Pleampa Postat August 7, 2015 Partajează Postat August 7, 2015 (editat) Editat August 7, 2015 de Pleampa 1 S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat August 8, 2015 Autor Partajează Postat August 8, 2015 (editat) Re: Garda de Sus Spre vAvram Iancu prin Biharia Cateva poze De la locul de campare de pe Valea Morii Doua femei au muncit in plin soare sa intoarca si sa stranga vanul, de dimineata pana seara. Le-am intrebat unde pot sa campez si mi-au spus ca oriunde este cosit pot sa ma asez linistit. Ceea ce am si facut. Desigur ca nu am facut foc decat la aragaz :wink: In apropiere era un izvor cu apa rece de care nu am stiut pana nu la gasit Rex, inebunit de caldura. Editat August 9, 2015 de Pleampa 1 S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuko Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Re: Garda de Sus Spre vAvram Iancu prin Biharia Frumos ... Un pic,va invidiez :) ,cu ce camera ati filmat? Respect, Costel Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010 VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003 Suzuki GSR 600,98 cp-2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat August 9, 2015 Autor Partajează Postat August 9, 2015 Re: Garda de Sus Spre vAvram Iancu prin Biharia Camera de bord este Prestigio Multicam 575W cu unghiul de filmare 170 grade iar aparatul foto este Pentax WG3 GPS. Am mai filmat cu alta ocazie si cu Prestigio Roadrunner 530 care are unghiul mai mic de doar 120 grade. Din cauza parbrizului usor prafuit pe interior apar reflexii si scade calitatea inregistrarii, basca prelucrarea facuta de mine prin alipirea filmuletelor de 3min. si a prelucrarii celor de la Youtube. Totusi se poate vedea in mare masura ceea ce-ti ofera drumul. Ar fi fost interesanta o camera care sa-si pastreze pozitia orizontala/verticala indiferent de pozitia masinii. Astfel s-ar putea vedea mai bine inclinatiile drumului deoarece cu camera fixa pe bord, azimutul se modifica odata cu masina. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Re: Garda de Sus Spre vAvram Iancu prin Biharia Foarte fain! Bravos! Cit de usor e de nimerit drumul? Io am bintuit citeva zile drumurile de piatra ale motilor si vazut-am ca nu-i ase de usor sa nimeresti taman unde vrei tu. Si alta intrebare, daca nu-i cu suparare, cit timp a durat traversarea, in ore? Multam! Cu respect, Ilie ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat August 9, 2015 Autor Partajează Postat August 9, 2015 (editat) Re: Garda de Sus Spre vAvram Iancu prin Biharia Pentru drum am avut un track descarcat de aici de pe forum. In plus am intrebat despre conditiile drumului si directie pe localnicii intalniti si care au fost f.amabili si au dat toate detaliile necesare. Pe acest drum mi sa spus sa urmez liniile de electricitate. Simplu, nu? :grin: Din asfaltul de la Garda si pana la urmatorul asfalt dupa Avram Iancu am facut cca. 75-90minute cu pauze de mancat si poze. Eu m-am abatut de la trackul descarcat si am urcat pana pe muntele Gaina la crucea lui Avram Iancu iar apoi am intrerupt traseul initial mergand pe Valea Ariesul Mic pana pe valea Morii pentru campare. Nu am mai revenit la Track ci am mers mai departe catre celalalt obiectiv. Eu folosesc Maps.Me pe Android si acesta este Trackul folosit partial (traseul rosu): OziExplorer Data.kmz Trackul contine 3 trasee, cel rosu de 143km Arieseni - Garda de Sus - Biharia - Avram Iancu - Heleresti - Buces - Tarnita - Almasu mare - CIB - Nedeea - Varful Mare 1010m - Gura Cutului - Vintu de jos Traseul albastru 47 km pe langa Vartop si alt traseu albastru 117km Arieseni - Bistra - Rosi... Editat August 9, 2015 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate