Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cheile Cibinului - Paltinis - Gatul Berbecului

Pleampa

Postări Recomandate

2015 De la Orlat - Gura Apei Cheile Cibinului - Paltinis - Gatul Berbecului

Drum in reabilitare si o teava enorma ce blocheaza vederea spre rau :cr1

S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cheile Cibinului - Paltinis - Gatul Berbecului

Ai de gand sa iei toate like-urile ? :)

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Iacata si ceva poze de la Gatul Berbecului.

Dupa o ploaie zdravana am reusit sa fac focul si sa punem la copt niste vinete si porumb.

Ceva sirop de pruna mi-a tinut companie cat culegea nevasta-mea galbiorii din apropiere.

Acu ce mai zici Ursule? :wink::banana

P.S. in alta ordine de idei ma intereseaza daca stie cineva daca se poate ajunge cu masina pana aproape de Iezer. Acum cativa ani am intrebat pe cei de la Craciunita si spuneau ca merge un forestier pina in apropiere.

1114845182_Panorama87_resize.thumb.JPG.9c8e0e2582015ea1924d90bd92c24120.JPG 591807728_Panorama91_resize.thumb.JPG.699eaad182ef0606b191c52cbee03d24.JPG 34355974_Panorama92_resize.thumb.JPG.4acaf5e6cc4e306940dba0eff78caa16.JPG

203964236_Panorama94_resize.thumb.JPG.4e5bed0fc6a7f0526eca7287ed1e9d35.JPG 661305376_Panorama95_resize.thumb.JPG.4d2f1bf44075598029e2ba3898b91ec3.JPG CATA6173.thumb.jpg.cb54f13eb81e037ed960e7908acabcb3.jpg

CATA6204.thumb.jpg.0be09b38299da46496398f8d923edafb.jpg CATA6210.thumb.jpg.67966fce440801029e242f5b8521672e.jpg CATA6238.thumb.jpg.091f046e08b03b0c51dce7d247ae1688.jpg

Editat de Pleampa
  • Like 1
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

Nu stiu ce/unde este Craciunita, dar daca te referi la Iezerul Cindrel, da, se poate ajunge usor. Daca ploua e mai dificil putin, mai ales pentru masina ta.

Exista traseu de creasta ce pleaca de la E (Paltinis - zona cabana Muncel) spre V (Canaia, Iezerul Mare, Vf. Cindrel) si continua pana la Lacul Oasa pe doua variante: pe creasta, sau pe Valea Frumoasei.

Editat de rockshox
Link spre comentariu

Inspre Paltinis este o bifurcatie la un pod, unde se termina tevile in film. Dreapta se ajunge la o cabana/pensiune care se numeste Craciunita.

Drumul continua dincolo de cabana si se pare ca ar ajunge in apropiere de Iezer.

Eu caut un drum pentru masina mea care sa ma scoata cat mai aproape de Iezer, iar daca acel drum merge mai departe si nu trebuie sa ma intorc pe acelasi traseu, cu atat mai bine.:grin:

Gasesc vreun track si/sau un filmulet cu acel traseu de care vorbesti?:al

Link spre comentariu

Inspre Paltinis este o bifurcatie la un pod, unde se termina tevile in film. Dreapta se ajunge la o cabana/pensiune care se numeste Craciunita.

Drumul continua dincolo de cabana si se pare ca ar ajunge in apropiere de Iezer.

Eu caut un drum pentru masina mea care sa ma scoata cat mai aproape de Iezer, iar daca acel drum merge mai departe si nu trebuie sa ma intorc pe acelasi traseu, cu atat mai bine.:grin:

Gasesc vreun track si/sau un filmulet cu acel traseu de care vorbesti?:al

Este vorba de Craciuneasa (nu Craciunita, de aici confuzia)... este un forestier ce pleaca spre E de acolo, dar, spre creasta se pierde in niste urme vechi de TAF. In niciun caz sa nu mergi pe acolo, mai ales cu autobuzul tau.

Traseul descris de mine in postarea anterioara este unul ok, soft, sau hai sa zicem maxim spre mediu, dar care poate pune probleme pe o urcare in caz de ploaie... si e lunga a dracu'. In rest merge facut cu orice 4x4 cu reductor si anvelope ok. Este cam bolovanos in cateva zone.

creasta cindrel - Copy.zip

Editat de rockshox
Link spre comentariu

Ai dreptate, ce sa-i faci, :old , Craciuneasa este :grin:

Multumesc pentru track, :al am sa-l studiez si poate anul viitor ma incumet spre creasta.:tr

Link spre comentariu

Ai dreptate, ce sa-i faci, :old , Craciuneasa este :grin:

Multumesc pentru track, :al am sa-l studiez si poate anul viitor ma incumet spre creasta.:tr

Hai ca am dat si de bucata dinspre Craciuneasa. Nu-i imposibil de facut, dar nu cred ca e in stilul si karma iesirilor tale. :h5

LE: la minutul 43:03 ai trecut pe langa o urcare la dreapta... asa, mai stricata de ploi. Aia-i intrarea in traseul de creasta.

1.JPG.293be31d7b7ab51a1147d5568db4b96e.JPG

stana - Copy.zip

Editat de rockshox
Link spre comentariu

Deobicei in CO plec la drum mai lung si caut sa ma relaxez si sa scap de aglomeratie pe drumuri de munte.

Ceva adrenalina nu strica dar cu moderatie si daca se poate fara stricaciuni, desi la anul termin si ratele la masina asta :)

Multumesc pentru informatii :al

Link spre comentariu

Deobicei in CO plec la drum mai lung si caut sa ma relaxez si sa scap de aglomeratie pe drumuri de munte.

Ceva adrenalina nu strica dar cu moderatie si daca se poate fara stricaciuni, desi la anul termin si ratele la masina asta :)

Multumesc pentru informatii :al

Cand termini ratele... poate trecem la alte track-uri. Pana atunci, las-o asa! E mai mult decat suficient.. o sa vezi :wink:

Cu placere!

Link spre comentariu

Apreciez si voi tine cont de sfaturile tale.

Varianta dinspre Craciuneasa era cea despre care auzisem si la care renunt in favoatea variantei de creasta dinspre Paltinis, daca nu ploua.

Probabil anul viitor la inceputul lui August sa ma incumet sa-l parcurg. :h5

Editat de Pleampa
Link spre comentariu

Da, stiu de el dar desi am trecut de 2 ori, nu am avut timp sa opresc si sa-l vad.

Multam pentru poza :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare