Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cine poate sa ma dea cu un Jimny in Bucuresti?

revolter

Postări Recomandate

Salutare,

Ma bate gandul foarte serios sa imi iau un Jimny, am studiat, am citit, am cautat, in principiu cred ca am si gasit dar a mai ramas un lucru care ma trage putin inapoi. Am 1.90 si 85 kg, in mod curent conduc un Peugeot 407 care este imens prin comparatie. Desi am intrat in jimny si teoretic incap, practic nu am mers cu unul inca asa ca rog pe cineva din Bucuresti sa ma plimbe si pe mine 3 intersectii ca sa imi dau seama mai bine daca o sa stau cu genunchii in gura sau nu, iar daca ma lasa sa dau o tura de parcare cu el as fi cu atat mai recunoscator.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.

O zi faina!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cine poate sa ma dea cu un Jimny in Bucuresti?

Sal ,

daca nu avem niciun coleg disponibil , de ce nu te duci intr-un targ auto si iei in probe un jimny ce e la vanzare ? Nu e nevoie sa-l si cumperi...:grin:

Link spre comentariu

Salut, solicita un test drive la un dealer, probabil nu o sa te cheme imediat...Am pus si eu colegilor aceiasi intrebare legata de spatiu in Jimny si m-au asigurat ca este destul de generos.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Cred ca iese din discutie testdrive-ul ca as vrea sa o iau in week-end sau sapt care vine si nu cred ca ma cheama aia pana atunci. Poate totusi se gaseste un coleg, daca nu ma duc in targ in Vitan in we... daca nu plec direct sa o iau.

In fine... vad eu.

Spatiu lateral stiu ca este, la genunchi imi e putin frica pt ca am picioarele lungi.

Link spre comentariu

Spatiu lateral stiu ca este, la genunchi imi e putin frica pt ca am picioarele lungi.

E un pic invers... problema nu e inaltimea ta. Jimny e o masina ingusta si citeodata mai dau coate in portiera.

In Jimny-ul meu s-a dat cineva de 1.87m si putin peste 100 de kg, fara probleme. Ce iti spun eu acum e valabil la toate modelele de Jimny, de la alea din 1998 pina la modelul curent din 2015.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Poti sa faci off-road cu motor benzina 85CP si 110Nm sau il modifici?

:bannana

Mircea M

Waaaa...maestre...n-ai vazut veverite niciodata?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Salut, solicita un test drive la un dealer, probabil nu o sa te cheme imediat...Am pus si eu colegilor aceiasi intrebare legata de spatiu in Jimny si m-au asigurat ca este destul de generos.

daca ai 1.70 metri inaltime MAXIM e ok ,dar eu la 1,85 Metri si 110 kg forta bruta am cam facut spondiloza in jimny ... daca scoteam mana afara il prindeam de praguri si il luam ca in Flintstones pe sus...deci e chiar mica masina..

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Mda sa inteleg ca Feroza este mai spatioasa ca la 1.82 nu am dat inca cu capul in plafon.Trebuie sa ma cocot cu nevasta intr-un Jimny sa vad mai am loc sa schimb viteza sau nu :))

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Salutare

Am 1,95m si 100 kg - incap ok in Samurai SJ80. Nu dau cu capul, incap ok picioarele, stau decent cat sa nu raman lat dupa o zi de condus (si am hernie de disc :). E drept insa ca e ingust. In Feroza nu prea imi incapeau picioarele cand am facut un test-drive .. cred ca nu se poate da scaunul suficient de in spate.

Nu stiu cum e in Jimny.

Spor

Robert

Link spre comentariu

Poti sa faci off-road cu motor benzina 85CP si 110Nm sau il modifici?

:bannana

Mircea M

S-au inventat cutiile de viteza si reductoarele ;)

Acum 2 ani m-am dat in concediu cu un camion Hanomag 2.8 diesel aspirat de vreo 70 - 80 de cai si probabil foarte putini Nm. Si camionul ala a dus in bena peste 10 oameni + 2 in cabina. Cutia era manuala in 4 trepte, primele 2 nesincronizate. Da... si asta avea reductor :grin:

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Waaaa...maestre...n-ai vazut veverite niciodata?

Domnu' Giorgel, sa-mi sara ochii din cap daca inteleg poanta cu veveritele. Se poate ceva mai clar, rogu-va?

Ms!

:pl

Mircea M

mircea m
Link spre comentariu

S-au inventat cutiile de viteza si reductoarele ;)

Acum 2 ani m-am dat in concediu cu un camion Hanomag 2.8 diesel aspirat de vreo 70 - 80 de cai si probabil foarte putini Nm. Si camionul ala a dus in bena peste 10 oameni + 2 in cabina. Cutia era manuala in 4 trepte, primele 2 nesincronizate. Da... si asta avea reductor :grin:

Sint varza la chestii de-astea, asa ca...

Deci, inteleg ca se poate da' doar daca o "tunezi" un pic?

:care

Mircea M

mircea m
Link spre comentariu

Se poate fara sa o tunezi deloc :as

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

Sint varza la chestii de-astea, asa ca...

Mircea M

Uite-i "limitele" unei veverite cu cauciucuri de strada... cu o pereche de cauciucuri adecvate poate mult mai mult.

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Pina la urma au rupt suportul la cutia de transfer... :uameni

Oricum sa iei o masina incaltata cu cauciucuri de strada si sa o bagi in off-road nu mi se pare cel mai edificator. Trebuiau sa-i puna macar cauciucuri de iarna, tot era sezon.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

Mersi de filmulet!

Foarte tare, limbricu'!

Si toate astea cu numai 110 Nm?

Pina la urma are reductor din fabrica?

Observatie: avea infipt in busonu' de benzina o legatura de chei...uitata... cum o fi condus? vezi min.4,53 si 5.02

Mircea M

PS: cum mi-o fi aparut reclama asta cu cauciucuri resapate...?

Editat de mircea m
mircea m
Link spre comentariu

Foarte tare, limbricu'! Si toate astea cu numai 110 Nm?

motorul de Samurai are 100Nm daca nu a mai pierdut din ei pe drum.

si nu cred ca are cineva tupeu sa zica ca samuraiul nu este o masina capabila in teren!

Pina la urma are reductor din fabrica?

are cutie de transfer, 4x4 nepermanent. pe low are in functie de model diferite rapoarte de la 2,00 la 2,63.

exista kituri de reductie pentru reductor si exista si kituri de roti dintate pentru grupuri.

poti sa-i schimbi cu putine complicatii motorul de 1,3 cu unul de 1,5L, 1,6L sau 1,8L.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

... ca vad ca te pricepi d-le Minitehnicusro, te rog, zi-mi si mie de ce dupa vreo 2...3 zile de stat pe loc, nemiscata, cind plec cu ea a doua zi, intra greu in viteza 1 in ziua aia? Cutie manuala, Dodge Nitro - dc are vreo importanta...

Stima si mersi!

:ang3

Mircea M

PS: cum scap de reclama asta idioataaaa?

mircea m
Link spre comentariu

Intrucat discutia a devenit o amestecatura, topicul a fost mutat la "Diverse".

Din aparitia acelei "reclame idioate" in ultima postare a oricarei discutii se acopera o particica din functionarea acestui forum pe care tu intrebi tot ce vrei sa afli despre 4x4.....:grin:

Editat de Astral
Link spre comentariu

ca vad ca te pricepi d-le Minitehnicusro, te rog, zi-mi si mie de ce dupa vreo 2...3 zile de stat pe loc, nemiscata, cind plec cu ea a doua zi, intra greu in viteza 1 in ziua aia? Cutie manuala, Dodge Nitro - dc are vreo importanta...

Stima si mersi!

Mircea M

mircea m
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare