Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cine poate sa ma dea cu un Jimny in Bucuresti?

revolter

Postări Recomandate

Re: Cine poate sa ma dea cu un Jimny in Bucuresti?

ca vad ca te pricepi d-le Minitehnicusro, te rog, zi-mi si mie de ce dupa vreo 2...3 zile de stat pe loc, nemiscata, cind plec cu ea a doua zi, intra greu in viteza 1 in ziua aia? Cutie manuala, Dodge Nitro - dc are vreo importanta...

Stima si mersi!

Mircea M

Stimabile Mircea M,

Tocmai ai vazut o veveritza:ha:

La partea tehnica, incerc sa raspund eu, Mini e cam taciturn daca masina nu are un S ciudat in bot (sau macar pe lateral, precum Patrol SE, sau toyota landcruiSer :grin:)

Eu unul cred ca masina matale nu are uleiul care trebuie in cutia de viteze, sau are o problema cu timoneria.

In cazul in care nu-i niciuna dintre astea doua, inseamna ca are o alta problema.

Noah, acuma cre'ca esti lamurit.

Apropos, legatura de chei de la Jimny este un aparat pentru filmat.:wink:

P.S. Rugam moderatorii sa creeze sectiunea de masini de teren Dodge Nitro in RO, altfel tot ce se scrie se pierde, fiind la diverse.:2dr

P.P.S. exista doar vreo 2-3 modele de masini, pe care le poti baga la tavaleala asa cum au iesit pe poarta fabricii, fara sa rupa mare lucru.

Despre acestea, precum si despre celelalte ai sa afli in teren.

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dodge se incadreaza la "Americane diverse" pentru ca sunt foarte putini posesori prezenti pe forum care sa justifice creerea unei sectiuni dedicate unei marci anume.

Cand o sa realizeze si noul coleg ca pentru o utilizare eficienta a informatiilor e bine ca intrebarile/discutiile sa fie deschise in sectiuni corespunzatoare, atunci voi culege de aici postarile respective si le voi pune intr-un topic cu titlul potrivit si in sectiunea potrivita.

Link spre comentariu

Salut!

Va multumesc tuturor pt info si ... Astralu' sa traiasca!

PS: ... a dreacu camera video...! V-am spus ca sint incepator rau...

:old

Mircea M

mircea m
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut,la noi la Brasov e un coleg care detine un Jimny modelul decapotabil din 2005 daca nu ma insel,are cam 1,87 si 90 kg cu patru insi in el merge la plimbari prin padure cu noi si nu l-am auzit niciodata sa se planga ca nu ar avea spatiu,parerea mea este ca daca nu esti mofturos si renunti un pic la confortul lui 408 e o masina chiar ok.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare