georgepatrol Postat August 3, 2015 Partajează Postat August 3, 2015 (editat) Am schimbat 2 chiulase de 2.8 si m am gandit sa schimb motorul cu unul mai mare (3.3 sau 4.2) ambele diesel. Sunt incepator si as vrea un sfat daca a mai facut cineva. Multumesc. Respec! Editat August 3, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 (editat) Re: Motor 3.3td pe un sasiu y 61 Se poate ce visezi tu.....doar pune la socoteala modificarile. Daca ai schimbat chiulase inseamna ca este o alta problema.... Editat August 5, 2015 de Astral CHIULASA....fara O ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Re: Motor 3.3td pe un sasiu y 61 faptul ca ai schimbat 2 chiulase nu inseamna ca cele 2 erau bune,iar alt aspect poate problema pe care o ai de le fisurezi,sau arzi garnituri este racirea ,radiator mic infundat,colmatat.termostat blocat,bloc imbacsit si jecgos de mers cu apa chioara mult timp.pompa de apa care nu e ce trebuie...sau talpa ta prea grea. in rest modificarile aferente se pot face,cel mai mult e la adaptarea suportilor motor iar apoi la potrivirea celorlalte accesorii ale motorului ales personal as pune un 4,2 turbo,da astea sunt mai rare:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Re: Motor 3.3td pe un sasiu y 61 motorul SD33 nu prea merita chinuiala sa il pui pe masina - e puturos - e ff vechi, nu mai gasesti piese noi pt el decat f departe - reductorul scoate cardanul spate prin dr masinii, deci complicatii majore cu cardanul spate Eu sunt fan al motorului 2,8 T, dar ... Pe masina de offroad mi-am pus un 4,2 diesel pe care l-am dopat cu o turbina cu geometrie variabila si intercooler. Am facut asta pt ca doream troliu mecanic, ce nu se monteaza decat pe cutia de 4,2. Dupa modificari, masina se misca bine , dar , daca vrei asa ceva , trebuie: - gasit un motor+cutie-reductor de 4,2 in mintile lor , au 20 de ani , alea bune sunt greu de gasit. - modif suporti de motor ( se taie cei vechi de pe sasiu si se repozitioneaza) - modif instalatie electrica (electromotor, bujii, turometru, sonde apa si presiune ulei) - modif sonda kilometraj - modificare cardane - modif circuit hidraulic ambreiaj - motorul si cutia de 4,2 sunt cu 200 kg mai grele decat cele de 2,8 ( chiulasa fonta, cutie de viteze din fonta etc) deci va trebui sa sch arcurile fata sau sa bagi ceva inaltatoare - modificare esapament Daca socotesti ca un motor +cutie-reductor le cumperi cu aprox 2500E + modificari 1500E .... sunt totusi 4000E! Pe de alta parte , daca vrei o masina vioaie , ar mai fi solutia montarii unui motor de iveco 2,8JTD sau multijet pe cutia originala a masinii ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Motor 3.3td pe un sasiu y 61 si se pupa motorul de pe iveco cu cutia de y61? ar fi ceva.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Motor 3.3td pe un sasiu y 61 Nu se pupa,dar......sunt solutii sa se pupe.....fortat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Re: Motor 3.3td pe un sasiu y 61 La portughezi am vazut pe Y60 si Y61 ca pun TD27, motorul de pe Terrano si Navara, cu ceva imbunatatiri dar cu rezultate foarte bune. Cei de la TUFF 4x4 modifica masinile si mai ales pt concurs. Exemplu: Editat August 20, 2015 de Selejan Raul TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Re: Motor 3.3td pe un sasiu y 61 motorul TD27 e pus pe y60 si de unii colegi de prin Hunedoara. Mai multe ne poate spune colegul danynissanhd. Editat August 20, 2015 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgepatrol Postat Octombrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Re: Motor 3.3td pe un sasiu y 61 Am reusit sa montez un motor 3.3TD cu o cutie de 2.8 pe un sasiu y61 mai am de lucru la el dar l am probat si merge. Pot sa va spun ca nu se compara cu 2.8 si nu mi s a parut puturos deloc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate