Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ferozian

smihai

Postări Recomandate

• Răspunsuri 189
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Ferozian

Cred ca m am înselat.merge pus blocant?

Merge, dara... da' de banii aia mai bine iti pui troliu. N-o sa faci veci masina de concurs din ea, iar din noroi pina la axe numai acela te scoate....http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82263-Unde-incepem-anul-off-road-2014/page2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In mod clar nu am zis ca o fac pentru extrem.Din punctul meu de vedere e o masinuta care poate ,cu un motor decent pentru greutatea ei.

Editat de smihai

Nissan Patrol k260 SD33T:tr

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Salutare,

Ma bag in discutie pentru a va spune din experienta cu a mea Veverita ca este o masina deosebit de potenta in bataia cu offroad-ul.

Pana acum la cele 2 concursuri nu am avut nevoie sa folosesc troliu un majoritatea la folosit macar 1 data. In plimbarile facute unde alte masini grele au intampinat probleme eu am trecut razand cu Veverita.

Este o masina bine proportionata intre capacitate motor, putere motor si transmisie, reductor.

Pe fiecare plimbare ma fascineaza masina cu cata usurinta poate trece obstacolele.

Iar unde eu nu am trecut sincer nimeni nu a trecut fara troliere.

Asa ca sfatul meu este sa pui un troliu de calitate buna.

Eu am cumparat unu nou dar de calitate slaba si am de suferit, cand am avut si eu pentru prima oara nevoie de el nu m-a ajutat asa ca merita toata investitia in troliu de calitate buna.

Numai bine Veveritelor

Editat de Astral

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

Salut baieti,mi a zis un mecanic o chestie,cum am putea sa obtinem blocant pe spate la feroza,acum nu stiu daca e o idee buna,d asta o împărtăsesc cu voi.Cică s ar putea audă pinioanele in grup si astfel ar trage ambele roti la fel.Ce ziceti de treaba asta?

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Citeste aici dar citeste tot si cu atentie, poti sa incerci o punte spate de Feroza este ieftina.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42645-Diferential-blocant-ieftin-Sudarea-diferentialului

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Din cate am inteles eu,n ar prea fi ok.Am citit o portare a unui coleg cu un samurai care a strambat nu stiu ce pe la punte sudand pinioanele.cred ca o s o las asa:D

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Intrebare:La bodylift de 5cm mai trebuie ceva modificat la masina?

Salutare, da ai nevoie de urmatoarele modificari:

- trebuie modificat si lasat radiatorul ca sa se pupe bine cu elicea cu difuzorul de racire

- furtunasele de vacum schimbate mai lungi

- furtun de frana punte spate lasat mai jos ca este tambalnde intins

Cam asta imi vine in cap la repezeala.

Numai bine

Silviu Grigore

Link spre comentariu

Perfect,acum a doua întrebare:))...Nu mai cuplează fata,planetarele învârt dar nu se mai învârt rotile,ce sa fie?cap de planetară rupt?

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Perfect,acum a doua întrebare:))...Nu mai cuplează fata,planetarele învârt dar nu se mai învârt rotile,ce sa fie?cap de planetară rupt?

Pai vezi daca se invarte si capul de planetara cel care intra in fuzeta.

Sau daca ai MLR-uri posibil sa nu mai functioneze.

Numai bine

Silviu Grigore

Link spre comentariu

La lift-ul de 5 o sa te uiti la tija care cupleaza 4x4 si ti se va parea cam mica :)

Corect punctat, eu am facut un adaos de 5 cm, am uitat sa specific.

Numai bine

Silviu Grigore

Link spre comentariu

Exact problema colegului cu tractiunea am patit-o ieri pe un camp, singur in niste noroaie pana la genunchi cu o remorca agatata de masina.Dupa aproape o ora am reusit sa ies...Mare noroc ca montasem duminica MT-urile si am iesit doar cu rwd.

E des intalnita la Feroza problema asta ???

Probabil in weekend ma apuc sa desfac sa vad ce se intampla.Din ce am mai citit am inteles ca cel mai probabil e de la MRL-uri. Urata chestie.

Link spre comentariu

Exact problema colegului cu tractiunea am patit-o ieri pe un camp, singur in niste noroaie pana la genunchi cu o remorca agatata de masina.Dupa aproape o ora am reusit sa ies...Mare noroc ca montasem duminica MT-urile si am iesit doar cu rwd.

Probabil in weekend ma apuc sa desfac sa vad ce se intampla.Din ce am mai citit am inteles ca cel mai probabil e de la MRL-uri. Urata chestie.

Da jos mrl-urile si verifica sa nu fi sărit din arcurile alea pe acolo.cel mai bine du te la un mecanic,sa ti le dea jos si sa le reasambleze....Sunt multe chestii care se pot rupe pe acolo.

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

\

Nu este des intalnita neaparat la Feroza dar este o piesa care se rupe la orice masina 4x4.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Acum depinde cum ai noroc,ori e sărit ceva pe acolo si d aia nu mai cuplează,ori e rupt si trebuie schimbat.Du te la un mecanic de incredere sa nu dai banii de pomana unui tâmpit caruia ii e sila sa arunce un ochi sa vada daca poate remedia problema.Eu pot sa zic ca e mai des întâlnită problema asta la masinile care au automatic locking hub fata de cele cu mrl.

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

La cele automate trebuiesc cuplate inainte de a ramane blocat in noroi deoarece ele trebuie sa transmita la satelitii din cutie de transfer o anumita incarcare(presiune) sau cum vrei sa-i zici, daca ai ramas deja in noroi si rotile patineaza degeaba te mai chinui sa le cuplezi.

Verifica acum pe asfalt daca iti cupleaza sau nu.

Link spre comentariu

Exact si nu se rup amandoua deodata in prima groapa cu noroi.Daca se rup se rup pe urcari mai lungi cand esti cu masina in forta treapta 1 pe low 5000 de ture :D.

De ce mergeti fratilor pe camp fara sa cuplati 4x4? De ce urcati pante abrupte sau va bagati in namol fara sa folositi reductorul ?

Pe urma intrati pe aici si spuneti ca s-a stricat masina.

Si tu @Gameness mergi pe camp cu remorca dar nu esti cu masina in 4x4.. hmmmmm

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare