Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

17 - 23 iulie 2015 - Summer time

Big.Ursu
 Share

Recommended Posts

Fuse si se duse. Veni amicu' norvegian impreuna cu kinderita + sotia. Di' colea' de la noi - io + a mea + a mea, cumnatu' + a lui + alui, Cristian Irimesc + a lui, Sandu (prieten comun) + a lui.

Ne vazuram sus la Romani, colea-sa langa Horezu domne'. Pai da. Ca e multe de vazut acilea si era musai sa le vedem. Asa ca ce sa mai...ne stransaram noi, ne beuram (mintile), ne plimbaram si pe 19 ramasai decat io cu norvegianu....Asa ca luaram tara la preumblat, asa ca ne sfarsiram taman la Baile Felix, unde poposiram 2 nopti sa ne mai tragem sufletu' oleaca, ca prea lipar de soare fu fratilor. Va spui pe-a dreapta...daduram si de 40oC fix trecute, zau asa....

Ce sa mai lungim vorba....pe 18 iulie, fusaram pe vf. Ursu, vrusaram sa coboram pe Repedea catre Ciunget, da' nu sa putu ca sa se intample....ca potopul de anu' trecut rupsa pod si drum si tot si nu aveam cum sa ne trecem carutele pe acolo sea....asa ca...inapoi....

DSC_0310.JPG

[video=youtube;scXun-z5S9A]

Sara o terminaram in juru' focului, ca haiducii.....cu berea in bot.....

DSC_0309.JPG

Pe masura ce mai urc din materiale in podu' netului...va dau de stire.

• Like 2

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Re: 17 - 23 iulie 2015 - Summer time

foto01.jpg

foto02.jpg

foto03.jpg

foto04.jpg

Urcare vf. lui Ursu.....

O ploaie foarte ciudata....ca ne-a luat vizibilitatea....dar a facut urcarea mai interesanta....

Urcarea ca urcarea...dar coborarea....mai dihai... (din foto nu se vede, dar cine stie zona stie despre ce vorbesc)...

Duminica o taiaram catre Transalpina deh....sa vaza si cei care nu au vazut...dupa care o cotiram pe Strategica, pe care o parasiram da nu asa usor...ca lu cumnatu-meu i sa pusa cu astupus (atac de panica)...cand vazu iel ca se casca hau....in dreapta...si nu e copaci pe langa....i se puse cu galci ce sa mai....ma rog...reusiram noi sa ne extragem de pe acolo si la Ciungetu ne separaram, io cu norvegianu' ne continuaram poteca catre Petrosani, restul...la case...pentru ca luni urma si pentru ca serviciu....Uitai sa va spui ca pe Strategica ne intalniram cu un coleg de pasiune cu o Mazda....cred ca si pe forum activeaza dar sa ma bata sfintii daca-mi pot aminti numele....

Edited by Big.Ursu
  • Like 1

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Luni de dimineata ne treziram cu gandul sa ajungem la Luncile Prigoanei....asa ca ne suiram pe cai si daduram bice....

Asa ca incepuram din Petrila....

Numa' ca ulita se infunda la un moment dat (si cand voi avea imaginile in miscare de la locul astupat, le sui numaidecat)...asa ca schimbaram macazu si trecuram pe rute pe care le stiam (urmeaza video).

NADS Fitted

Bravo voua, sa va fie de bine!

Am umblat mult prin Muntii Capatanii, tare faine locuri.

Am de pe acolo amintiri placute si mai putin placute, dar una peste alta, m-as mai duce oricand cu placere.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

video 5 dupa vf ursu pe unde ati coborat?

pe la Skandia?

de la skandia era un drum prin padure care cobora in vaideeni

video 6 e strategica?

sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin!

Aproape de Skandia, si da, de la Skandia este un drum in vale catre Vaideeni. Strategica este in acel clip.

NADS Fitted

....Uitai sa va spui ca pe Strategica ne intalniram cu un coleg de pasiune cu o Mazda....cred ca si pe forum activeaza dar sa ma bata sfintii daca-mi pot aminti numele....

@pleampa e numele..

PS Masina de teren...plat!! :grin: pe strategica..

strategica.thumb.jpg.e7b9b2d6768e67e49030c7bba793e115.jpg

Edited by Cristian Irimescu
  • Like 1
Luaz 969, Aro 244, L200

Adevarul este ca de cate ori ajung si eu cu masina undeva mai greu accesibil si sunt mandru de performantele mele ( de sofer ) si ale ei ( de masina ) , apare pe langa mine unul cu un Matiz cu gume de vara , plin de plozi si sotii grase si frumoase si imi ridiculizeaza performantele :ha: . Cateodata ma intreb daca astia cu Matizul nu-s vorbiti si stau la panda ai naibii , ca sa oftice pe noi , cei cu garda mare la sol :wink:

P.S. Frumoasa tura ! Felicitari !

Edited by FordRanger
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.

Da bre', a trecut cu Matizu' da prin namolu' ala tot Patrolu' trecu... :D Glumeam...e loc pentru toata lumea pe planeta asta, dar ma tot intreb totusi daca era oarece ploaie prin zona....tot asa "sa mergea cu Matizu' " ?....evident ca nu. Dar oricum, am vazut prin locuri unde am tras de fiare sa ajungem....Dacia 1300...in Apuseni in special. Ma rog, or fi fost si alte drumuri de acces...sau 2 drumuri = 1 ambreiaj....dracu' stie ? Eu nu-mi bat capul cu din astea, eu ma bucur de locurile pe unde ajung, ca de aia plec de acasa.

Mai urmeaza ceva video si foto.

Revenind la oile noastre.....

Catre Luncile Prigoanei...de sf. Iulie.....

Lacul Sureanu

DSC_0316.JPG

DSC_0318.JPG

DSC_0319.JPG

De pe Varful lui Patru (2130m)

DSC_0320.JPG

Asta cred ca-i mai faina decat wallpaperu clasic de Windows XP

DSC_0321.JPG

Catre vf lui Patru...

DSC_0322.JPG

DSC_0323.JPG

Lacul Oasa

DSC_0325.JPG

DSC_0327.JPG

DSC_0329.JPG

Un selfie la peste 2000m....

DSC_0330.JPG

DSC_0331.JPG

Alt selfie....

DSC_0332.JPG

DSC_0333.JPG

Tzaka paka...

DSC_0334.JPG

Cand am fotografiat asta, norvegianul ma intreba "Why go to Grand Canyon when you have all this ?" (in conditiile in care a fost acolo)

DSC_0335.JPG

Varfurile de unde am coborat

DSC_0336.JPG

Fun in the sun

DSC_0337.JPG

DSC_0340.JPG

Edited by Big.Ursu

NADS Fitted

Strategica pe vreme faina din Transalpina pana in Ciunget poate fi facuta fara probleme. Restul (Petrila - Luncile Prigoanei) poate pune probleme in unele zone din padure unde chiar daca nu a plouat de ceva vreme, namolul e la loc de cinste totusi. Pe de alta parte, noi am plecat pe soare si in gol alpin ne-a prins ploaia si nu stiu in ce masura anvelopele normale te pot ajuta. De asemenea, sunt unele portiuni unde reductorul face diferenta....

NADS Fitted

Facui io Strategica, din Valea Macesului pana in Transalpina, cu Santa Fe II stock, accesorizata cu nevasta, copil si soacra, pe cod galben de ploaie, si tu te lauzi "pe invers"?:ha::ha:

Pai "invers" poate oricine, macar pana la Ciunget:wink:.

Intotdeauna o placere sa-ti urmaresc relatarile traseelor parcurse.

Mai tii minte "Intrunirea Santa Fe" din 2009? Sorin D534, crispy23, laurentiu florin, noi doi... ehe taica parca ieri fuse:h5

Scuze de offtopic, sunt neiesit:wink:.

Saptamana viitoare vreau sa fac un weekend prelungit la munte, cu "aia mica", sotia si fata. Toate ie nerabdatoare...:grin:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Sa va fie de bine, sper ca toate bune si frumoase si la locul lor...

Vaz ca neica norvegianu matale si-a adus si familia sa le arate si lor cum e in "lumea a 3-a"! (scuze Ursule da' n-am putut sa ma abtin)

Colegului cu ridiculizatu ... asta cu matizu plin de pasageri nu e nimic ...sa vezi cum ajungi pe unde nici dracu nu se gandeaste sa-si trimita copiii si dai de o ...dacie rosie... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

@Giorgel - nene,....imi amintesc io de intrunirea lu' Santa Fe....deh....dar cand tu faceai Strategica, calitatea lu' drumu' era alta. Amu' e cam trist un pic....trist a fost si acum trei ani cand am facut-o cu Patrolul din Valea Macesului. Vremea lasa urme urate....ce acum 2 ani era un traseu fain, acum ... nu mai exista (@Cristi Irimescu poate confirma cele spuse). Una peste alta, nu fu lauda, eu impartasesc lumii esperienta care este....cu bune si cu rele, vazuta prin obloanele mintii mele aproape inexistente.

@Yonutz - credeam ca o lamurisem vis-a-vis de "lumea a 3-a". De atunci din septembrie, a mai venit inca o data inainte de Paste si banui ca daca nu-i placea...nu mai venea. Zic si io....Dar profit inca o data de situatie si-ti mai zic un sincer si calduros "La multi ani !" alaturi de 'ai dragi.

NADS Fitted

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use