Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Planificare concediu zona Maramuresului

ghitavsl

Postări Recomandate

Încerc să planific un traseu în Maramures și nu sunt în clar cu anumite locații și drumuri de acces.

Momentan traseul propus e cam așa:

Scărișoara – Doda Pilii – Beliș – Măguri – Mărișel – Gilău - Bobâlna – Stanii Buzașului – Cheile Babei – Vima Mare - Defileul Lăpușului – Rozeta de Piatră Ilba - Baia Mare –Firiza – Cascada Stur – Cascada Șipot –Cascada Runc – Cheile Tătarului – Peștera lui Pintea – Creasta Cocoșului – Cavnic – Poiana Botizii (Pestera cu Oase) – Groșii Țibleșului – Botiza – Poienile de sub munte – Dragomirești – Fiad – Romuli – Izv. Izei – Moisei – Borsa – Pasul Prislop – Stâncăriile Sâlhoi – Pasul Rotunda

Nu am MT și nici troliu. O singura mașină.

Neclaritățile:

- Se poate trece din Izvoare la Săpânța? Aș vrea să ajung la Cascada Runc și Cascada Sipot de la Firiza, sa nu merg pana la Săpânța.

- Unde sunt cascadele Strungi și Ciuroi? Din Iapa spre Agris și apoi... la stânga spre Strungi și la dreapta spre Ciuroi...dar unde exact?

- Am găsit un drum printre munți între Dragomirești și Fiad. A fost cineva pe el? E o bucată la limita de județ cu Bistrița-Năsăud unde nu pare a fi drum.

- Este un drum din Pasul Prislop spre nord care pare a ajunge la Stâncariile Sâlhoi și iese in Țibău. Nu am reușit să găsesc o hartă bună a zonei așa că mă uit pe Google Earth dar nu-mi dau seama cum e drumul...

Daca mai aveți ceva propuneri de trasee soft în zonă sau dacă track-urile (de soft-offroad) din zonă vă ocupă prea mult spațiu prin computerele de acasă, poate mai încărcați aici.

Mulțumesc.

Editat de ghitavsl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare