Radu Chelaru Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Buna ziua tuturor. Am denumit topicul acesta "bilant" pentru ca dupa demisia domnului presedinte se impune o recenzie. Incepem cu alegerile libere din februarie 2015, unde, prin vot secret a fost ales domnul Bulugioiu in functia de presedinte al CNOR asa dupa cum bine stim toti. Alegerile au fost facute prin vot secret si din aceasta cauza (probabil) un membru CNOR a pozat buletinul de vot personal cu telefonul mobil, urmand sa arate poza stapanilor lui din fruntea organismului in cauza. Individ care, intr-o postare de pe un alt topic, mi-a transmis sa nu-l mai jignesc gratuit pe forum si sa-l sun asa cum l-am sunat cand am candidat, sa-i "cer votul". Domnule Blavenstain, eu v-am sunat sa va spun ca sunt candidat si sa va intreb ce credeti ca ar trebui sa facem daca vom colabora dupa alegeri, iar dumneavoastra va tanguiati despre Rally-Raid. Dumneavoastra confundati, cred, persoana mea cu a aceluia care v-a sunat pentru a va cere votul, in speta contracandidatul meu, domnul demisionar. Am fost de asemenea injurat in timpul sedintei de un membru al clubului Kamikaze sub acuzatia ca sunt omul lui Rasty. O mizerie. Rasty dupa cum s-a dovedit nu are nevoie de nici un FRAS-CNOR. Merge inainte. Tot in aceeasi zi, tin sa precizez ca NU a fost votat calendarul competitional pe anul in curs. Domnul presedinte se plange in demisia proprie de "incapacitatea de a comunica cu dvs in timp real", adica cu alcatuitorii CNOR. Domnule Bulugioiu, cand in sedinta am solicitat ca alegerea si numirea comisiei sa se faca dupa alegerea presedintelui si acesta sa aiba posibilitatea sa isi formeze comisia dupa aceea cu oameni care sa se implice "in timp real", domnul Crinu va sufla ca vreau sa fiu presedinte fara comisie ca sa-l pun pe Rasty in CNOR. Delirium tremens nenica. Iata ca astazi vine demisia, dupa 6 luni de la sedinta CNOR avand drept "scuza" tocmai componenta comisiei insasi. Adica domnul ex-presedinte da cu noroi in chiar cluburile care l-au sustinut sa devina presedinte "constrans". 8 la numar. Credeti ca este un moment corect fata de concurenti si fata de organizatori ca domnul presedinte sa-si dea demisia in mijlocul canpionatului? Sau este sfarsitul campionatului deja si noi nu stim inca? Sa luam pe rand concursurile de anul acesta si evolutia comisiei implicit: Primul, cel de la Slanic Moldova: dupa un efort imens al celor care au organizat concursul a urmat...concursul. Acesta s-a desfasurat normal din punct de vedere sportiv mai putin normal a fost ca nu a existat un track etalon de verificare a traseului competitiei. Aici pot fi contrazis, dar cei care sunt implicati in fenomen stiu realitatea. Organizatorii de la Slainic Moldova nu au avut sprijinul comisiei in nici un fel si sub nici o forma. De asemenea (ca pe tot parcursul campionatului pana acum) rezultatele intarziau sa vina in timp util si cand veneau aveau erori de calcul. Stop timp neluat in seama, etc. Urmatoul concurs, cel de la Piatra Neamt, organizat de asemenea ok din punct de vedere sportiv, dar, din nou, ceea ce a tinut de CNOR, adica arbitrajul, a fost slab din pdv profesional. Nu se stie nici astazi daca au fost scazuti timpii stati pe "pajistea specialelor". Un concurent a avut o evolutie atomica, reusind sa evolueze in 3 secunde intr-una din multiplele speciale. Speacial inseamna ceva deosebit, un fel de icra neagra. La Piatra am avut icre negre cu polonicul, un fel de: "ce stie taranul ce-i sofranul?" Probabil pentru a suplini lipsa traseului, s-a recurs la aceasta forma de reprimare a ceea ce ne place: sa mergem prin padure. Concursul de la Baia Mare, in aceeasi nota sportiva, dar implicarea CNOR zero. (O nula, vorba unui confrate sfatos nevoie mare). Cluj, roadbook la final de "extrem" fara putinta de interpretare, cel putin cei mai buni copiloti nu au putut gasi iesirea. Implicarea CNOR=zero. Barat! Sincer ma surprinde, pe vremea lui Gyula "pusca" tot, era mai fainosag. Am lasat la final "etapa" de la Arad. O "pària" a campionatului inca din stadiul de embrion chiar de la Sibiu. S-a nascut si a disparut in mediul virtual, mediu in care exceleaza si utopica activitate a CNOR in proportie de 99,999%, si ma refer aici strict la o realitate virtuala. Etapa (Arad) care nu s a mai intamplat exact cum nu s-au intamplat nici scuzele oficialilor CNOR pentru concurentii care pana la urma au facut exact ce trebuia si ce trebuie sa faca pentru a se termina cu ceea ce se petrece in offroadul mioritic, adica front comun impotriva incompetentei si a intereselor celor ce conduc ignobil un sport nobil. Traim o ratacire colectiva. Cei de acum dadeau vina pe cei dinainte, dar, dupa cum se vede, dumnealor, primii, au confiscat offroadul romanesc. Cred ca nu e cazul sa ne intrebam de ce arbitrajele sunt asa cum sunt atata timp cat arbitrii nu sunt acreditati de FRAS. Concurentii sunt cei pe care ii intereseaza de ce trabuie facute asigurari medicale la fiecare concurs. Concurentii sunt cei care nu au primit o licenta pe suport din plastic sau orice altceva. Concurentii sunt cei care platesc pentru ca toate acestea sa se intample pe pielea si pe banii lor. Conducerea CNOR ii trateaza pe sportivii implicati in activitatea competitionala conform conceptului lui Lenin care ii numea pe intelectualii occidentali "idiotii utili". Si asta nu e tot. Astep pe acest topic si impresiile dumneavoastra despre CNOR 2015. Va rog sa recititi topicurile in care domnii CNOR-isti sustineau “miscarea offroad din Romania”. Oare se mai pot uita in ochii concurentilor? (La cat de "senini" sunt, eu zic ca da). Odata cu recapitularea conducerii CNOR, sa le uram: sa va fie rusine. Editat August 18, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Pentru a clarifica un pic situatia, ieri a fost primit urmatorul comunicat: Stimați colegi, Vă aduc la cunoștință că imi prezint demisia din funcția de președinte al CNOR, atat în fața dumneavoastra cat si a conducerii FRAS. Cu mâhnire trebuie să vă spun că această decizie am luat-o după o îndelungată chibzuință și fără a ține seama de sentimente personale. În fapt, vă reamintesc că, în toată perioada cât am fost la conducerea CNOR, am încercat să pastrez unitatea si linistea, sa scot acest sport din anonimat, sa-mi desfășor activitatea potrivit Regulamentului votat de cluburi și fără a dori să iau decizii discreționare sau unilaterale. Acest comportament a condus, practic, alături de incapacitatea de a comunica cu dumneavoastră în timp real, la apariția unor grave derapaje competiționale și de atitudine în cadrul Campionatului Național de Off-road. După cum bine știți, constant v-am solicitat punctele de vedere cu privire la problemele curente legate de Regulament, desfășurare și program competițional, dar nu am primit un feed-back în timpul necesar pentru ca acest Campionat să se poată desfășura potrivit magnitudinii sale, adică național. Cu alte cuvinte, fiecare e preocupat de bucățica lui, iar eu, cel pus să se preocupe de toată bucata, dar fără a putea lua vreo măsură, sunt ținta tuturor celor care încearcă să distrugă si/sau sa dezbine. Prin urmare, am decis că nu vreau să am o funcție de conducere care, în realitate nu incumbă niciun act de conducere, ci reprezintă doar o poziție pentru nominalizarea unui țap ispășitor la nivel general. Vă asigur în continuare de întreaga mea considerație și prietenie. Cu stimă, Silviu Bulugioiu Si pentru ca a mai fost pusa intrebarea, in aceasta situatie, se intampla urmatoarele: 4.1.12 In cazul in care pozitia de Presedinte devine vacanta in timpul mandatului, Consiliul Federal al FRAS va numi un Presedinte interimar pentru organizarea de alegeri. Alegerile vor fi organizate in maxim 30 de zile de la numirea presedintelui interimar. Odata ales un nou Presedinte, acesta va fi supus validarii Consiliului Federal al FRAS. Mandatul acestuia este in completarea mandatului precedent. 4.1.13 In cazul in care pozitia de Presedinte ramane vacanta, Comisia se dizolva automat, toti membrii vechii Comisii fiind eliberati din functie. Vacantarea pozitiei de presedinte, inclusiv prin demisie, se recunoaste oficial prin decizie a Consiliului Federal. Pana la data acelei decizii, persoana in cauza isi pastreaza toate prerogativele, dar si obligatiile, ramanand deplin responsabila pentru activitatea Comisiei, inclusiv pentru gestiunea financiar-contabila a acesteia restul.... e can-can :D GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Pentru a clarifica un pic situatia, ieri a fost primit urmatorul comunicat: Si pentru ca a mai fost pusa intrebarea, in aceasta situatie, se intampla urmatoarele: restul.... e can-can :D draga Iwa, multumim pentru copy-paste, pardon, lamuriri. remarca din subsolul postarii tale e perfect definitorie pentru ceea ce s-a intamplat anul acesta in CNOR si totodata si pentru ceea ce se intampla in mometul de fata: un can-can. Editat August 19, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 @Radule, trebuie sa preia cineva fraiele CNOR si sa puna lucrurile la punct, una din marile probleme este si situatia (relatia) CNOR - FRAS: - am inteles ca fondurile destinate CNOR la inceputul anului competitional s-au dizolvat pur si simplu ( pe romaneste au fost cheltuiete de FRAS ), iar CNOR-ul nu a avut in luna Mai 2015 acces la nici 1 cent; - protocolul financiar se pare ca a disparut in neant odata cu plecarea Dlui Mazilu si venirea Dlui Norris ... daca el a existat intradevar; - nu intelg nici acum din ce motiv nu a fost facut / nu se vrea sa fie facut un cont bancar in cadrul FRAS unde sa fie varsata partea de bani cuvenita CNOR-ului si sa fie gestionat de catre reprezentantul acestuia (presedinte, sau vicepresedinte insarcinat cu asta) ... scuza cum ca nu se poate este doar o poveste ... SE POATE ! ; - comunicarea cu cluburile, decizii privind arbitrajul, regulamentul ... etc, aici trebuie o mana de fier care sa impuna respectarea lor, prea multa democratie duce la ce s-a vazut... fiecare club e interesat sa-si faca bucatica lui de etapa, sa-si scoata banutii si ceva profit si se bate pentru asta, dar nici un club nu e interesat cu adevarat sa vada ceea ce unii numesc " BIG PICTURE " ... si uite asa se duce totul de rapa. Decizia lui Silviu este corecta, a fost depasit de situatie, in mare parte si datorita lipsei de sprijin a FRAS si respectiv a cluburilor , asa cum a zis si el, a vrut sa fie pacifist si sa nu se certe cu nimeni ... se pare ca nu functioneaza.... ... si problemele sunt mult mai multe, pobabil o discutie intre 4 ochi cu Silviu te la lamuri pe deplin. Editat August 19, 2015 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 @Radule, trebuie sa preia cineva fraiele CNOR si sa puna lucrurile la punct, una din marile probleme este si situatia (relatia) CNOR - FRAS: - am inteles ca fondurile destinate CNOR la inceputul anului competitional s-au dizolvat pur si simplu ( pe romaneste au fost cheltuiete de FRAS ), iar CNOR-ul nu a avut in luna Mai 2015 acces la nici 1 cent; - protocolul financiar se pare ca a disparut in neant odata cu plecarea Dlui Mazilu si venirea Dlui Norris ... daca el a existat intradevar; - nu intelg nici acum din ce motiv nu a fost facut / nu se vrea sa fie facut un cont bancar in cadrul FRAS unde sa fie varsata partea de bani cuvenita CNOR-ului si sa fie gestionat de catre reprezentantul acestuia (presedinte, sau vicepresedinte insarcinat cu asta) ... scuza cum ca nu se poate este doar o poveste ... SE POATE ! ; - comunicarea cu cluburile, decizii privind arbitrajul, regulamentul ... etc, aici trebuie o mana de fier care sa impuna respectarea lor, prea multa democratie duce la ce s-a vazut... fiecare club e interesat sa-si faca bucatica lui de etapa, sa-si scoata banutii si ceva profit si se bate pentru asta, dar nici un club nu e interesat cu adevarat sa vada ceea ce unii numesc " BIG PICTURE " ... si uite asa se duce totul de rapa. Decizia lui Silviu este corecta, a fost depasit de situatie, in mare parte si datorita lipsei de sprijin a FRAS si respectiv a cluburilor , asa cum a zis si el, a vrut sa fie pacifist si sa nu se certe cu nimeni ... se pare ca nu functioneaza.... ... si problemele sunt mult mai multe, pobabil o discutie intre 4 ochi cu Silviu te la lamuri pe deplin. daca fondurile s-au "dizolvat" si banii CNOR (despre care Noris m-a asigurat printr un "gentlemen's agreement in februarie ca exista!) nu exista de fapt, banuiesc ca bani nu exista nici pentru salariile celor de la FRAS adica: Noris, Crinu etc. Comunicare, necomunicare, se poate foarte bine (daca FRAS continua sa ne jecmaneasca), sa ne dezafiliem. se poate si se va intampla. trebuie sa ne putem gestiona singuri banii care vin din offroad, nu sa tinem cu 40% din totalul incasarior FRAS-ul. in ce priveste regulamentul, de unde vrei gestionare sau aplicare sau orice altceva constructiv cand deocamdata "baietii" sunt la stadiul de copy-paste din regulamentul 100 tracks? ca vor si ei " pe track". problemele sunt intr-adevar multe. cele mai grave sunt ca: suntem furati, nu mai avem la start nici macar masinile care erau inainte de "marea schizma". nu ar strica si niste straini la start. dar cum? daca nu avem promovare externa asa cum ar trebui. nu avem arbitrii afiliati la FRAS. nu sunt valabile asigurarile de sanatate incheiate la alte entitati organizatoare de competitii chiar daca sunt facute de aceleasi firme de asigurari. murdar joc. bine ca stiu sa faca reguli distructive. daca ar fi la fel de consecventi in a ne apara interesele in relatii cu terti si in ceea ce priveste bunul mers al lucrurilor, situatia ar fi cu totul alta. Editat August 19, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 DNA-ul aproape bate la usa ca vantul frunza-n dunga! In cei cativa ani s-au strans cateva SUTE DE MII de euro din taxe. N-as putea crede ca acele fonduri s-au "dizolvat" pur si simplu. Miscarea lui Silviu cu demisia e una intelegenta. Ar fi trebuit sa nu mai candideze la alegerile trecute. Mirajul puterii, susositorii din spatele cortinei si credinta sa de a putea face ceva l-au indemnat sa mearga inainte. Jocurile de culise se cam apropie de final, cred ca stiu cine va urma, vor intra in scena foarte curand si "papusarii" cei care au fost in spatele lui Silviu, cu voia sau fara voia sa, asta ptr ca sunt aproape convins ca nimeni dintre tugurlanii incasatori nu isi vor mai pune pe masa voluntar popoul ptr banane mai ales in conditiile actuale. In concluzie, miscarea de offroad a furnizat acestui SRL fras, caci federatie nu se poate numi in ciuda premierilor pompoase si a banchetului sinistru de la sfarsit de an, nefiind recunoscuta de nici un for international, sute de mii de euro. FRAS-ul ne-a dat inapoi doar multa m**e, mai mult decat atat si pe aia ne-a cerut bani! Poate "capii de la offroad" se vor sesiza intr-un final... macar in ceasul al 13-lea. Nu e tarziu ptr constituirea unui organ autotom, independent de toate mizeriile ... Nu acuz pe nimeni de nimic... mi se falfaie si de fras si de ceonereu dar imi e scarba ca dintr-o comunitate foarte unita am ajuns doar nucleul unor centre de interese. LE ...comunitatea, federatia, comisia ...are nevoie de un bun manager...atata tot. Editat August 19, 2015 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 DNA-ul aproape bate la usa ca vantul frunza-n dunga! In cei cativa ani s-au strans cateva SUTE DE MII de euro din taxe. N-as putea crede ca acele fonduri s-au "dizolvat" pur si simplu. Miscarea lui Silviu cu demisia e una intelegenta. Ar fi trebuit sa nu mai candideze la alegerile trecute. Mirajul puterii, susositorii din spatele cortinei si credinta sa de a putea face ceva l-au indemnat sa mearga inainte. Jocurile de culise se cam apropie de final, cred ca stiu cine va urma, vor intra in scena foarte curand si "papusarii" cei care au fost in spatele lui Silviu, cu voia sau fara voia sa, asta ptr ca sunt aproape convins ca nimeni dintre tugurlanii incasatori nu isi vor mai pune pe masa voluntar popoul ptr banane mai ales in conditiile actuale. In concluzie, miscarea de offroad a furnizat acestui SRL fras, caci federatie nu se poate numi in ciuda premierilor pompoase si a banchetului sinistru de la sfarsit de an, nefiind recunoscuta de nici un for international, sute de mii de euro. FRAS-ul ne-a dat inapoi doar multa m**e, mai mult decat atat si pe aia ne-a cerut bani! Poate "capii de la offroad" se vor sesiza intr-un final... macar in ceasul al 13-lea. Nu e tarziu ptr constituirea unui organ autotom, independent de toate mizeriile ... Nu acuz pe nimeni de nimic... mi se falfaie si de fras si de ceonereu dar imi e scarba ca dintr-o comunitate foarte unita am ajuns doar nucleul unor centre de interese. offroadul va fi din nou ce a fost cand il faceam toti cu placere. masinile si concursurile se vor intoarce la locurile lor, pe fagasul normal. CNOR trebuie sa-si ia propriile destine economice in mana si sa nu mai depinda de sugative financiare cu interese "personale". consider ca, daca cluburile vor merge pe aceeasi "filiera" structural-organizatorica in ceea ce priveste afiliearea la FRAS si a functiilor de conducere din CNOR, acestea (cluburile) sunt partase la ceea ce se intampla cu banii nostri. mai exact: "cineva" sifoneaza bani celor ce le asigura tot lor continuitate, prin vot, in fruntea forurilor decizionale. Editat August 19, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 ... incepe sa mi se descreteasca fruntea :) ... vb lui Ion, s-au dat taxe in ultimii 5 ani de peste 100.000 euro catre CNOR si minim jumate s-au dus la FRAS ... care se pare ca a cheltuit si partea care trebuia pastrata pt CNOR ... si avem un campionat mai prost decat era acum 5-6 ani cand nu eram afiliati, ci doar era o inelegere intre cluburi ... 100tracks cu un buget minim si o intelegere de proba cu Discovery, e in punctul de a vinde pe plan mondial un format de concurs : Ultra4 Racing e unul din marii clienti interesati .. pt cine nu stie ei sunt organizatorii celui mai mare eveniment de offroad din SUA : King of the Hammers Cred ca ar fi timpul pt o sedinta serioasa de cluburi, o federatie serioasa de offroad de sine statatoare cu manageri competenti si platiti pt asta ( ca, cu "o facem din pasine" nu tine ) ... si de promovat serios offroadul romanesc, cu etape cu 100 masini la start, cu participare internationala ( Croatia trophy are max 20% participare croata ) ... ca doar "futu-i masa" avem cele mai bune conditii din Europa pt desfasurarea evenimenteleor de offroad ... dar suntem tot la coada carutei... Bulgarii ne-au luat-o deja inainte bine de tot ... anul asta au organizat OffRoad rally in germania ( atentie bulgarii !!! ) ... ganditi-va ! Editat August 19, 2015 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 ... incepe sa mi se descreteasca fruntea :) ... vb lui Ion, s-au dat taxe in ultimii 5 ani de peste 100.000 euro catre CNOR si minim jumate s-au dus la FRAS ... care se pare ca a cheltuit si partea care trebuia pastrata pt CNOR ... si avem un campionat mai prost decat era acum 5-6 ani cand nu eram afiliati, ci doar era o inelegere intre cluburi ... 100tracks cu un buget minim si o intelegere de proba cu Discovery, e in punctul de a vinde pe plan mondial un format de concurs : Ultra4 Racing e unul din marii clienti interesati .. pt cine nu stie ei sunt organizatorii celui mai mare eveniment de offroad din SUA : King of the Hammers Cred ca ar fi timpul pt o sedinta serioasa de cluburi, o federatie serioasa de offroad de sine statatoare cu manageri competenti si platiti pt asta ( ca, cu "o facem din pasine" nu tine ) ... si de promovat serios offroadul romanesc, cu etape cu 100 masini la start, cu participare internationala ( Croatia trophy are max 20% participare croata ) ... ca doar "futu-i masa" avem cele mai bune conditii din Europa pt desfasurarea evenimenteleor de offroad ... dar suntem tot la coada carutei... Bulgarii ne-au luat-o deja inainte bine de tot ... anul asta au organizat OffRoad rally in germania ( atentie bulgarii !!! ) ... ganditi-va ! Laurentiu, s-au gandit in februarie, acum trebuie sa se razgandeasca. sa-si scoata din suflet " sa moara capra vecinului" si sa realizeze ca binele si confortul concurentilor e principalul aspect al problemei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 convine sau nu, etapele elitiste, care faceau parte altadata din campionatul CNOR, au ales sa paraseasca "epitropia" comisiei si sa isi ofere stiinta de a organiza si a desfasura concursuri catre 100tracks. consider ca aceste etape trebuie sa revina la indemana tuturor participantilor la fenomenul offroad. sa dispara mentalitatile cluburilor care isi sanctioneaza membrii daca aleg sa participe pe bani proprii intr-un campionat rival. sunt convins ca e loc pentru toate etapele din ambele campionate sub un singur "acoperis" responsabil si care sa isi asume atat reusitele cat si problemele si esecurile in bransa. cred ca pot exista intr-un an 14 etape (+/-), Andi Visoiu, Sorin Miron si altii au demonstrat ca poti participa (cel putin pana acum) la 2 sau 3 etape/luna si chiar cu rezultate impresionante. trebuie de asemenea recuperati oamenii de calitate care au parasit comisia si care sunt de o formatie si conduita profesionala de exceptie. orgoliile nu fac altceva decat sa altereze calitatea organizarii si desfasurarii competitiilor la nivel de top. Editat August 19, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Radu....dar de ce sa fie asa o mare unire ??? Crezi ca o sa apuci sa vezi acel bairam unde Crinu si Parvulescu vor dansa la sentiment cu Rasty ? Eu nu prea cred. Fiecare cu federatia lui, cu drumul lui, cu regulile lui si poate asa este cel mai bine. Nu cred in ciorbe reincalzite si in ura transformata peste noapte in dragoste nebuna. Daca vor exista doua federatii, o sa existe si competitie intre ele si normal mai multa calitate....sper:))). Beneficiarii "razboiului" asta suntem noi...aia cu masini care platim taxe. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 @Horace .... noi ne batem ca chiorii care club , federaatie , format e mai "tare" dar nu vedem dincolo de nas ... iar altii ne-au luat-o inainte si fac si bani si se si distreaza ieftin Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Radu....dar de ce sa fie asa o mare unire ??? Crezi ca o sa apuci sa vezi acel bairam unde Crinu si Parvulescu vor dansa la sentiment cu Rasty ? Eu nu prea cred. Fiecare cu federatia lui, cu drumul lui, cu regulile lui si poate asa este cel mai bine. Nu cred in ciorbe reincalzite si in ura transformata peste noapte in dragoste nebuna. Daca vor exista doua federatii, o sa existe si competitie intre ele si normal mai multa calitate....sper:))). Beneficiarii "razboiului" asta suntem noi...aia cu masini care platim taxe. Draga Horatiu, daca se vor intelege sau nu Parvulescu cu Crinu vs Rasty? E clar ca nu. dar cine sunt Parvulescu si Crinu? ca nu mi amintesc sa i fi vazut implicandu-se in vreun fel in miezul problemelor. Primul nu mai are nici o legatura cu conducerea si cu traficul de influenta in clubul din Cluj dupa chiar spusele lui insusi. iar Crinu (aici am doua variante) daca imi amintesc bine nu are nici o treaba cu CNOR. El trebuie sa si vada de FRAS. (unu) si doi: este un domn care a promis ca orice contestatie depusa de cineva la FRAS impotriva CNOR va ajunge la dansul pe masa si acolo ramane. si a mai promis ca lucrurile vor merge bine la CNOR unse cu fonduri din belsug pentru multumirea concurentilor. ultima a fost capital postelectoral probabil. ca doar nu o fi rea vointa ca nu s-a intamplat. Asa ca e verde la unire! :) Cat despre faptul ca e mai bine cu doua campionate...nu stiu ce sa spun. o fi, nu o fi bine. timpul si vointa generala vor decide. Editat August 19, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 @Horace .... noi ne batem ca chiorii care club , federaatie , format e mai "tare" dar nu vedem dincolo de nas ... iar altii ne-au luat-o inainte si fac si bani si se si distreaza ieftin adevar graiesti, sau: Cainii latra, ursul ( cam raios si incompetent) merge. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Worsky - care noi ne batem ??? Poate voi:))), eu vad divizarea asta ca ceva benefic pentru miscarea de offroad. Uite, in CNOR sunt cateva concursuri la care nu o sa ma vezi, concursuri la care am fost si organizatorii si-au batut joc de noi si aici nu ma refer la ciorba rece sau friptura mica, ma refer la roadbook gresit si atat. E penibil sa faci cateva sute de km ca sa-ti spuna un nene mare offroader ca a gresit roadbookul....insa a fost gresit pt toti....ca trebuie sa ai un copilot cu nas de indian...etc...etc, cunosti povestile. Si atunci ma duc la 100 Tracks....ma duc la CNOR la etapele de calitate, ma duc la fratii bulgari.....a reaparut TAT-ul.....asadar cei slabi vor disparea. Daca se face marea unire, cei slabi vor sta sub aceeasi umbrela cu cei care isi fac treaba, se vor ascunde in spatele lor si tot prostii or sa faca. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 offroad-ul o sa merga inainte cat se va permite legal ( accidentele deja au inceput sa apara ) ... si daca nu in romania, pe la vecinii nostrii ...etc ... DAR AR FI PACAT dupa atatia ani sa spunem R.I.P. la CNOR-ul unde au fost implicati o gramada si s-a cheltuit pe masura ! Editat August 19, 2015 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Worsky - care noi ne batem ??? Poate voi:))), eu vad divizarea asta ca ceva benefic pentru miscarea de offroad. Uite, in CNOR sunt cateva concursuri la care nu o sa ma vezi, concursuri la care am fost si organizatorii si-au batut joc de noi si aici nu ma refer la ciorba rece sau friptura mica, ma refer la roadbook gresit si atat. E penibil sa faci cateva sute de km ca sa-ti spuna un nene mare offroader ca a gresit roadbookul....insa a fost gresit pt toti....ca trebuie sa ai un copilot cu nas de indian...etc...etc, cunosti povestile. Si atunci ma duc la 100 Tracks....ma duc la CNOR la etapele de calitate, ma duc la fratii bulgari.....a reaparut TAT-ul.....asadar cei slabi vor disparea. Daca se face marea unire, cei slabi vor sta sub aceeasi umbrela cu cei care isi fac treaba, se vor ascunde in spatele lor si tot prostii or sa faca. daca vor avea sprijin si se vor dovedi capabili nu vad de ce ar face prostii. chiar trebuie sa aiba toti aceeasi sansa sa-si arate capabilitatile. daca vor fi sau nu in stare ramane de vazut. nu cred ca trebuie nimeni descalificat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 convine sau nu, etapele elitiste, care faceau parte altadata din campionatul CNOR, au ales sa paraseasca "epitropia" comisiei si sa isi ofere stiinta de a organiza si a desfasura concursuri catre 100tracks. consider ca aceste etape trebuie sa revina la indemana tuturor participantilor la fenomenul offroad. sa dispara mentalitatile cluburilor care isi sanctioneaza membrii daca aleg sa participe pe bani proprii intr-un campionat rival. sunt convins ca e loc pentru toate etapele din ambele campionate sub un singur "acoperis" responsabil si care sa isi asume atat reusitele cat si problemele si esecurile in bransa. cred ca pot exista intr-un an 14 etape (+/-), Andi Visoiu, Sorin Miron si altii au demonstrat ca poti participa (cel putin pana acum) la 2 sau 3 etape/luna si chiar cu rezultate impresionante. trebuie de asemenea recuperati oamenii de calitate care au parasit comisia si care sunt de o formatie si conduita profesionala de exceptie. orgoliile nu fac altceva decat sa altereze calitatea organizarii si desfasurarii competitiilor la nivel de top. Draga Raducule, Etapele astea valoraoase care au ales sa mearga pe drumul 100Tracks sunt la indemana oricui,nu inteleg unde bati tu apropo..... Se stie ca la clubul din Cluj s-a vorbit sa se faca front comun si sa nu se mearga la 100Tracks dar la fel de bine se stie ca au existat membrii care si-au dat demisia si au fost la 100Tracks deci a avut de pierdut si clubul clujean :grin: Te rog sa nu pui lipsa de participanti din campionatul 100Track pe seama CNOR, oricine este liber sa mearga sa se dea unde vrea :wink: Inca o data iti spun ca nu o sa ma bag cu tine in polemici,dar se observa foarte clar de partea cui esti si vad ca tot ce se intampla in CNOR este de foarte proasta calitate si lasa de dorit.....nu vreau sa comentez asta. Vreau sa te intreb ce ai facut tu pentru miscarea asta ca sa inteleg si eu cine ii pune la zid pe Parvulescu,Crinu,Silviu..... 1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Draga Raducule, Etapele astea valoraoase care au ales sa mearga pe drumul 100Tracks sunt la indemana oricui,nu inteleg unde bati tu apropo..... Se stie ca la clubul din Cluj s-a vorbit sa se faca front comun si sa nu se mearga la 100Tracks dar la fel de bine se stie ca au existat membrii care si-au dat demisia si au fost la 100Tracks deci a avut de pierdut si clubul clujean :grin: Te rog sa nu pui lipsa de participanti din campionatul 100Track pe seama CNOR, oricine este liber sa mearga sa se dea unde vrea :wink: Inca o data iti spun ca nu o sa ma bag cu tine in polemici,dar se observa foarte clar de partea cui esti si vad ca tot ce se intampla in CNOR este de foarte proasta calitate si lasa de dorit.....nu vreau sa comentez asta. Vreau sa te intreb ce ai facut tu pentru miscarea asta ca sa inteleg si eu cine ii pune la zid pe Parvulescu,Crinu,Silviu..... Horatiu, daca etapele "alea" sunt valoroase sau nu, prin comparatie cu celelalte ai avea raspunsul foarte clar, dar din pacate tu n-ai frecventat CNOR anul asta. ca se vede de partea cui sunt e discutabil, avand in vedere "sistemul" de a privi lucrurile, practicat in offroad: daca nu esti cu ala inseamna ca esti cu celalalt. tot ce sper e sa fie bine pentru concurenti. in egala masura pun lipsa participantilor de la CNOR pe seama 100tracks. la aceasta injumatatire la Start faceam refererire in mai multe randuri. ce am facut eu pentru miscarea asta? am incercat sa fiu in locul lui Bulugioiu dar nu au fost de acord cei care au votat. dar ei ce au facut pentru miscarea asta? ca nu-mi iese la socoteala. simplul fapt ca au ocupat si inca mai ocupa functii nu inseamna ca fac sau ca au facut ceva. situatia actuala financiara si nu numai iti arata ce au facut ei pentru offroad. acum, sa nu fi facut nimic pentru offroad a devenit o virtute. Iti pare normal ca un club sa-si constranga membrii sa demisioneze daca vor sa practice sportul asta in varii medii competitionale? Asta spune multe despre cine trage sfori acolo. Pentru ca stim cu totii cine e cel mai inversunat si orbit de razbunare impotriva 100tracks. conflictul e mai vechi si pana la urma e intr-un fel treaba lor ce au de impartit. Din pacate nu prea are legatura cu miscarea ci cu razbunarea. Am incercat sa fac, explicand atat in platforma program cat si in scrisoarea de intentie...intentiile mele. dar se pare ca doar calitatea de "constrans" te califica la vremea aceea pentru reusita de 100% la postul de presedinte CNOR. Calitatea respectiva si faptul ca oricine atenta la postul respectiv putea fi spion 100tracks. Din nou o ratacire colectiva. Nu pun la zid pe nimeni. Constatarea unor fapte, sau a lipsei unor fapte mai bine spus, din partea unor oameni obligati fata de cei care le-au acordat privilegiul sa-i reprezinte, nu ma transforma in pluton de executie. Avand in vedere sensibilitatea si ingenuitatea perversa si iesita din comun a ipochimenelor, chiar ma intrebam cand vor sesibiliza publicul care le va sari in ajutor pentru a le pastra nepatata...incompetenta. multumesc ca m-ai ascultat. Editat August 19, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Radu, Exista clar doua tabere, doua idei despre offroad, doua campionate. Acum sa-l impusti Crinu si pe Sorin Parvulescu doar ca sunt la CNOR, nu-i tocmai cinstit. Sa zici ca nu au facut nimic pt offroad...iar nu-i cinstit. Au facut, au ajutat miscarea, au fost si mai sunt organizatori de etape.....deci s-au miscat. Ca nu au facut cum vrei tu sau cum vreau eu....asta este o alta discutie. S-a format o comisie care ....am auzit ca s-a intalnit, care a luat unele decizii....care din punctul meu de vedere nu a existat. Uite...eu m-am dus la Piatra Neamt desi am avut si inca mai am discutii contradictorii cu Tzuparu. Incerc sa-l conving de unele chestii....insa daca doar eu vreau nu stiu ce schimbare, nu am putere si trebuie sa ma supun majoritatii. Si daca incerc sa-l conving:))))....asta nu inseamna ca am si dreptate, asta inseamna ca eu vreau altceva. Si uite ca aici este punctul slab al CNOR - comisia ..cica...reprezinta cluburile si poate sa ia orice decizie...insa din cate am aflat, nu tot timpul reprezinta majoritatea...adicatelea cam fac ce vor ei. Ma tem ca daca s-ar face o sedinta la care sa participe toti cei care au concurat si fiecare concurent sa aiba drept de vot....multe decizii despre campionat si regulament s-ar vota invers. Si ca tot ziceam de altceva....iata a aparut 100 Tracks si gata cu necazurile si cu roadbookuri gresite. Acum sa fie pace ca avem unde sa ne ducem sa ne dam. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Horatiu, sa fiu mai limpede: Parvulescu nu este nici in CNOR si nici in conducerea clubului sau dar de fapt, pentru ca e destept, ii conduce pe toti. Crinu e la FRAS si tot din cauza ca il duce capul ai senzatia ca a facut si ca face si ca e nevinovat. Daca prin absurd admitem ca nici Crinu, nici Parvulescu, nici Bulugioiu, nici nimeni nu-i vinovat pentru tot ce am scris in deschiderea topicului inseamna ca suntem noi (adica voi) pentru ca i-ati ales. Nu ii poti absolvi de vina taman pe cei responsabili. Inseamna ca sunt vinovati ( ca asa e tot timpul) numai cei ce muncesc. Adica organizatorii de etape care nu primesc nici un sprijin de la CNOR. O sa-mi spui ca Parvulescu a ajutat si a organizat Clujul. N-am spus ca omul nu e pasionat si ca nu ii place sa se dea cu masina. Dar de la asta si pana la o implicare activa in problemele CNOR e cale lunga. Ca exista concursuri fara roadbook (ai sa razi, dar si acolo e unul mic ce pune probleme unor concurenti) e indubitabil ceva nou. Poate nu neaparat mai bine. Dar asta iar nu inseamna ca un numar mai mare de masini la start ar nemultumi pe cineva. Daca te deranjeaza ca am folosit numele celor care reprezinta offroadul in functii de conducere putem sa nu-i mai nominalizam si sa gasim o formula (secreta) cu care sa ii amintim in postari. Asa ca sa nu se supere doar pe mine, iar pe tine, pentru ca le iei apararea, sa te iubeasca din ce in ce mai mult. Dar ce spun? Ei te iubesc oricum foarte mult pentru ca esti concurent si membru intr-un club. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Din ce in ce mai dragul meu Horatiu. Daca lucrurile merg ca unse la CNOR, spune-mi te rog de ce nu s-a mai tinut Aradul? de ce si-a dat demisia Bulugioiu? de ce nu primesc sprijin organizarorii de etape de la CNOR? unde-s banii promisi de Noris? cum explici gestul lui Blavenstain care si-a fotografiat votul? a facut asta ca atata il duce capul sau i s-a cerut sa faca asta pentru ca asa au primt toti instructiuni sa faca pentru a-si arata supunerea fata de...cine? cine si cum conduce CNOR? e o structura mafiota unde trabuie sa arati ca esti credincios neconditionat daca esti primit sa faci parte din ea? iti sar in ajutor, considera retorice toate intrebarile de mai sus. Editat August 20, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Radu...uite ca sa te incurc - sunt membru in Kamikaze si cu toate astea m-am dat aproape la toate etapele 100 Tracks. Tu dai cu pietre ca sunt cu CNOR-ul, unii de dincolo ca ma duc la 100 Tracks. Eu nu zic ca nu ai dreptate, poate ca CNOR, este o structura mafiota, care nu face nimic pt offroad...care fura....etc. Si care e rezolvarea ??? Uite acum nu exista presedinte....e sansa ta sa candidezi acum cand s-a vazut clar ca Silviu Bulugioiu nu a facut nimic pt miscare. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Radu...uite ca sa te incurc - sunt membru in Kamikaze si cu toate astea m-am dat aproape la toate etapele 100 Tracks. Tu dai cu pietre ca sunt cu CNOR-ul, unii de dincolo ca ma duc la 100 Tracks. Eu nu zic ca nu ai dreptate, poate ca CNOR, este o structura mafiota, care nu face nimic pt offroad...care fura....etc. Si care e rezolvarea ??? Uite acum nu exista presedinte....e sansa ta sa candidezi acum cand s-a vazut clar ca Silviu Bulugioiu nu a facut nimic pt miscare. Sansa am mai avut. si? daca voturile vor fi tot impotriva unui candidat acuzat pe nedrept ca e cu Rasty...unde ajungem? Ca regula (de baza), cine ii critica e cu Rasty. Oamenii s-au prins ca, acuzand pe cineva de legaturi cu Rasty, acel cineva devine instantaneu un spion si unul ce vrea sa distruga CNOR, sa-l vanda, sa-l dea pe gratis lui Rasty. Pricipiu simplu si sanatos care functioneaza de minune si ii apara pe "bolsevicii" offroadului de masinatiunile imperialist ale lui Rasty. daca ieseam presedinte jar manca Rasty. Sunt convins ca va iesi si acum presedinte tot cineva care e usor manipulabil. Adica cineva care va putea fi usor de manipulat...la greu. Trebuie sa vina unul care sa aleaga sa "moara in picioare decat sa traiasca in genunchi". Ca uite, asta vechi a si trait si a si "murit" in genunchi la CNOR. Pentru ca nu are nimeni interes sa iasa unul cu coaie si sa le dea peste bot. (nu cu coaiele, ce naiba?) Lucrurile trebuie sa ramana pe sleaurile pe care au ei puntile calibrate. Vine unul nou cu idei si cu practici noi sa-i deranjeze. Lasa "ca contribuabilii" sunt multumiti de situatie. vezi pe cineva scriind aici? Vezi pe cineva cu atata curaj sa se puna rau cu rechinii din varful lantului trofic al offroadului romanesc? Sunt convins ca sunt doua tabere: a celor inteligenti, care isi vad de ale lor si stiu sa profite pana si de situatia asta si tabara celor de tip Blavenstain care...Dumnezeu cu mila. In ambele cazuri exista nemultumiri cu siguranta. primii au abilitatea sa se adapteze iar ceilalti au abilitatea sa se conformeze. Editat August 20, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Radu...lasa abureala asta cu Rasty, omul sau neomul lui rasty, spion, tradator....etc. Spune clar - candidezi sau nu ??? Pana acum te vor vota: Crinu, Sorin Parvulescu, Silviu Bulugioiu, Blavenstein, Bucur de la Arad. Or sa-si fac si selfie ca sa-i crezi. Ce zici ? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate