iwa Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Am zis ca nu ma bag in discutiile astea, dar ma manca si tre sa ma scarpin. Eu am fost unul din aia care a fost catalogat drept spion si distrugator si mai stiu eu ce.... chiar s-a facut un grup de facebook la care eu sa nu am access (ca sa nu mai deranjez lumea)... ce pot sa va zic multumesc... ma simt onorat! dar... imi place cum unii participanti vin si dau cu pietre, dupa care mai fura un pic din ideile alea in care au dat cu pietre (de exemplu regulamentul de trial sincron). Concluzia mea este insa ca mare parte din cei care dau cu pietre nu sunt suparati ca exista 100tracks, ci ca nu au fost si ei intrebati inainte sa fie facut public daca nu vor sa participe :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Radu...lasa abureala asta cu Rasty, omul sau neomul lui rasty, spion, tradator....etc. Spune clar - candidezi sau nu ??? Pana acum te vor vota: Crinu, Sorin Parvulescu, Silviu Bulugioiu, Blavenstein, Bucur de la Arad. Or sa-si fac si selfie ca sa-i crezi. Ce zici ? Uite. Ca sa nu spui ca ma opun binelui offroadului promit sa candidez daca ma propun si sustin publictoti cei enumerati de tine in quote, fara exceptie. Editat August 20, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Am zis ca nu ma bag in discutiile astea, dar ma manca si tre sa ma scarpin. Eu am fost unul din aia care a fost catalogat drept spion si distrugator si mai stiu eu ce.... chiar s-a facut un grup de facebook la care eu sa nu am access (ca sa nu mai deranjez lumea)... ce pot sa va zic multumesc... ma simt onorat! dar... imi place cum unii participanti vin si dau cu pietre, dupa care mai fura un pic din ideile alea in care au dat cu pietre (de exemplu regulamentul de trial sincron). Concluzia mea este insa ca mare parte din cei care dau cu pietre nu sunt suparati ca exista 100tracks, ci ca nu au fost si ei intrebati inainte sa fie facut public daca nu vor sa participe :wink: Concluzia ta e un pic falsa. Suparati sunt atat pe Rasty cat si pe Rasty. Altceva nu-i deranjeaza. Asta le aduce si bune (lor) si rele (contribuabililor naivi din campionatul CNOR). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Te vor sustine...esti ca si ales. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Te vor sustine...esti ca si ales. Horatiu, tu stii ceva si nu ne spui. Te rog nu te sfii, aici oricum nu citeste nimeni nimic. Capeteniie FRAS-CNOR considera probabil, datorita superioritatii, sub demnitatea lor sa citeasca iar pulimea e multumita de faraonii lor. Editat August 20, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Draga Radule, Marturisesc ca esti destul de greu de urmarit, scrierile tale au destul de putin continut, transmis insa in foarte multe cuvinte. Totusi, pentru cineva care nu te cunoaste si ar privi postarile tale din afara, reiese ca tu esti un fel de Robin Hood, dar mai erudit, reprezentantul celor multi si napastuiti aflat in lupta continua cu stapanirea cea rea... indiferent care o fi aceea. Acum faci bilanturi, desi nu prea esti in masura sa le faci, spui de fapt numai porcarii si tampenii, formulate savant in fraze lungi care incep si se termina nicaieri, jignesti gratuit diversi oameni, desi regulile acestui forum nu ar trebui sa iti permita, in fine, se pare ca esti singurul "coios" de pe aici. Pentru clarificare, tu nu prea reprezinti pe nimeni in afara de tine, dupa cum a reiesit si la alegerile la care ai participat; probabil ca daca vei incerca din nou, va rezulta acelasi lucru. Felul in care scrii cate 3-4 posturi succesive, in care ridici probleme si le si dai raspunsuri, in care pare ca furia iti intuneca mintea in valuri, imi aminteste de un catel napastuit de soarta, pe care l-am vazut zilele trecute si care neavand cu cine sa se certe, fugea in jurul prpriei cozi incercand sa si-o muste. Si nu, nu este nicio conspiratie menita sa te tina pe tine pe dinafara. In schimb, te-ai gandit vreodata ca ideile sau propunerile tale nu prezinta interes pentru majoritatea celor carora te adresezi? alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Draga Radule, Marturisesc ca esti destul de greu de urmarit, scrierile tale au destul de putin continut, transmis insa in foarte multe cuvinte. Totusi, pentru cineva care nu te cunoaste si ar privi postarile tale din afara, reiese ca tu esti un fel de Robin Hood, dar mai erudit, reprezentantul celor multi si napastuiti aflat in lupta continua cu stapanirea cea rea... indiferent care o fi aceea. Acum faci bilanturi, desi nu prea esti in masura sa le faci, spui de fapt numai porcarii si tampenii, formulate savant in fraze lungi care incep si se termina nicaieri, jignesti gratuit diversi oameni, desi regulile acestui forum nu ar trebui sa iti permita, in fine, se pare ca esti singurul "coios" de pe aici. Pentru clarificare, tu nu prea reprezinti pe nimeni in afara de tine, dupa cum a reiesit si la alegerile la care ai participat; probabil ca daca vei incerca din nou, va rezulta acelasi lucru. Felul in care scrii cate 3-4 posturi succesive, in care ridici probleme si le si dai raspunsuri, in care pare ca furia iti intuneca mintea in valuri, imi aminteste de un catel napastuit de soarta, pe care l-am vazut zilele trecute si care neavand cu cine sa se certe, fugea in jurul prpriei cozi incercand sa si-o muste. Si nu, nu este nicio conspiratie menita sa te tina pe tine pe dinafara. In schimb, te-ai gandit vreodata ca ideile sau propunerile tale nu prezinta interes pentru majoritatea celor carora te adresezi? Draga Drujba, exact ca si porecla-ti si postarile-ti la acelasi nivel de rafinament: de drujba. Catel care sa-si muste singur coada nu sunt pentru ca vad ca tu te inghesui sa ma musti de acolo de unde este prinsa coada si demersul meu devine inutil. Daca nu stii de unde e prinsa coada, suna-ma. Ca sunt greu de urmarit pentru tine stiu. Chiar nu-mi doresc sa ma citesti. Si data fiind destainuirea ta cu dificultatea in a citi ce scriu descalifica si aprecierile tale la adresa postarilor mele. Bine ca ai spus ca spun porcarii si tampenii si nu minciuni. Intr-adevar aceste porcarii si tampenii sunt rezultatul conducerii CNOR. Iti multumesc ca ai avut curajul sa le numesti asa. Te vor acuza si pe tine ca esti cu Rasty. Scuza-ma ca-mi permit dar la alegeri am obtinut 4 voturi si asta nu inseamna ca nu reprezint pe nimeni. Tu cate voturi ai obtinut? Daca este sau nu conspiratie ramane de vazut . Si de cand esti, sau de cand reprezinti tu majoritatea deranjata de afirmatiile mele? Postarile mele succesive arata poate ca ma gandesc serios la problema. Mintea intunecata de furie se pare ca o ai tu, cu mentiunea ca ai mai mult intuneric si furie decat minte. Iar faptul ca cei care jignesc nu ar trebui lasati sa posteze pe acest forum este valabil si pentru tine avand in vedere hexametrul dactilic inept si gaunos de continut pe care l-ai eliminat de sub coada pe care dupa cate vad tu reusesti sa ti-o musti cu succes si invidie totodata. Editat August 20, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Radu......ai stofa, te pricepi nenea la socializare. Uite inca unul care vrea sa te foteze....scuze, voteze - Drujba. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Radu......ai stofa, te pricepi nenea la socializare. Uite inca unul care vrea sa te foteze....scuze, voteze - Drujba. footeze e corect. ca ne englezim si mistocarim pana isi vad de treaba ai' de sus. dar dupa cate vad situatia s-a schimbat. Inainte faceau in capul nostru sefii CNOR, acum avem si noi gura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 si ca sa-l tormentez pe partenerul de nadejde al sefilor CNOR , domnu' Drujba, mai pun o postare. Cine si cum poate sa traga la raspundere in mediul asta pe cineva pentru incompetenta? Ca vad ca de penalizat, au inceput sa si-o faca singuri. Se pare ca e mai greu sa iti asumi si sa faci ceea ce ai promis decat sa-ti pui palma sub coada si sa pleci linistit la ale tale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Si din nou, daca il intrebi pe Drujba de ce nu s-a respectat calendarul competitional? de ce si-a dat demisia presedintele? unde-s banii? El o sa spuna ca nu intelege postarea si ca totul e minunat si roz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Draga Radule, Mai ia un rudotel, mai pune o gheata la tampla, mai bea un pahar cu apa. Daca nu iti doresti sa fii citit, e simplu, nu mai scrie... Dar asta este un forum public, deci un loc al dialogului. Asa ca daca scrii ceva tampenii, se mai intampla sa fii si taxat. Nu inteleg de ce ma intrebi pe mine cate voturi am obtinut la niste alegeri la care nu am participat, tu esti persoana care vrea sa acceada la functii in CNOR. Dar dupa ce isi va face efectul rudotelul pe care te-am indemnat sa il iei mai devreme, s-ar putea sa intelegi si tu asta. Cat despre calitatea continutului postarilor tale multiple, ii propun lui Max sa ataseze un chestionar acestui thread. Chestionarul sa aiba o singura intrebare, cu doua posibilitati de rspuns, DA sau NU. Intrebarea ar fi: Considerati ca va regasiti in postarile lui @Radu Chelaru ? Fiecare user sa poata bifa o singura data, ca la alegeri. Iar despre celelalte lucruri pe care le crezi despre mine, uite, am sa iti raspund pe intelesul tau: Ba tu! alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Draga Radule, Mai ia un rudotel, mai pune o gheata la tampla, mai bea un pahar cu apa. Daca nu iti doresti sa fii citit, e simplu, nu mai scrie... Dar asta este un forum public, deci un loc al dialogului. Asa ca daca scrii ceva tampenii, se mai intampla sa fii si taxat. Nu inteleg de ce ma intrebi pe mine cate voturi am obtinut la niste alegeri la care nu am participat, tu esti persoana care vrea sa acceada la functii in CNOR. Dar dupa ce isi va face efectul rudotelul pe care te-am indemnat sa il iei mai devreme, s-ar putea sa intelegi si tu asta. Cat despre calitatea continutului postarilor tale multiple, ii propun lui Max sa ataseze un chestionar acestui thread. Chestionarul sa aiba o singura intrebare, cu doua posibilitati de rspuns, DA sau NU. Intrebarea ar fi: Considerati ca va regasiti in postarile lui @Radu Chelaru ? Fiecare user sa poata bifa o singura data, ca la alegeri. Iar despre celelalte lucruri pe care le crezi despre mine, uite, am sa iti raspund pe intelesul tau: Ba tu! Acum, ca vrei chestionar cu voturi da/nu, imi dau seama ca esti produsul OTV si al idolului tau Dan Diaconescu. Nu vreau sa fiu citit de minus habens ca tine. Max n-are decat sa faca ce vrea. nu ma deranjeaza nimic. Despre rudotel si " ba tu": fenomenal, tu chiar esti redus la stadiul de...sau lasa asa, redus si atat. Editat August 20, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Auzi nea Drujba. Vezi sa nu lesini de la propriile-ti postari ca la Cluj in 2011 ca nu stiu daca e Vali Dutu in tara sa-ti dea zahar sa-ti revii. Si pe urma ma acuzi pe mine ca ti-a scazut glicemia. Nu-ti mai forta neuronul sa buchiseasca pe forum. Pastreaza-l pentru vot da/nu si pentru prescrieri de Rudotel care cred ca tie ti -ar fi prins tare bine in criza sus-amintita ca e recomandat in stari de agitatie si dureri stomacale provocate de isterie...exact cum erai tu atunci. Si cred ca ai mai patit si de atunci. Poate de aia esti si familiarizat cu medicamentul. Saluta-l pe Vali Capota din partea mea cand il vezi te rog. Editat August 20, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 si iar: Max fa te rog un chestionar cu da/nu ca raspuns unic la intrebarea: o sa-l salute Drujba pe Vali cand o sa-l vada? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 in ce priveste banii, poate ca voi stiti mai bine cine plateste arbitrii care nu sunt acreditati de FRAS (adica sunt 1/2arbitrii sau cum?). mai era si despre DIGI o discutie. Si despre o promovare in Germania care nu a fost facut din lipsa de fonduri. Oamenii n-au avut licente pe nici un fel de suport anul asta. se vede ca nu sunt bani pentru nimic. dar taxe se platesc. Dar poate in ceasul al 12lea domnul Bulugioiu apare si spune ce stie. Poate asa il realegeti la urmatoarele alegeri. intrebati voi, pe cine o sa va raspunda, cati din banii platiti la FRAS de CNOR s-au intors la CNOR? Editat August 20, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Radu, Eu din ultima ta postare inteleg ca-l acuzi pe Silviu Bulugioiu de furt sau cel putin de complicitate la furt. Esti sigur sau doar te joci pe aici ? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Radu, Eu din ultima ta postare inteleg ca-l acuzi pe Silviu Bulugioiu de furt sau cel putin de complicitate la furt. Esti sigur sau doar te joci pe aici ? Ho bre! Am spus despre Silviu sa spuna ce stie despre bani pentru ca el i-a cerut si nu i-a primit. Draga Horatiu, esti de pe forumul Can-Can? Silviu e orice numai hot nu. Ce dracu' insinuezi? Banii de la CNOR sunt folositi de catre FRAS la alte sporturi probabil. Ai un stil de a face analiza pe text de te dor si pe tine rarunchii de ras cred. Editat August 20, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 <<<<< se vede ca nu sunt bani pentru nimic. dar taxe se platesc. Dar poate in ceasul al 12lea domnul Bulugioiu apare si spune ce stie. Poate asa il realegeti la urmatoarele alegeri. >>>>> Uite ce-ai scris. Eu ce sa inteleg de aici ??? Noi ce scriem la Can-Can ? Sa inteleg ca-ti retragi acuzatia ? Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 <<<<< se vede ca nu sunt bani pentru nimic. dar taxe se platesc. Dar poate in ceasul al 12lea domnul Bulugioiu apare si spune ce stie. Poate asa il realegeti la urmatoarele alegeri. >>>>> Uite ce-ai scris. Eu ce sa inteleg de aici ??? Noi ce scriem la Can-Can ? Sa inteleg ca-ti retragi acuzatia ? Interpretarea contextului iti apartine si daca m -am exprimat cu putinta de echivoc am corectat si am incercat sa clarific. Daca si acum consideri ca am spus ca Silviu e hot tin sa infirm si sa rectific mai ales perceptia ta cu privire la aceasta "acuzatie". Daca nici acum nu intelegi ca nu l-am facut hot pe Silviu incep sa cred ca ori faci conversatie de amorul artei ori esti de-al lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Radu, ce inseamna ca sunt "de-al lor" ? Daca ai zis "de-al lor" si nu "de-al nostru"....inseamna ca suntem in tabere diferite. De aici reiese ca tu esti intr-o tabara. Care e tabara ta draga ???? :banana Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Radu, ce inseamna ca sunt "de-al lor" ? Daca ai zis "de-al lor" si nu "de-al nostru"....inseamna ca suntem in tabere diferite. De aici reiese ca tu esti intr-o tabara. Care e tabara ta draga ???? :banana Daca postezi capcanute la adresa mea inseamna ca esti de-al lor si nu de-al meu. Oricine ar fi cei care ti-au captat apartenenta. De ce iti place pluralul? Tabara mea e micuta de tot. Se pare ca sunt singur in ea. Ceilalti sunt in castelul lor, in cetatea inexpugnabila a CNOR-FRAS. Eu am un cort de o persoana. Dar tu de-al cui esti? Editat August 20, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Draga Horatiu. Dupa cum vezi oamenii n-au nici o scrupula, l-au sacrificat imediat pe Silviu,. Din avion se vede ca demisia lui e un fel de asumare a esecului campionatului cu etapa anulata si arbitraje neconforme cu regulamentul. Dar poate nu e asa. Dar e treaba lui daca s-a bagat in cocina. Comisia trebuia facuta cu cine vroia presedintele nu cu cine l-a votat pe presedinte si in semn de recunaostinta a acestiua din urma sa survina o comisie incompetenta. La nivel de organism nu de individ ca iar ma acuza ca jignesc. Stii ce-mi place mie la oamenii astia care frecventeaza belicos acest forum? Dupa ce te acuza ca iei steroizi, rudotel, ca ai muschi si ca o consecinta a logicii numai de ei stiuta esti prost, deci dupa toate aceste atacuri ad hominem, daca ii f*uti in gura tot pe plan personal se supara si incep si bocitoarele lor sa ii apere. Asa-i masculinitatea asta a unora, se vede si in ce se intampla cu noi ca miscare. Asuma-ti nene ce spui/gandesti si pregateste-ti frigiderul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Nu Raducule, Prima oara ti-am scris frumos ca spui numai tampenii si ca atare opinia ta tinde sa fie ignorata. Probabil din cauza narcisismului cu care esti inzestrat, ai tendinta sa nu suporti sa fii contrazis. Si chiar se confirma ce am zis mai devreme, si anume ca atunci cand te apuci (sau va apucati voi aia din capul tau) sa scrii sau sa scrieti ceva, furia va vine in valuri si mai scrieti odata si inca odata pana cand se calmeaza omuletii verzi si implicit si tu. A se vedea posturile tale anterioare. Serios, cred ca ar fi o idee buna sa te lasi consultat de un medic psihiatru. Este posibil ca toate cacaturile alea de prafuri pe care le-ai inghitit atunci cand vroiai sa te faci mare, sa-ti fi daunat nitel la mansarda. Interesant este cum se desfasoara lucrurile in thread-ul asta al tau, incepi cu muie CNOR, Parvulescu, Crinu, apoi te iei de Bulugioiu, faci niste acuzatii destul de grave si nefondate, apoi te caci pe tine si le retragi, ca in cele din urma sa spui ca Silviu, saracu' (ce s-o fi intamplat cu Bulugioiu???) este de fapt o victima a unei masinatiuni infernale a membrilor comisiei. Bai frate, tu scrii singur toate tampeniile astea? Sau participa si ala cu DEX-ul si ala cu muschii si ala care nu stie sa ia un azimut (sau mai multe) si mai stiu eu care alt Chelaru s-o mai inghesui pe acolo prin capsorul ala mic si aglomerat al tau? Cat despre mine si felul "elegant" in care ai adus vorba despre o problema personala de-a mea, care nu te priveste nici pe tine si nu ii priveste nici pe cititorii acestui forum, cred ca de fapt tu esti ala care are nevoie de un frigider mai mare incepand de azi incolo. Asa si? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Ttebuie sa te dezamagesc. Nu am nevoie te votul tau pentru ca nu voi candida nicaieri. Si cu revizia ai dat-o de gard rau de tot. Au fost anchete penale (intreaba si tu in stanga si in dreapta inainte sa postezi ceva) si vor mai fi. Concursurile se fac cu stiinta si acceptul autoritatilor locale. Ceea ce presupune o munca titanica din partea organizatorilor. Dar de unde sa stii tu asta? In acelasi ton sunt ambele parti ale postarii tale: habarnist. si faptul ca sint ilegale nu prezinta nici o problema pentru tine. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate