ghitavsl Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 (editat) Încerc să planific un traseu în Maramures și nu sunt în clar cu anumite locații și drumuri de acces. Momentan traseul propus e cam așa: Scărișoara – Doda Pilii – Beliș – Măguri – Mărișel – Gilău - Bobâlna – Stanii Buzașului – Cheile Babei – Vima Mare - Defileul Lăpușului – Rozeta de Piatră Ilba - Baia Mare –Firiza – Cascada Stur – Cascada Șipot –Cascada Runc – Cheile Tătarului – Peștera lui Pintea – Creasta Cocoșului – Cavnic – Poiana Botizii (Pestera cu Oase) – Groșii Țibleșului – Botiza – Poienile de sub munte – Dragomirești – Fiad – Romuli – Izv. Izei – Moisei – Borsa – Pasul Prislop – Stâncăriile Sâlhoi – Pasul Rotunda Nu am MT și nici troliu. O singura mașină. Neclaritățile: - Se poate trece din Izvoare la Săpânța? Aș vrea să ajung la Cascada Runc și Cascada Sipot de la Firiza, sa nu merg pana la Săpânța. - Unde sunt cascadele Strungi și Ciuroi? Din Iapa spre Agris și apoi... la stânga spre Strungi și la dreapta spre Ciuroi...dar unde exact? - Am găsit un drum printre munți între Dragomirești și Fiad. A fost cineva pe el? E o bucată la limita de județ cu Bistrița-Năsăud unde nu pare a fi drum. - Este un drum din Pasul Prislop spre nord care pare a ajunge la Stâncariile Sâlhoi și iese in Țibău. Nu am reușit să găsesc o hartă bună a zonei așa că mă uit pe Google Earth dar nu-mi dau seama cum e drumul... Daca mai aveți ceva propuneri de trasee soft în zonă sau dacă track-urile (de soft-offroad) din zonă vă ocupă prea mult spațiu prin computerele de acasă, poate mai încărcați aici. Mulțumesc. Editat Iulie 24, 2015 de ghitavsl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate