Johnny_r0 Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Parerea mea e ca te complici aiurea si pe bani multi sa treci pe elicoidale. Ai spus ca masina o vrei pentru mers zilnic si offroad ocazional. Iti garantez ca dupa finalizare masina nu o sa se comporte foarte bine pe asfalt, daca o faceai pentru teren atunci se merita fiecare banut dar sa mergi cu ea pe sosea sincer nu merita efortul. Mai bine iti cumparai o vitara sau altceva mai confortabil. Iti spun din propia experienta orice modificare adusa masinii fie ea cat de mica atrage la randul ei alte modificari care la randul lor aduc altele. Eu unul iti urez succes in demersurile tale si spor la munca. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Foarte corect , este descrierea cazului meu de conversie la elicoidale , care privita dintr-o perspectiva rationala e cam ilogica , conversia singura fiind de fapt mai scumpa decat o masina similara pe elicoidale . Dar , mie nu mi-a placut suspensia si directia de la masina similara , si mai mult decat atat cred ca m-as fi plictisit asa de rau pana as fi murit de plictiseala daca cumva gaseam masina care sa-mi placa mie .... Placerea mesteritului e superba , si mai mult decat atat ( psihologic vorbind ) am o incredere mai mare in ce am acum sub scaun decat ce as fi putut cumpara cu bani gata facuta de fabrica . Merge de ceva vreme fara nici un repros sau incident , micile detalii dupa placul meu cred ca nu le-as fi putut avea nicicum ( ex. : marirea exagerata a unghiului camber la puntea de Y61 ... da , ati citit bine ... masina e extraordinar de stabila pe traiectorie , are acum efectul de return-to-center mult mai mare decat cel original , desi am acum rulmentii de la butucul de roata uzati peste limita nu apare in nici un caz death-wobble ... dezavantaje - daca pica servodirectia nu prea mai poti vira pe loc doar din puterea muschilor , doar foarte putin si daca vrei mai mult trebuie neaparat sa te pui in miscare , ... anvelopele trebuie rotite pentru ca se uzeaza inegal gratie unghiului camber mult prea cracanat ... si alte alea ) . Si daca as avea timp as mesteri la caruta asta mai mereu si ar fi si mai si ... ... dar ... ' rana din coasta nu ma lasa ' , mereu ciocanesc la cate altceva ... bine e ca tot pe acelasi subiect ... ... aveam de gand sa trec pe asta indoita la depoul cald si sa merg in rest cu una mica si economica ... am incercat , nu-i de mine ... , in continuare merg cu ea , cat mai merge , ma trag cu ea ... am renuntat si sa mai numar kilometrii ... La aia mica ce naiba sa modific ? ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 21, 2015 Autor Partajează Postat August 21, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? un set de coilovere costa cit samuraiul tau inainte sa-l dezmembrezi. iar daca nu ai calculat/estimat corect arcurile o sa trebuiasca sa mai cumperi unele mai tari sau mai moi dupa caz. dupa cum am spus ma sus vreau sa investesc putini bani in acest proiect dar la manopera sunt "mana larga" ! nu ma pricep foarte bine la masini dar in schimb ma pricep la motociclete...in special enduro ma gandeam sa construiesc eu coiloverele folosind telescoape auto (inca nu stiu de la ce model) si arcuri suspensie spate moto cu reglaj al tensiunii...asa arata arcurile... ce zici? M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 21, 2015 Autor Partajează Postat August 21, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Parerea mea e ca te complici aiurea si pe bani multi sa treci pe elicoidale. Ai spus ca masina o vrei pentru mers zilnic si offroad ocazional. Iti garantez ca dupa finalizare masina nu o sa se comporte foarte bine pe asfalt, daca o faceai pentru teren atunci se merita fiecare banut dar sa mergi cu ea pe sosea sincer nu merita efortul. Mai bine iti cumparai o vitara sau altceva mai confortabil. Iti spun din propia experienta orice modificare adusa masinii fie ea cat de mica atrage la randul ei alte modificari care la randul lor aduc altele. Eu unul iti urez succes in demersurile tale si spor la munca. DA ma complic dar asta este si ideea. Mai am cateva masini "de asfalt 100%" asa ca nu ma cramponez daca nu o sa mearga samuraiul ok din prima incercare, placerea este sa lucrez la ea si cand o sa fie gata iti garantez ca voi fi mai bucuros de ea decat de orice masina pe care as putea-o cumpara gata "cofetarita" ! Iti multumesc pentru urare ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 21, 2015 Autor Partajează Postat August 21, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Foarte corect , este descrierea cazului meu de conversie la elicoidale , care privita dintr-o perspectiva rationala e cam ilogica , conversia singura fiind de fapt mai scumpa decat o masina similara pe elicoidale . Dar , mie nu mi-a placut suspensia si directia de la masina similara , si mai mult decat atat cred ca m-as fi plictisit asa de rau pana as fi murit de plictiseala daca cumva gaseam masina care sa-mi placa mie .... Placerea mesteritului e superba , si mai mult decat atat ( psihologic vorbind ) am o incredere mai mare in ce am acum sub scaun decat ce as fi putut cumpara cu bani gata facuta de fabrica . Merge de ceva vreme fara nici un repros sau incident , micile detalii dupa placul meu cred ca nu le-as fi putut avea nicicum ( ex. : marirea exagerata a unghiului camber la puntea de Y61 ... da , ati citit bine ... masina e extraordinar de stabila pe traiectorie , are acum efectul de return-to-center mult mai mare decat cel original , desi am acum rulmentii de la butucul de roata uzati peste limita nu apare in nici un caz death-wobble ... dezavantaje - daca pica servodirectia nu prea mai poti vira pe loc doar din puterea muschilor , doar foarte putin si daca vrei mai mult trebuie neaparat sa te pui in miscare , ... anvelopele trebuie rotite pentru ca se uzeaza inegal gratie unghiului camber mult prea cracanat ... si alte alea ) . Si daca as avea timp as mesteri la caruta asta mai mereu si ar fi si mai si ... ... dar ... ' rana din coasta nu ma lasa ' , mereu ciocanesc la cate altceva ... bine e ca tot pe acelasi subiect ... ... aveam de gand sa trec pe asta indoita la depoul cald si sa merg in rest cu una mica si economica ... am incercat , nu-i de mine ... , in continuare merg cu ea , cat mai merge , ma trag cu ea ... am renuntat si sa mai numar kilometrii ... La aia mica ce naiba sa modific ? ... ma bucur ca tu ma intelegi ! ma uit la samurai imprastiat prin atelier si salivez, zambesc in casca cand sudez la ea, pierd noptile proiectand piese, calculand unghiuri si facand planuri pentru ziua urmatoare( planuri care se schimba de la o zi la alta) si imi place mai mult decat sa colectionez timbre :)))) M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 25, 2015 Autor Partajează Postat August 25, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? salutare vreau sa maresc ampatamentul ! cu cati cm ar fi ok sa mut puntile? cand o sa inmatricuez masina o sa am probleme daca am ampatamentul marit ? multumesc anticipat ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? O idee ( care a functionat ): in 2011 Marius lupu a facut o conversie de la Foi la elicoidale pt un Samurai folosind suspensia si puntile de pe un Wrangler TJ.... cu mici modificari au intrat fit si au pus si 33-uri :) puntile de TJ sunt Dana 30 si Dana 35 ( aceleasi ca si pe Cherokee sau Grand Cherokee ... se gasesc destule pe la dezmembrari ), cardanele se scurteaza putin ... si ceva modificari la lonjeroanele inf si superioare. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat August 26, 2015 Autor Partajează Postat August 26, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? O idee ( care a functionat ): in 2011 Marius lupu a facut o conversie de la Foi la elicoidale pt un Samurai folosind suspensia si puntile de pe un Wrangler TJ.... cu mici modificari au intrat fit si au pus si 33-uri :) puntile de TJ sunt Dana 30 si Dana 35 ( aceleasi ca si pe Cherokee sau Grand Cherokee ... se gasesc destule pe la dezmembrari ), cardanele se scurteaza putin ... si ceva modificari la lonjeroanele inf si superioare. da... si urmeaza motorul si alte cele si ajung cu masina de extrem ! ma abtin deocamdata si ma multumesc cu 4 link si tendoane pajero... deocamdata !!! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Septembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? tendoanele spate ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Septembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? m-am apucat si de cofetarit bara fata [ATTACH=CONFIG]248821[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]248822[/ATTACH] M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Septembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Are cineva montat troliu in habitaclu ? Nu vreau sa ingreunez fata foarte tare si am ales varianta asta. Ma intereseaza daca sunt probleme....la ce sa fiu atent etc. Merci ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Superba lucrarea, pe mine bara m-a dat pe spate, arata foarte modern si dai dovada de multa imaginatie creativa. Abia astept s-o vad montata pe masina! Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Septembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Superba lucrarea, pe mine bara m-a dat pe spate, arata foarte modern si dai dovada de multa imaginatie creativa. Abia astept s-o vad montata pe masina! Multumesc! Inca nu este gata, mai urmeaza sa montez suportii pentru ochetii de remorcare, semnalizarile si proiectoarele plus palnia de la troliu care va fi in habitaclu M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Da, dar va fi ea si gata intr-o buna zi cu soare :) Si atunci o vom vedea la finish ;) Abia astept, voi urmari topicul! Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 (editat) Re: Conversie la elicoidale ? sa se faca luminaaaa ! astazi am modificat putin bara fata, am montat luminile de zi si m-am apucat sa imi fac o masa rotativa pentru sudat si debitat rotund (sudat jante intoarse,beadlokuri si debitat beadlockuri....si multe altele) Editat Septembrie 29, 2015 de sorin28m M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? astazi am montat o servodirectie electrica pe un audi si ma gandeam daca nu ar merge si pe samurai?! a montat cineva asa ceva pe samurai? zice-se ca cea electrica nu ia din puterea motorului ! care la sami si asa este mic pentru roti mai mari M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Pai ... daca cumva se banuieste ca ia puterea din campul magnetic al planetelor nu e adevarat . Asta electrica probabil o ia din radiator ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Pai ... daca cumva se banuieste ca ia puterea din campul magnetic al planetelor nu e adevarat . Asta electrica probabil o ia din radiator ... masina la care am facut conversia este pregatita special pentru drag racing....banuiesc ca nu sunt toti care participa la astfel de curse batuti in cap si isi fac de lucru gratuit ! nu stiu cat de mult ii ajuta treaba asta si nici cati cp castiga dar o sa intreb ! numai bine ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? Drag-racing si offroad... 2 "discipline" total opuse. Una se face in secvente de ordinul secundelor, alta.... in functie de panta, consistenta solului, aderenta, etc. Sunt masini de drag care nu au nici baterie, pentru a scadea din greutate. O servodirectie electrica consuma lucru mecanic de la alternator. Ciudat ca cineva pune servodirectie pe masina de drag, cand ar trebui sa opteze pentru o directie mecanica. In fine,e treaba fiecaruia ce vrea sa faca insa hai sa nu comparam mere cu pere. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Septembrie 30, 2015 Partajează Postat Septembrie 30, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? sa se faca luminaaaa ! astazi am modificat putin bara fata, am montat luminile de zi si m-am apucat sa imi fac o masa rotativa pentru sudat si debitat rotund (sudat jante intoarse,beadlokuri si debitat beadlockuri....si multe altele) [ATTACH=CONFIG]249140[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]249142[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]249143[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]249144[/ATTACH] cate kg are bara??? nu ii prea masiva?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Septembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2015 Re: Conversie la elicoidale ? cate kg are bara??? nu ii prea masiva?? este din tabla de 3mm la mana...cam 25 kg dar o sa o cantaresc cand va fi gata ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Octombrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: Suzuki Samurai 1,3 - am revenit in lumea 4x4 ! gata si suportii de la 4link spate ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: Suzuki Samurai 1,3 - am revenit in lumea 4x4 ! incet, incet... M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Octombrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: Suzuki Samurai 1,3 - am revenit in lumea 4x4 ! tendoanele "macelarite" de pe un pajero ! pentru suspensia fata ... M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Octombrie 9, 2015 Partajează Postat Octombrie 9, 2015 (editat) Re: Suzuki Samurai 1,3 - am revenit in lumea 4x4 ! Salut. Ranforsari la punti, bara hd, coilovere, 4 link, et caetera, pentru o plimbare cu prietenii? :ha: Noroc ca ai specificat ca esti "mana larga la manopera" ca altfel credeam ca mai gandeste inca unu ca mine. :ha1 Spor la mesterit. Stiu sentimentul pe care il ai cand iese ceva din "manutza ta". http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89921-A-rat-2-be-prepared&p=1030793#post1030793 Sa-ti iasa! :h5 Editat Octombrie 9, 2015 de redrat400 Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate