sorin28m Postat August 16, 2015 Autor Partajează Postat August 16, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Daca te ajuta cu ceva pun poze cu modelul care l-am facut eu plecand de la topicul lui mini.Daca ai ceva neclaritati poti sa ma intrebi. Spate e cu "vipera" si fata 3link si panhard. [ATTACH=CONFIG]246663[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246664[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246665[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246666[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246667[/ATTACH] Multumesc ! Ce arcuri sunt? Ce uniball si de unde ? Cum se comporta pe sosea si pe teren ? M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? O bere, un popcorn... si enjoy: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79160-4link-spate-la-sam draqul meu , masina aceea nu a mers niciodata. De fapt s-a oprit la stadiul acela. daca vrei uita-te pe posturile mele vechi si o sa ai ce vedea. si au mers suspensiile. chiar belea.... iti las tie pop cornul KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? draqul meu , masina aceea nu a mers niciodata. De fapt s-a oprit la stadiul acela. daca vrei uita-te pe posturile mele vechi si o sa ai ce vedea. si au mers suspensiile. chiar belea.... iti las tie pop cornul O fi de bine, o fi de rau... ce sa-nteleg din postarea ta, dragule?! PS: nu eu sunt cel interesat de subiect... dar asta cred ca ai dedus, totusi. Da-i un link colegului... eu iti stiu masinile :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? O fi de bine, o fi de rau... ce sa-nteleg din postarea ta, dragule?! PS: nu eu sunt cel interesat de subiect... dar asta cred ca ai dedus, totusi. Da-i un link colegului... eu iti stiu masinile :h5 da stiu ,am deviat de la subiect.Noi cei ce indragim Samuraiul suntem o specie aparte si trebuie sa ne sfatuim cum e cel mai bine sa upgradam masinile noastre. Putini sunt cei ce se mai incumeta sa faca un rekau de asemenea nivel la un Samurai si il incurajez pe coleg pentru a duce la final proiectul. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 17, 2015 Autor Partajează Postat August 17, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? deci? cum fac ? avand in vedere ca nu va fi masina de extrem...si o voi folosii in fiecare zi pe sosea...caut cel mai bun compromis ! ma gandeam ca daca tot m-am inhamat la treaba asta sa o fac ca lumea...adia cat pot mai bine ! cu o masina bine preparata pentru offroad poti merge aproximativ la fel de bine pe astalt dar nu si viceversa ! asa ca... merita sa investesc in uniball? merita sa mut puntile ? astazi m-am apucat de puntea spate M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat August 17, 2015 Partajează Postat August 17, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Masina din pozele postate de mine merge si in ziua de azi ...e masina personala. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 17, 2015 Autor Partajează Postat August 17, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? hmmmm?!? http://http://www.suzuki-4wd.nl/lwb-project/part-9-designing-the-suspension-system/ M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 17, 2015 Autor Partajează Postat August 17, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Masina din pozele postate de mine merge si in ziua de azi ...e masina personala. ce arcuri ai folosit si ce telescoape ? M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Povestea mea cu unibalu' - la inceput au fost ok , apoi in cateva luni au au batut putin , aproape suportabil ... si dupa ceva ani s-a mentinut trancaneala desi masina nu se balangane pe suspensii in nici un fel ci se balangane doar din anvelope . Dupa gresare , pret de cinci minute este liniste , apoi iar troncane .... Le voi inlocui cu bucse de cauciuc OE , care sunt hiflex ( nu sunt pline ca la dacie ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Povestea mea cu unibalu' - la inceput au fost ok , apoi in cateva luni au au batut putin , aproape suportabil ... si dupa ceva ani s-a mentinut trancaneala desi masina nu se balangane pe suspensii in nici un fel ci se balangane doar din anvelope . Dupa gresare , pret de cinci minute este liniste , apoi iar troncane .... Le voi inlocui cu bucse de cauciuc OE , care sunt hiflex ( nu sunt pline ca la dacie ) . Multumesc Am mai citit despre asemenea probleme si o sa le elimin din start :) pun bucse ! Daca te rog poti sa ma indrumi de unde sa le procur ? Multumesc anticipat ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Eu am folosit bucsele de tendon spate de Nissan Patrol . Nu conta ca ar fi de Patrol ( aceleasi bucse se regasesc si pe alte marci japoneze ) , mai este si posibilitatea de a folosi bucsele de Vitara ( tot tendon spate ) , sunt asemanatoare dar mai mici . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? pun bucse ! Daca te rog poti sa ma indrumi de unde sa le procur? foarte bune sunt bucsele de tendoane de jimny si vitara. desi difera codurile, dimensional sunt aceleasi bucse. de cumparat gasesti in comertul capitalist. cauta pe google "bucse tendon jimny". tendoanele le faci din teava trasa de 42mm cu perete de 3-4mm. camasile in care presezi bucsele de cauciuc din teava trasa de 63mm cu perte de 5mm. urechile de pe sasiu nu ai de ce sa le faci din tabla mai groasa de 5-6mm. daca sunt facute cu cap rezista fara probleme. barile de directie si panhardul din teava de 33mm cu perete de 4mm foarte importanta este ranforsarea sasiului acolo unde sudezi prinderile ca sasiul este subtire. in rest imaginatie si studiu individual. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? foarte bune sunt bucsele de tendoane de jimny si vitara. desi difera codurile, dimensional sunt aceleasi bucse. de cumparat gasesti in comertul capitalist. cauta pe google "bucse tendon jimny". tendoanele le faci din teava trasa de 42mm cu perete de 3-4mm. camasile in care presezi bucsele de cauciuc din teava trasa de 63mm cu perte de 5mm. urechile de pe sasiu nu ai de ce sa le faci din tabla mai groasa de 5-6mm. daca sunt facute cu cap rezista fara probleme. barile de directie si panhardul din teava de 33mm cu perete de 4mm foarte importanta este ranforsarea sasiului acolo unde sudezi prinderile ca sasiul este subtire. in rest imaginatie si studiu individual. No asa da !!! Scurt si la obiect! Mare multam, dau o tuica buna, buna !!! (Trimit si cu ,curier!) M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? pregatit pentru sablat ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? de ce nu pui alte punti mai rezistente??? de ex toyota 70-73 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? de ce nu pui alte punti mai rezistente??? de ex toyota 70-73 . In primul rand pentru ca nu vreau sa investesc foarte multi bani...o sa investesc multa munca si timp ! In al2lea rand o sa fie masina mea de zi cu zi si ocazional (de 2-3 ori pe luna) offroad....nu extrem...asa cu prietenii si catzeii la aer curat ! Puntile o sa le ramforsez in partea lunga, asta asa sa fiu eu impacat cu gandul cu toate ca nu cred ca le-as indoii. M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Conversie la elicoidale ? de ce nu pui alte punti mai rezistente??? de ex toyota 70-73 . pentru ca puntile de toyota 70 au diferentialul mare si ca sa aiba garda cit un samurai cu 235-uri ii trebuie cauciucuri de 35. ca sa faci sa incapa rotile alea atat de mari in caroseria de samurai trebuie sa tai de nu mai intelegi mare lucru din masina. cu motorul stoc se duce dracu toata dinamica. asa ca iti trebuie si modificari mari la motor. de obicei altul. si la transmisie. si la cardane. si la frane si la directie si la.... si la.... so, merita? Editat August 19, 2015 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Conversie la elicoidale ? pentru ca puntile de toyota 70 au diferentialul mare si ca sa aiba garda cit un samurai cu 235-uri ii trebuie cauciucuri de 35. ca sa faci sa incapa rotile alea atat de mari in caroseria de samurai trebuie sa tai de nu mai intelegi mare lucru din masina. cu motorul stoc se duce dracu toata dinamica. asa ca iti trebuie si modificari mari la motor. de obicei altul. si la transmisie. si la cardane. si la.... si la.... si la.... so, merita? nu merita sub nici o forma, decat daca nu ai ce face cu banii,vrei concurs sau te pricepi sa le faci singur pe toate.Eu am trecut prin asta si am pierdut carca de bani. cel mai bun exemplu este masina lui Bobaru lasata stoc doar cu puntile mutate fata spate si elicoidale si merge de bate multe masini... Sa revin la proiect, repet: suspensie tip manusa fata eventual gaseste tendoane gata facute ex Pajero spate sau Toyota cu bucsele lor originale si 4Link spate cu bucse de matiz ca in proiectul meu.Pentru bara Panhard iti zic pe privat ce bucsa sa folosesti,ce a folosit si Boros Csaba pe masina lui(masina lui Marinica) Ca sa mergi pe starda safe iti trebuie suspensie fata cu manusa!!!.Altfel orice alta combinatie fara hidraulica si bucse foarte bune, iti va intra in voblaj de nu o sa poti merge mai mult de 30 km la ora. Spunea COS mai devreme de bucsele de nissan.Le-am avut si eu puse pe fata si nu erau ce trebuieVorbesc de suspensia fata cu 4link,ca daca erau puse stil manusa sau folosite la 4link spate poate tineau..Am cunparat si pe original si tot moi erau.Mai este o bucsa extraordinar de buna din cauciuc dar costa 230 lei buc pe original. Eu cu supensia cu manusa fata spate si bucsele de Matiz intram in viraje cu 60-70 km.h fara sa simt deranj. Spor Editat August 19, 2015 de Giani KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? In primul rand pentru ca nu vreau sa investesc foarte multi bani...o sa investesc multa munca si timp ! In al2lea rand o sa fie masina mea de zi cu zi si ocazional (de 2-3 ori pe luna) offroad....nu extrem...asa cu prietenii si catzeii la aer curat ! Puntile o sa le ramforsez in partea lunga, asta asa sa fiu eu impacat cu gandul cu toate ca nu cred ca le-as indoii. si daa tot am zis de ramforsat puntea...iaca am facut-o ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? si daa tot am zis de ramforsat puntea...iaca am facut-o ! buna treaba ca idee, doar ca ai facut-o cam inalta. o sa loveasca baia motorului in ea. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Conversie la elicoidale ? nu merita sub nici o forma, decat daca nu ai ce face cu banii,vrei concurs sau te pricepi sa le faci singur pe toate.Eu am trecut prin asta si am pierdut carca de bani. cel mai bun exemplu este masina lui Bobaru lasata stoc doar cu puntile mutate fata spate si elicoidale si merge de bate multe masini... Sa revin la proiect, repet: suspensie tip manusa fata eventual gaseste tendoane gata facute ex Pajero spate sau Toyota cu bucsele lor originale si 4Link spate cu bucse de matiz ca in proiectul meu.Pentru bara Panhard iti zic pe privat ce bucsa sa folosesti,ce a folosit si Boros Csaba pe masina lui(masina lui Marinica) Ca sa mergi pe starda safe iti trebuie suspensie fata cu manusa!!!.Altfel orice alta combinatie fara hidraulica si bucse foarte bune, iti va intra in voblaj de nu o sa poti merge mai mult de 30 km la ora. Spunea COS mai devreme de bucsele de nissan.Le-am avut si eu puse pe fata si nu erau ce trebuieVorbesc de suspensia fata cu 4link,ca daca erau puse stil manusa sau folosite la 4link spate poate tineau..Am cunparat si pe original si tot moi erau.Mai este o bucsa extraordinar de buna din cauciuc dar costa 230 lei buc pe original. Eu cu supensia cu manusa fata spate si bucsele de Matiz intram in viraje cu 60-70 km.h fara sa simt deranj. Spor tendoanele tip manusa sunt cele ca si pe jimny? bucsele de matiz rezista? nu am nevoie de bucse poliuretan? daca pun bucse matiz si apoi ma razgandesc si vreau poliuretan gasesc aceasi dimensiune? ce sa cer cand cumpar bucsele de matiz? pe fata ce bucse sa folosesc? ce arcuri si ce telescoape ar fi ok sa pun? va multumesc pentru sfaturi ! Editat August 19, 2015 de sorin28m M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? si daa tot am zis de ramforsat puntea...iaca am facut-o ! buna treaba ca idee, doar ca ai facut-o cam inalta. o sa loveasca baia motorului in ea. sper sa se inalte destul cat sa nu loveasca....daca nu o mai cofetaresc, bag plasma in functie :) M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? tendoanele tip manusa sunt cele ca si pe jimny? bucsele de matiz rezista? nu am nevoie de bucse poliuretan? daca pun bucse matiz si apoi ma razgandesc si vreau poliuretan gasesc aceasi dimensiune? ce sa cer cand cumpar bucsele de matiz? pe fata ce bucse sa folosesc? ce arcuri si ce telescoape ar fi ok sa pun? va multumesc pentru sfaturi ! cel mai simplu si mai ieftin este sa iei o suspensie de jimny de la dezmembrari sau sa o copiezi. japonezii aia nebuni au cheltuit niste milioane de niste bani sa faca o masina care sa mearga onorabil si pe strada si in teren. cu citeva modificari minore o ridici 2 inch si in mare ai rezolvat-o. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Oare nu ar merge coilovere la ce vreau eu sa fac? adica la 4 link spate si "manusa" fata? M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Oare nu ar merge coilovere la ce vreau eu sa fac? adica la 4 link spate si "manusa" fata? un set de coilovere costa cit samuraiul tau inainte sa-l dezmembrezi. iar daca nu ai calculat/estimat corect arcurile o sa trebuiasca sa mai cumperi unele mai tari sau mai moi dupa caz. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate