Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Re: Bilant CNOR 2015

si faptul ca sint ilegale nu prezinta nici o problema pentru tine.

Auzi? Sincer, te credeam baiat destept.Sincer.

Cum plm da legalizezi niste fiare sudate de x si y in conditii si cu norme stiute doar de ei?

Cum sa legalizezi 44" ale lui BGS, Rudy si altii?

Cum sa legalizezi franele lui Pascu care nu exista?

Cum sa legalizezi zgomotul lui Sorin Miron si al tuturor masinilor cand au 1m de teava in loc de toba?

Cum sa legalizezi sasiu hibrid sau tubular?

Cum sa legalizezi faruri si lumini dupa ce mai ramane dupa concurs din ele?

Cum sa legalizezi "decapotabila" lui Marinica?

Cum sa legalizezi frane de toyota cu caseta de directie de nisan pe punti de volvo sau ce le mai trasneste oamenilor prin cap.

Ia de legalizeaza tu. Si daca tot te prinde asta cu legalizatul, te roaga baietii, fa-o si p'aia cu prostitutia ca o sa-ti fie mai usor.

Succes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 176
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca vrei subiect de dezbatere ia de aici cateva:

cat de legal a fost arbitrajul anul acesta avand in vedere ca arbitrii nu sunt acreditati de FRAS

Ce se intampla cu campionatul pentru ca nu s-a tinut o etapa?

De ce si-a dat demisia Presedintele?

Cati din banii platiti de CNOR la FRAS s-au intors la CNOR?

Sau va duce capul doar la acuze privind aspectul fizic si caterinci de doi bani?

Link spre comentariu

deci...deci :)

caterinca continua dar cu oarece tente acuzatoare pe alocuri.

cred ,desigur parere personaa si stiu ca nu ma baga pe mine nimeni in seama da macar scriu aici ca fraieru :) :) Radu eu apreciez ca te zbati pentru miscarea asta a noastra offrodistica care tot dpdv personal o practic de prin 2010

stiu ca pentru unii asta inseamna fix ca un f...c in calea p...li dar vreau sa spun ca de atunci am inceput sa "ma dau"prin diverse organizri de evenimente si ca tare imi placea spiritul care era intre cei ce participau.

sincer habar nu aveam atunci cine rahat era sef la cnor sau la fras sau ce rahat de organizatii mai erau atunci,ma interesa doar sa ma dau prin paduri cu amicii si cu cei cu care imi face aplacere si cu care oimparteam aceeasi pasiune

imi aduc cu aminte cu placere de Bucovina 2011 de Rasty care era acolo organizator si care ne-a sprijinit cu ce a putut si cum a putut,imi aduc aminte cu reala placere de TAT 2011 cand am fost si am obtinut un loc 6 nesperat tinand cont de ce aveam in jur ca si masini si echipaje. imi aduc aminte cu placere de Mures 2011 cand ma tras Liviu la sula cu 73-ul mai tare decat mergeam eu pe forte proprii,sunt si niste filmulete pe youtube care confirma ce spun eu :) imi aduc aminte cu placere cand in 2012 la iasi datorita cutiei cu suruburi pe care am carat-o cu mine, Marius Lupu si Cernisov,VLad Viorel.. i-am putut ajuta cu o piulita cu un surub cu ceva si nu pot s ail uit pe Dan Cernisov care seara atunci cand Marius era calare peste masina a venit cu un brat de pizza calda(nu stiu de unde da nu conteaza,ma impresionat gestul foarte tare,eu beam bere iar baietii care lucrau acolo au mancat ca si cum ar fi fost cea mai buna pizza mancata in viata lor si personal pot sa le confirm asta desi am gustat o felie si eu:) nu mai vorbim de alte gesturi de genul ale unora sau altora) personal imi e dor de acele vremuri

VREAU sa fie iara asa! asta inteleg eu prin off road si asta vreau eu

ma kk pe ea de cupa si de titlu la sfarsit de campionat ca ajung campion pe contestatii sau pe faptul ca altii si-au rupt masinile vreau sa ajung campion pe Omenie pe respect si pe admiratia si recunoasterea celorlalti...stiu sunt un idealist...e retorica afirmatia:)

imi pare rau ca aveam oameni ca Oresti (sa ii fie tarana usoara) si ii blamam si ii consideram niste paria si niste scarbe,imi pare rau ca aveam multe de invatat de la ei ,ei care au invatat empiric pe carca lor. imi pare rau ca pe vremuri exista un campionat sau macar curse de rally raid de genul Dracula trophy unde cu Lada niva daca erai meserias cum se spune puteai termina si face o figura frumoasa...imi e dor sa intalnesc oameni d ela extrem sau open care desi in concurs si urmariti de altii de aproape se opresc si te ajuta sa iesi din kkt...imi e dor de acele vremuri...sunt un melancolic se pare si cred ca tot rahatul asta cu cnoreul e o balarie care sa ne frece nervii iara si in final sa fie iara un mare fass.

ma doare in basca de 100 tracks ma doare in basc ade cnor dar vreau sa stiu ca daca vreau sa ma dau intr-un campionat national ca vreau si sper eu sa ies campion vreau sa stiu ca fac asta alaturi de niste Oameni nu de niste gunoaie de concurenti care cand am o problema si sunt oprit in traseu cand ii rog sa ma remorcheze si pe mine la sufa pana la prima sosea sau de unde pot sa imi chem ajutor sa fiu remorcat,luat pe platforma sau depanat ...sa imi spuna ca :"suntem in concurs ,iti dau telefonul sa suni daca vrei da nu te trag 200m mai la vale ca pierd timp." asta mi se pare de kkt!!!

in rest e CAn Can ,libertatea click si restul de tabloide de kkt.

• Like 1
Link spre comentariu

deci...deci :)

caterinca continua dar cu oarece tente acuzatoare pe alocuri.

cred ,desigur parere personaa si stiu ca nu ma baga pe mine nimeni in seama da macar scriu aici ca fraieru :) :) Radu eu apreciez ca te zbati pentru miscarea asta a noastra offrodistica care tot dpdv personal o practic de prin 2010

stiu ca pentru unii asta inseamna fix ca un f...c in calea p...li dar vreau sa spun ca de atunci am inceput sa "ma dau"prin diverse organizri de evenimente si ca tare imi placea spiritul care era intre cei ce participau.

sincer habar nu aveam atunci cine rahat era sef la cnor sau la fras sau ce rahat de organizatii mai erau atunci,ma interesa doar sa ma dau prin paduri cu amicii si cu cei cu care imi face aplacere si cu care oimparteam aceeasi pasiune

imi aduc cu aminte cu placere de Bucovina 2011 de Rasty care era acolo organizator si care ne-a sprijinit cu ce a putut si cum a putut,imi aduc aminte cu reala placere de TAT 2011 cand am fost si am obtinut un loc 6 nesperat tinand cont de ce aveam in jur ca si masini si echipaje. imi aduc aminte cu placere de Mures 2011 cand ma tras Liviu la sula cu 73-ul mai tare decat mergeam eu pe forte proprii,sunt si niste filmulete pe youtube care confirma ce spun eu :) imi aduc aminte cu placere cand in 2012 la iasi datorita cutiei cu suruburi pe care am carat-o cu mine, Marius Lupu si Cernisov,VLad Viorel.. i-am putut ajuta cu o piulita cu un surub cu ceva si nu pot s ail uit pe Dan Cernisov care seara atunci cand Marius era calare peste masina a venit cu un brat de pizza calda(nu stiu de unde da nu conteaza,ma impresionat gestul foarte tare,eu beam bere iar baietii care lucrau acolo au mancat ca si cum ar fi fost cea mai buna pizza mancata in viata lor si personal pot sa le confirm asta desi am gustat o felie si eu:) nu mai vorbim de alte gesturi de genul ale unora sau altora) personal imi e dor de acele vremuri

VREAU sa fie iara asa! asta inteleg eu prin off road si asta vreau eu

ma kk pe ea de cupa si de titlu la sfarsit de campionat ca ajung campion pe contestatii sau pe faptul ca altii si-au rupt masinile vreau sa ajung campion pe Omenie pe respect si pe admiratia si recunoasterea celorlalti...stiu sunt un idealist...e retorica afirmatia:)

imi pare rau ca aveam oameni ca Oresti (sa ii fie tarana usoara) si ii blamam si ii consideram niste paria si niste scarbe,imi pare rau ca aveam multe de invatat de la ei ,ei care au invatat empiric pe carca lor. imi pare rau ca pe vremuri exista un campionat sau macar curse de rally raid de genul Dracula trophy unde cu Lada niva daca erai meserias cum se spune puteai termina si face o figura frumoasa...imi e dor sa intalnesc oameni d ela extrem sau open care desi in concurs si urmariti de altii de aproape se opresc si te ajuta sa iesi din kkt...imi e dor de acele vremuri...sunt un melancolic se pare si cred ca tot rahatul asta cu cnoreul e o balarie care sa ne frece nervii iara si in final sa fie iara un mare fass.

ma doare in basca de 100 tracks ma doare in basc ade cnor dar vreau sa stiu ca daca vreau sa ma dau intr-un campionat national ca vreau si sper eu sa ies campion vreau sa stiu ca fac asta alaturi de niste Oameni nu de niste gunoaie de concurenti care cand am o problema si sunt oprit in traseu cand ii rog sa ma remorcheze si pe mine la sufa pana la prima sosea sau de unde pot sa imi chem ajutor sa fiu remorcat,luat pe platforma sau depanat ...sa imi spuna ca :"suntem in concurs ,iti dau telefonul sa suni daca vrei da nu te trag 200m mai la vale ca pierd timp." asta mi se pare de kkt!!!

in rest e CAn Can ,libertatea click si restul de tabloide de kkt.

Si eu ar trebui acum sa-ti spun sa-ti faci topicul tau si sa-l denumesti "melancolie de kkt"?

Vezi cum e?

Tuturor ne e dor de cate ceva din offroadul de altadata.

De TATuri, Clujuri, Bucovine, si de toate zonele geografice unde se desfasurau concursuri "altfel".

Un loc de cinste are Buzaul. Un mare concurs, o mare pierdere totodata.

Si cu intrebarile mele cum ramane?

Link spre comentariu

Si eu ar trebui acum sa-ti spun sa-ti faci topicul tau si sa-l denumesti "melancolie de kkt"?

Vezi cum e?

Tuturor ne e dor de cate ceva din offroadul de altadata.

De TATuri, Clujuri, Bucovine, si de toate zonele geografice unde se desfasurau concursuri "altfel".

Un loc de cinste are Buzaul. Un mare concurs, o mare pierdere totodata.

Si cu intrebarile mele cum ramane?

Radu stii ca "tin"la tine da ai dat cu batu in balta :) fitiar intrebariele sa iti fie de ras:):):)

ai dreptate ce a fost a fost sa speram ce ce va fi va fi asa cum ne dorim.

Link spre comentariu

Auzi? Sincer, te credeam baiat destept.Sincer.

Cum plm da legalizezi niste fiare sudate de x si y in conditii si cu norme stiute doar de ei?

Cum sa legalizezi 44" ale lui BGS, Rudy si altii?

Cum sa legalizezi franele lui Pascu care nu exista?

Cum sa legalizezi zgomotul lui Sorin Miron si al tuturor masinilor cand au 1m de teava in loc de toba?

Cum sa legalizezi sasiu hibrid sau tubular?

Cum sa legalizezi faruri si lumini dupa ce mai ramane dupa concurs din ele?

Cum sa legalizezi "decapotabila" lui Marinica?

Cum sa legalizezi frane de toyota cu caseta de directie de nisan pe punti de volvo sau ce le mai trasneste oamenilor prin cap.

Ia de legalizeaza tu. Si daca tot te prinde asta cu legalizatul, te roaga baietii, fa-o si p'aia cu prostitutia ca o sa-ti fie mai usor.

Succes.

hai sa te luminez: in legislatia actuala exista calea pentru inmatricularea masinilor destinate competitiilor sportive. ca am studiat subiectul. doar ca e anevoioasa procedura. daca offroadul era recunoscut de FIA, era simplu. asa ca CNOR trebuia sa se ocupe, cu FRAS si altii, in primul rind, de recunoasterea oficiala a offroadul ca sport cu motor, ca sa poti cere trecerea in talon. am auzit ceva cum ca 100track este recunoscut FIA. http://www.fia.com/2015-national-events-calendars pai asta este cel mai mare pas facut in offroad in ultimii 5 ani. de aici si pina la omologari mai este doar un pas. si daca "E clar ca nu ai cum sa "acordezi" masinile dupa legislatie", de ce se mai pastreaza regulamentul actual? e evident ca or sa fie niste cerinte de bun simt gen frine ok, un anumit nivel de decibeli,

evident, tu, mare canditat, te-a durut la basca de aspectele legale. pe tine te doare ca nu se tine o etapa. e si? te doare o greseala de roadbook - ok, si gps-ul grestete. nu exista software infailibil. de ce sa-i dau muie aluia care a stat pe ploaie in padure, cu pixul in mina, incercind sa scrie un roadbook pentru ca 10 descreierati sa-i ia neamul in :pt in loc sa-l bata prieteneste pe umar si sa-i spuna"prietene, ai gresit o pozitie, hai sa mergem la comisie sa vedem cum procedam cu asta. data viitoare o sa fie mai bine". stiu ca sint unii care procedeaza cum am descris eu si cum e corect si omeneste si fair play in sport, care nu alearga doar pentru ca sint nefututi acasa.

pe marele candidat il intereseaza sa traga la raspundere, nu sa rezolve probleme.

mare canditat, iti urez somn usor si tie si celorlalti candidati din interiorul tau.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

hai sa te luminez: in legislatia actuala exista calea pentru inmatricularea masinilor destinate competitiilor sportive. ca am studiat subiectul. doar ca e anevoioasa procedura. daca offroadul era recunoscut de FIA, era simplu. asa ca CNOR trebuia sa se ocupe, cu FRAS si altii, in primul rind, de recunoasterea oficiala a offroadul ca sport cu motor, ca sa poti cere trecerea in talon. am auzit ceva cum ca 100track este recunoscut FIA. http://www.fia.com/2015-national-events-calendars pai asta este cel mai mare pas facut in offroad in ultimii 5 ani. de aici si pina la omologari mai este doar un pas. si daca "E clar ca nu ai cum sa "acordezi" masinile dupa legislatie", de ce se mai pastreaza regulamentul actual? e evident ca or sa fie niste cerinte de bun simt gen frine ok, un anumit nivel de decibeli,

evident, tu, mare canditat, te-a durut la basca de aspectele legale. pe tine te doare ca nu se tine o etapa. e si? te doare o greseala de roadbook - ok, si gps-ul grestete. nu exista software infailibil. de ce sa-i dau muie aluia care a stat pe ploaie in padure, cu pixul in mina, incercind sa scrie un roadbook pentru ca 10 descreierati sa-i ia neamul in :pt in loc sa-l bata prieteneste pe umar si sa-i spuna"prietene, ai gresit o pozitie, hai sa mergem la comisie sa vedem cum procedam cu asta. data viitoare o sa fie mai bine". stiu ca sint unii care procedeaza cum am descris eu si cum e corect si omeneste si fair play in sport, care nu alearga doar pentru ca sint nefututi acasa.

pe marele candidat il intereseaza sa traga la raspundere, nu sa rezolve probleme.

mare canditat, iti urez somn usor si tie si celorlalti candidati din interiorul tau.

Ktk

Ignor jignirile pe care mi le aduci si-ti spun ca cine a facut la 100ttacks pasul cu FIA etc a facut cam tot ce e facut si la CNOR.

Mergi tu si legalizeaza mai nene. Cin' te tine?

Si vezi ca de cand te-ai luat cu legailazeea s-a mai schimbat cate ceva in limba romana. Se scrie sunt nu sint.

Si pentru cultura noastra generala: ce te spargi in figuri cu grija asta pentru legalizari ca tu tot nu ai curaj sa te dai in campionat. Sau cum?

Si lumina ta pastreaz-o pentru tine ca subiectul e vechi si n-o sa se intample niciodata nici o legalizare pe masini care n-au nici o noima.

Astia abia fac regulamentul cu 35 sau fara, cu rollcage la standard sau fara si tu vrei coerenta in legislatie pentru ca te-ai luminat tu cu propagarea intunericului in puntea de logan.

Auzi?

Stii sa-mi raspunzi la intrebari?

Daca nu, fa-ti topic de smiorcaieli legislative si trage la tetina acolo.

Hai bafta cu iluminatul la alta masa.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Am inceput deja sa vorbim de legale ilegale? :ha:

Inainte de toate fiarele, talentul si ouale dintre picioare EXISTA omul. Sa nu uitati asta.

In ceea ce priveste legalitatea dpdv al masinii...daca lucrurile s-ar intampla conform cu regulamentele si normele FIA atunci campionatul de offroad s-ar dizolva instant. Pana una alta disciplina asta sportiva la nivel FIA, nu exista. Nici macar frasul nu e recunoscut de FIA. Ca sa nu vorbim vorbe.

In ceea ce priveste legalitatea din punct de vedere al competitiei unde ati vazut voi in lume doua campionate ptr aceeasi disciplina sportiva? Va asigur ca si eu maine daca vreau sa imi fac un campionat ...se poate atata timp cat respect legea. Asta spune totul despre ceea ce inseamna fras respectiv ceonereul... in raport cu hobbyul nostru.

In ceea ce privesc arbitri. Amintiti-va cum au dobandit aceste calitati arbitrii. Sa mai zic ca o parte dintre ei au pus umarul la facerea regulamentului?

A fi "arbitru" de offroad inseamna sa fi primul rand un cunoscator al regulamentului si sa judeci neutru niste spete. Nu au nici o treaba arbitrii de offroad cu frasul. Ei pot indeplini cel mult rolul de observatori neutri.

Inainte sa va scoateti ochii, hai sa ne gandim ce am avut, ce ne-am dorit si ceea ce avem acum, ce etape s-au parcurs, cate evenimente sunt pe an, cate evenimente se anuleaza si de ce, cate noi evenimente sunt in calendar facand bilantul la fiecare sfarsit de an si punand pe hartie cati participanti sunt noi si cati s-au lasat.

O sa constatati ca indiferent cine e acolo pe scaun si da din mana, lucrurile merg din ce in ce mai prost de la an la an.

In toate povestea asta ar trebui sa fie parte integranta SI IN ACEEASI tabara atat organizatorii, participantii cat si constructorii de masini. Paia din fras ...sa-i lasam deocamdata de partea cealalalta a usii... :wink:

• Like 1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Radule eu nu vreau sa ma cert ,vreau doar sa imi raspunzi la cateva intrebari daca ai bunavointa:1 cine a vrut sa afilieze cnor la fras ? ,,intrarea in legalitate''2.de ce concursul de la buzau se organiza in acceiasi perioada cu TAT-ul?3.Cine si-a luat jucariile si a plecat cand nu a prins ciolanu? Multumesc.

Link spre comentariu

Radule eu nu vreau sa ma cert ,vreau doar sa imi raspunzi la cateva intrebari daca ai bunavointa:1 cine a vrut sa afilieze cnor la fras ? ,,intrarea in legalitate''2.de ce concursul de la buzau se organiza in acceiasi perioada cu TAT-ul?3.Cine si-a luat jucariile si a plecat cand nu a prins ciolanu? Multumesc.

de ce in viata asta cand pui niste intrebari imediat apare cineva sa-ti puna altele.

uite asa vad eu lucrurile:

probabil ca cei care au infiintat cnor au facut si afiliere. nu stiu sigur.

concursul de la Buzau a fost parcurs de mine in calitate de concurent si habar nu am de ce erau in aceeasi perioada. personal cred ca e o greseala sa suprapui doua concursuri din "cnoreuri" diferite. e clar ca vor trebui sa aleaga concurentii unul sau altul si se imparte la 2 numarul acestora. daca o faci de test intr-un an si vezi ca la tine vin mai multi asta e, dar daca vin mai putini?

probabil ca te referi la Rasty ca nu a prins ciolanul. banuiesc ca nu a incalcat vreo obligatie contractuala cu cnor sau fras. din cate stiu au fost alegeri si au pierdut. sau revolutie sau ce a fost.

si trebuia Rasty sa stea la poarta cnor dupa resturi? cred ca cine are initiativa e de admirat. indiferent de domeniu.nu stiu daca stii sau nu, Rasty a facut si la cnor regulament si altele. acum ca recunoaste cineva sau nu, nu are relevanta.

pot sa-ti spun doar ca cnor a furat din regulamemtul 100tracks tot ce tine de navigatia pe track (prost dealtfel si incomplet).

si-ti mai spun ca Silviu se tot ruga de Rasty sa-i dea si lui la cnor balizele si platforma de la100tracks.

uite, repet niste lucruri

Crinu este un om destept si influent, daca a vrut sa se ajunga aici cu cnor si fras de aia s-a ajuns. il are ca sprijin si pe Parvulescu si crede-ma ca tandemul este redutabil.

si daca primesti sau nu raspuns la intrebarile tale rotile tot se vor invarti.

dintr-un bilant pe 2015 am ajuns sa trebuiasca sa raspund de ce au facut altii acum 4 ani. o fi corect si asa.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Gata, ajunge cu porcariile si injuriile pe aici!

Asta e... intervine cenzura...

Daca sunteti in stare sa discutati civilizat, sunteti bineveniti. Daca nu, va rog sa va injurati si insultati prin alte parti.

Vad ca unii dintre voi sunteti foarte activi doar cand va dati pe insulte si mesaje de toata jena.

Aveti un subiect, de altfel extrem de serios. Nu va bateti joc de el.

Link spre comentariu

nu voi raspunde injuraturilor lui Drujba.

Sunt sigur ca voua va plac.

Am mai avut pe forum "altercatii" dar nu am depasit granita lui "cacat"

Drujba probabil ca e orbit de invidie si falsa superioritate. Imi bazez afirmatia pe "elocventa" acestuia in ce priveste aspectul meu fizic de care ne-am plictisit cu totii, inclusiv eu.

Postarile lui referitoare la copilaria mea nu vor ramane asa. O sa tebuiasca sa-mi explice de ce crede el asa. Treaba lui. Poate isi asuma. Oricum, ii va fi greu.

Sincer (si nu pentru ca sunt in cauza) in locul vostru as fi reactionat unui astfel de limbaj. Nu contest ca am jignit si eu dar nu am folosit cuvinte care nu sunt in dictionar si nici nu am injurat ca la usa cortului.

Ce sa cred? Ca suntem obisnuiti cu astfel de exprimari. Si ne dorim o "lume a offroadului" mai buna.

Nu cer ajutor nimanui. Stiu si eu sa injur si sa-mi pun la punct adversarul dar consider ca aici nu e "cadrul" si cazul sa ma comport asa.

Pentru moment il las pe Drujba sa aiba ultimul cuvant, daca cuvinte se pot numi ceea ce mi-a adresat.

Dar dupa ce o sa ma ia la bataie cand ma va intalni...vom vedea cine castiga.

Repet, faptul ca ne intepam cu cuvinte de o anumita factura e una, dar dupa ce depasim masa critica si derapam din dictionar si formam sintagme cu continut din sfera maidanului, deja e altceva si asta ma mira la "comunitatea" sensibila la postari "deranjante"

unde esti air wolf? ala mic cu snula? sensibililor. nu va deranjeaza jargonul de vagon de marfa?

imi permiteti si mie sa folosesc astfel de cuvinte aici?

singurul Yonutz care a avut coaie sa spuna ceva.

Nu va fie frica de Drujba. Este exact cum l-am descris: las.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Am avut ocazia sa-l cunosc si pe Crinu,si pe Parvulescu,din punctul meu de vedere au coloana vertebrala ,situatii finaciare decente ,oameni care nu Cred ca au nevoie de vreun castig din offroad ,pot baga mana in foc pentru asta,dar nu prea vor sa fie calcati in picioare....pe timpuri concursul de la arad ,avea tot respectul concurentilor,si dintr-o data a fost scos ca etapa din CNOR!Nu vreau sa intru in polemici ,eu unul nu prea vad avantajul afilierii la Fras ,rog pe cine a sa ma contrazica cu argumente.

Editat de Astral
VREUN / VREO ....FARA CRATIMA ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865
Link spre comentariu

Gata, ajunge cu porcariile si injuriile pe aici!

Asta e... intervine cenzura...

Daca sunteti in stare sa discutati civilizat, sunteti bineveniti. Daca nu, va rog sa va injurati si insultati prin alte parti.

Vad ca unii dintre voi sunteti foarte activi doar cand va dati pe insulte si mesaje de toata jena.

Aveti un subiect, de altfel extrem de serios. Nu va bateti joc de el.

iata...ma enerveaza ca tot un ardelean vine sa va spuna ca nu e bine ce faceti. dar are dreptate.

domnul caruia i-am raspuns la cele trei intrebari.

incrarca, macar asa din reciprocitateacolegialitatii, sa raspuzi si tu la ale mele. te rog asta pentru ca in spatele intrebarilor tale se ascunde o informatie pe care o detii.

mtumesc

Link spre comentariu

Am avut ocazia sa-l cunosc si pe Crinu,si pe Parvulescu,din punctul meu de vedere au coloana vertebrala ,situatii finaciare decente ,oameni care nu Cred ca au nevoie de vre-un castig din offroad ,pot baga mana in foc pentru asta,dar nu prea vor sa fie calcati in picioare....pe timpuri concursul de la arad ,avea tot respectul concurentilor,si dintr-o data a fost scos ca etapa din CNOR!Nu vreau sa intru in polemici ,eu unul nu prea vad avantajul afilierii la Fras ,rog pe cine a sa ma contrazica cu argumente.

Crinu si Parvulescu n-au nevoie de bani.

Ei sunt la nivelul superior prietene: P U T E R E.

Asta le treb'e lor. Din asta traiesc. In rest au de toate. Mai putin rezultate la offroad. Fara suparare Sorin, fara suparare Crinu. Sa-ti traiasca copilotul si sa binecuvanteze.

Concursul de la Arad a fost introdus intr-un calendar competitional care nu a fost votat niciodata si anume pe 2015.

In acest calendar nevotat au fost introduse mai multe concursuri doar de dragul sumei lor. La sfarsit trebuiau sa fie tot atatea cate au fost inainte ca 100tracks sa "beneficieze" de cele care au migrat.

Asta si faptul ca navigatia si structura si arbitrajul concursului erau din alt "film" fata de celelalte concursuri cnor. Asta a dus la descslificarea lui de catre concurentii care nu au admis sa participe la o incertitudine colectiva. nu si-au cheltuit banii pe un experiment disperat de-al cnor de a-si mentine numarul de etape cum o fi.

altceva?

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Radule eu nu ma ascund dupa degete si o spun Verde-n fata.Am activat cateva concursuri si m-am lasam foarte repede cand am vazut cu ce se mananca.Cativa baieti destepti au vazut potentialul si au vrut sa-si insuseasca totul,dar alti baieti nu au fost la fel de creduli si nu au lasat sa se intample cu ,,miscarea offroadului'' ce s-a intamplat cu romania de dupa 89.ca si in viata oanenii s-au impartit in tabere ,daca tabara CNOR a ales un presedinte democratic bun sau rau ,eu cred ca trebuie sa le respectam decizia.Din punctul meu de vedere eu nu pre vad de unde SE strang bannii aia multi despre care vorbim la fras.Nu Cred ca trebuie aruncat cu noroi in nimeni!

Link spre comentariu

Radule eu vorbesc despre concursul de la Arad care era etapa in Cnor acum Cativa ani nu de spre RAT.Hai sa ti-o spun mai golaneste Crinu si Parvulescu sunt mai grei ca si carnea de porc.vrei sa derulam un pic in timp sa vezi cum SE obtin si rezultatele? Sau cum se obtineau?

Link spre comentariu

Radule eu nu ma ascund dupa degete si o spun Verde-n fata.Am activat cateva concursuri si m-am lasam foarte repede cand am vazut cu ce se mananca.Cativa baieti destepti au vazut potentialul si au vrut sa-si insuseasca totul,dar alti baieti nu au fost la fel de creduli si nu au lasat sa se intample cu ,,miscarea offroadului'' ce s-a intamplat cu romania de dupa 89.ca si in viata oanenii s-au impartit in tabere ,daca tabara CNOR a ales un presedinte democratic bun sau rau ,eu cred ca trebuie sa le respectam decizia.Din punctul meu de vedere eu nu pre vad de unde SE strang bannii aia multi despre care vorbim la fras.Nu Cred ca trebuie aruncat cu noroi in nimeni!

Daca banii sunt multi sau putini asta nu conteaza. Sunt banii oamenilor si jumatate din ei trebuie sa se intoarca la CNOR.

Si nu stiu de cand daca intrebi unde sunt banii inseamna ca arunci cu noroi?

Zau isterizam si ne supraincalzim suspect de tare chiar si la vale cu ea la"punctul mort".

Nu acuza nimeni pe nimeni.

Doar se pune intrebarea: de ce nu a avut Silviu bani de la CNOR sa se duca cu Worldscape in Germanica sa faca reclama CNOR ului?

De ce nu e platit DIGI?

De ce arbitrii nu sunt paltiti de CNOR?

Unde-i noroiul?

Link spre comentariu

nu voi raspunde injuraturilor lui Drujba.

Sunt sigur ca voua va plac.

Am mai avut pe forum "altercatii" dar nu am depasit granita lui "cacat"

Drujba probabil ca e orbit de invidie si falsa superioritate. Imi bazez afirmatia pe "elocventa" acestuia in ce priveste aspectul meu fizic de care ne-am plictisit cu totii, inclusiv eu.

Postarile lui referitoare la copilaria mea nu vor ramane asa. O sa tebuiasca sa-mi explice de ce crede el asa. Treaba lui. Poate isi asuma. Oricum, ii va fi greu.

Sincer (si nu pentru ca sunt in cauza) in locul vostru as fi reactionat unui astfel de limbaj. Nu contest ca am jignit si eu dar nu am folosit cuvinte care nu sunt in dictionar si nici nu am injurat ca la usa cortului.

Ce sa cred? Ca suntem obisnuiti cu astfel de exprimari. Si ne dorim o "lume a offroadului" mai buna.

Nu cer ajutor nimanui. Stiu si eu sa injur si sa-mi pun la punct adversarul dar consider ca aici nu e "cadrul" si cazul sa ma comport asa.

Pentru moment il las pe Drujba sa aiba ultimul cuvant, daca cuvinte se pot numi ceea ce mi-a adresat.

Dar dupa ce o sa ma ia la bataie cand ma va intalni...vom vedea cine castiga.

Repet, faptul ca ne intepam cu cuvinte de o anumita factura e una, dar dupa ce depasim masa critica si derapam din dictionar si formam sintagme cu continut din sfera maidanului, deja e altceva si asta ma mira la "comunitatea" sensibila la postari "deranjante"

unde esti air wolf? ala mic cu snula? sensibililor. nu va deranjeaza jargonul de vagon de marfa?

imi permiteti si mie sa folosesc astfel de cuvinte aici?

singurul Yonutz care a avut coaie sa spuna ceva.

Nu va fie frica de Drujba. Este exact cum l-am descris: las.

In primul rand multumesc @MAX ca ai sters toate porcariile care s-au scris aici.

Acum, catre @Radu Chelaru: Ti-am scris ieri, frumos, fara sa te jignesc, parerea mea despre topicul tau. Ti-am scris ca nu esti in masura sa faci un bilant al activitatii CNOR si ca nu esti in masura sa jignesti si sa judeci activitatea oamenilor despre care ai scris la inceputul topicului tau. Imediat dupa asta ai inceput cu remarcile tale idioate despre persoana mea, apoi ai continuat cu atacurile la persoana mea. Ai primit de la mine exact ce ai meritat. Ulterioar au fost si altii care te-au contrazis si au primit de la tine acelasi tratament. Se pare ca atunci cand cineva te contrazice, devii violent. (in limbaj cel putin) Asa ca te las cu topicul tau de doi bani, in care poti avea linistit un dialog cu tine insuti.

Despre amenintarile pe care mi le-ai adresat, s-ar putea sa mai vorbim, dar in alt cadru. Iar de explicat, nu TREBUIE sa iti explic nimic.

Inchei parafrazandu-te: Nu va fie frica de Chelaru. Este exact asa cum credeti: prost.

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Pedro! Tu ai ramas singura pata de culoare din campionat. Singurul lucru vesel, poate.

Esti un om de calitate.

O sa explic si de ce.

Dupa cum stii ne-am dat impreuna la Baia Mare anul trecut si eu am comis-o rau de tot la navigatie negasind nici pana in ziua de azi pozitia aia.

Nicioadata nu ai spus sau scris undeva ca nu stiu sau ca nu pot sa navighez bine.

Respect!

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Domnule "Navara", discutam aseara despre "miseleasca" simultaneitate a TAT cu Buzau.

Nu stiu daca esti la curent cu ce a fost TAT si cine muncea la organizare si cine si l-a trecut pe numele lui fara sa spuna si cine apoi l-a si facut sa dispara din motive "necunoscute".

TAT a fost TAT...cand il facea ORAR si cand munceau baietii de acolo pana sa devina "pa persoana juridica" la patiserie.

altceva nu mai stiu.

Link spre comentariu

Max. Vad ca sunt in continuare jignit.

Pot sa incep si eu sa folosesc cuvinte triviale la adresa celor care ma fac prost si in toate felurile dupa ce m-au dat in pula lor si m-au injurat?

Oameni de factura indoielnica ce nu -si asuma si nu recunosc ceea ce au spus.

Pentru ca, crede-ma, stiu sa injur si eu si chiar cu rezulate remarcabile la multe concursuri internationale.

Dar asta m-ar transforma si pe mine intr-un frustrat avid sa-si spele imaginea de looser. De om care a pierdut in viata si care crede ca astfel de intermezzo-uri in viata publica o sa-l ajute sa para si el "jmecher" ca aia de i-au facut rau.

Cum facem?

Dau drumul la vocabular sau opresti ratatul?

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Pentru ca astea sunt niste intrebari bune ale lui @navara, la care nu s-a primit un raspuns intreg, iata, incerc si eu:

1 cine a vrut sa afilieze cnor la fras ? ,,intrarea in legalitate''

CNOR a fost afiliat la FRAS de catre fosta conducere, adica cei care organizeaza acum 100 Tracks. Intrarea in legalitate a fost legata de introducerea conceptului de cluburi electoare, concept care in cele din urma s-a intors impotriva initiatorilor sai. Despre asta s-au scris zeci de pagini, inclusiv aici pe forum.

2.de ce concursul de la buzau se organiza in acceiasi perioada cu TAT-ul?

Pentru Dl. Florin Radu i-ar fi promis D-lui. Virgil Marin ca o sa ii desfinteze concursul lui de la Deva. Desi istorioara asta se incadreaza mai mult la categoria folclor offroadistic, se pare ca acest lucru s-ar fi intamplat la una din editiile mai vechi ale TAT-ului, dupa ce Dl. Radu (concurent la acea editie) ar fi petrecut o noapte in padure din cauza unei defectiuni tehnice si nu ar fi venit nimeni sa il recupereze. Dupa asta s-a suparat asa de tare pe Dl. Marin, incat ar fi avut loc o discutie foarte dura intre cei doi, Dl. Radu nu a mai revenit la alt TAT, a schimbat formatul concursului de la Buzau si l-a pus in aceeasi perioada cu TAT-ul, incepand din anul urmator. Repet, nu am fost acolo, am redat niste povestiri ale unora mai vechi decat mine in aceasta comunitate.

3.Cine si-a luat jucariile si a plecat cand nu a prins ciolanu?

Pai aici e destul de clar, daca ne uitam la 100 Tracks vedem exact cine. Din pacate chestia asta a dus la disparitia unor concursuri foarte frumoase, cum ar fi B.O.R.C. (chiar, oare de ce nu se organizeaza Bucovina la 100 Tracks)

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare