Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ANVELOPE vanatoare l200

harkonnen
 Share

Recommended Posts

Salut!

Exista in familie un L200 Warrior (http://www.helpfindmea.co.uk/vans/specs/mitsubishi-l200-specifications-90/l200-lwb-diesel-02-05-double-cab-td-warrior-4wd-113bhp-specifications-5871.aspx) folosit cu preponderenta la vanatoare si carat acareturi la munte. Momentan e incaltat cu niste AT-uri folosite 50% dar late (265 parca). Apropiindu-se sezonul de cerb se da urmatoarea problema:

Tinand cont ca masina are blocant spate ce combinatie JANTE / cauciucuri merg cel mai bine pentru noroi/zapada in padure/deal/munte.

Eu as merge pe o pereche de MT de dimensiunea 235/80R16.

Intra 31" pe L200 Warrior stock?

Mersi!

Edited by Astral

Re: ANVELOPE vanatoare l200

Salut!

Exista in familie un L200 Warrior (http://www.helpfindmea.co.uk/vans/specs/mitsubishi-l200-specifications-90/l200-lwb-diesel-02-05-double-cab-td-warrior-4wd-113bhp-specifications-5871.aspx) folosit cu preponderenta la vanatoare si carat acareturi la munte. Momentan e incaltat cu niste AT-uri folosite 50% dar late (265 parca). Apropiindu-se sezonul de cerb se da urmatoarea problema:

Tinand cont ca masina are blocant spate ce combinatie JANTE / cauciucuri merg cel mai bine pentru noroi/zapada in padure/deal/munte.

Eu as merge pe o pereche de MT de dimensiunea 235/80R16.

Intra 31" pe L200 Warrior stock?

Mersi!

Salut,intra linistit 31" , ca si cauciucuri iti recomand cooper STT , descarca noroiul foarte bine , se comporta bine si pe asfalt (uzura foarte mica) ,iar de gasit le gasesti la Arinovis aici pe forum la un pret decent

Natural Disaster Response Operations

Eu pentru vanatoare mi-am pus BFG MT de 31, am iesit de cateva ori in teren la tap cu ele si am fost foarte multumit, de asemenea si comportamentul lor pe sosea pana in fond este foarte bun.

Sigur eu folosesc alta marca de masina dar ca dimensiuni si greutate fiind comparabile ba chiar a ta un pic mai mare

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Salut frate cerbar.Am vanat in Mures, chiar primul meu cerb de 10 kg este vanat la Rastolita.Nu exista zona in Romania mai frumoasa si mai bogata in vanat ca si in Jud.Mures

Poti merge cu incredere pe bfg mud terrain, avand in vedere configuratia terenului

Ce sa-ti zic: iti doresc un boncanit puternic !!

• 4 weeks later...

Eu am AT-uri 265/70/16 montate pe L200 din 2007 si am urcat iarna in locuri in care cei care aveau MT-uri nu au putut sa urce, ii drept la noroaie mari MT-urile sunt peste. Eu consider AT-urile pe L200 mai potrivite având in vedere ca nu sunt mașini tocmai de extrema cu noroaie si bolovănișuri unde se pretează mai bine MT-urile, plus de asta AT-urile sunt silențioase aproape ca si cauciucurile de șosea.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use