marinionescu Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Buna ziua , Ce parere aveti despre " Cartea de salvare auto " ? Este utila sau nu ? Sau este un nou motiv de amenda . http://csb.acr.ro/ http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_40833/Un-document-care-nu-trebuie-sa-lipseasca-din-nicio-masina-iti-poate-salva-viata-in-caz-de-accident-Descarca-l-acum-e-gratuit.html Pentru autoturismele mai vechi nu cred ca poate fi descarcata de la producator . Eu nu am gasit pentru un Nissan Patrol din 1990 si nici pentru Vitara 1998 . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Cartea de salvare auto Mai bine nu ar mai da permise de conducere la toti retardatii... ar fi mai ieftin si mai corect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Cartea de salvare auto Daca zice UE, atunci e musai, cu placere..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiru Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Re: Cartea de salvare auto E utila si nu prea....in caz de un accident grav cand orice secunda conteaza pentru salvarea victimelor, eu nu cred ca cei de la descarcerare vor cauta printre fiare cartea de salvare sa vada unde sa taie stalpul.... new hobby - off road :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Re: Cartea de salvare auto Eu nu cred sa fie o idee asa rea. Banuiesc ca nevoia existentei unei astfel de carti a fost generata de situatii din teren , cand aia cu descarcerarea au nimerit cu flexurile si drujbele in baterii explozive si au facut mai mult rau decat bine. Fiind o multime de masini cu solutii constructive diferite , pompierii nu au de unde sa stie unde sunt localizate acestea . Declansarea unor astfel de baterii , explozia lor in cazuri critice , trebuie sa fie extrem de periculoasa si pentru salvati si pentru salvatori. In opinia situatia ar trebui privita in directie inversa. Sa existe o baza de date accesabila de pe un laptop sau o tableta , pentru fiecare tip de masina , pe care cei de la 112 sa o poata accesa , avand astfel planurile detaliate fara a fi nevoiti sa cotrobaie prin parasolarul ( deja turtit , probabil ) al masinii mototolite. Dar , ideea existentei unei astfel de cartulii , nu este rea . :mrgreen: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pointer Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Re: Cartea de salvare auto UE nu zice nimic despre asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts