Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Re: Bilant CNOR 2015

Se spune ca atunci cand mori, tu cel care mori nu ai nicio problema, problema o au de fapt cei din jurul tau.

Este la fel si cand esti prost.

Imediat o sa vedeti despre cine este vorba.

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 176
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Se spune ca atunci cand mori, tu cel care mori nu ai nicio problema, problema o au de fapt cei din jurul tau.

Este la fel si cand esti prost.

Imediat o sa vedeti despre cine este vorba.

Asteptam sa ne spui ca TAT e marca inregistrata pe o firma de confectii si incaltaminte...bla bla.

La sedinta ORAR de la data aceea asta i s-a reprosat lui Virgil ca este inregistrata pe cofetaria lui. Punct.

Ce e acum nu conteaza, discutam despre momentul acela cand s-a descoperit asta si cand oamenii nu s-au mai implicat la TAT. Acum dintr-o data mutam discutia in zilele noastre, pai daca e asa, cum ramane cu bilantul CNOR?

Ca e cofetarie sau nu, nu prea conteaza. Conteaza sa-l faci prost pe interlocutorul tau si dupa sa te fandosesti ca travestitul ca esti facut onanist. Pfff...

Prost e ala care n- a fost la sedinta aia.

O sa vedeti imediat cine.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Publicitate?

Ie o vorba din batrani care zice ca oricat vreti sa va iubiti ar fi bine sa folositi intotdeauna prezervativul ...ca niciodata nu se stie! Ca in reclama de sup ...in fine, de mai jos (vedeti ca n-am scris expre "supt aceste randuri")...:ha:

https://www.youtube.com/watch?v=iHxTsAAs2wk

...fara vreo legatura cu topicul ...doar asa de entertaiment ... si destindere la final de zi!

(nu incerc sa-mi bag joc de discutie doar incerc sa o duc pe fagasul corect :ha:)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Acest episod trist (cel mai trist) din istoria offroadului este o paranteza nefasta, deschisa si deocamdata(!) neinchisa, de interese meschine si sper ca nu personale, de a detine puterea cu orice pret si de a "apara" "comunitatea" de o falsa amenintare cu intentia vadita de a distrage atentia de la realele problemele ale comunitatii si a preocuparilor ei.

Marota cu si despre bau-bau care vrea sa-si insuseasca CNOR e singurul lucru care-i califica in functiile pe care le ocupa.

Realitatea este ca sunt descalificati flagrant si profund incriminator totodata de propria incompetenta a fiecarui individ in parte dar si a incompetentei colective care-i "anima" aproape patologic.

Vazandu-se fara conducatorul aparent au amutit in cochiliile cluburilor care i-au zamislit in functii, mai abitir decat inainte.

• Like 1
Link spre comentariu

Ar fi interesant daca in ceasul al 13-lea s-ar face un bilant:

1.Cati bani s-au "bagat" in ceonereu si cati s-au intors catre organizatori si participanti si sub ce forma.

2.Cate competitii erau inainte de fras si ceonereu si cum au evoluat ele dpdv calitativ si cantitativ dupa cativa ani de "legalitate".

3.Care era numarul de participanti la competitii inainte de fras si ceonereu si cati mai sunt acum.

Daca bilantul este pozitiv atunci vorbim clar de evolutie din acest punct de vedere. Daca suntem sub linia de plutire atunci este evident ca trebuie schimbat ceva, altfel corabia se scufunda incet si sigur.

De calitatea evenimentelor nu vorbim ptr ca aici clar exista un plus dar asta nu poate fi atribuit nici frasului si nici ceonerului ci doar organizatorilor ptr experienta care au dobandit-o odata cu trecerea anilor.

Tineti cont de faptul ca aceasta comunitate s-a "latit" ceva de o perioada de timp in ciuda dificultatilor financiare care ingradesc cochetarea cu acest hobby.

O sa va intrebati multi de ce scriu eu aici. Si ce treaba am eu cu toate astea ...Ei bine, am. N-am nici o treaba cu latura competitionala dar intotdeuna voi fi pro "comunitate". Atata timp cat se vor servi in continuare mizerii cu iz politic si se va urmari indepartarea directa sau indirecta a oamenilor de acest hobby sau atragerea lor in postura de iobag platitor de "taxe pe smecherie" voi scrie milioane de posturi.

Link spre comentariu

Ar fi interesant daca in ceasul al 13-lea s-ar face un bilant:

1.Cati bani s-au "bagat" in ceonereu si cati s-au intors catre organizatori si participanti si sub ce forma.

2.Cate competitii erau inainte de fras si ceonereu si cum au evoluat ele dpdv calitativ si cantitativ dupa cativa ani de "legalitate".

3.Care era numarul de participanti la competitii inainte de fras si ceonereu si cati mai sunt acum.

Daca bilantul este pozitiv atunci vorbim clar de evolutie din acest punct de vedere. Daca suntem sub linia de plutire atunci este evident ca trebuie schimbat ceva, altfel corabia se scufunda incet si sigur.

De calitatea evenimentelor nu vorbim ptr ca aici clar exista un plus dar asta nu poate fi atribuit nici frasului si nici ceonerului ci doar organizatorilor ptr experienta care au dobandit-o odata cu trecerea anilor.

Tineti cont de faptul ca aceasta comunitate s-a "latit" ceva de o perioada de timp in ciuda dificultatilor financiare care ingradesc cochetarea cu acest hobby.

O sa va intrebati multi de ce scriu eu aici. Si ce treaba am eu cu toate astea ...Ei bine, am. N-am nici o treaba cu latura competitionala dar intotdeuna voi fi pro "comunitate". Atata timp cat se vor servi in continuare mizerii cu iz politic si se va urmari indepartarea directa sau indirecta a oamenilor de acest hobby sau atragerea lor in postura de iobag platitor de "taxe pe smecherie" voi scrie milioane de posturi.

Ce vrei sa spui cu "taxe pe smecherie"?

Link spre comentariu

Va salut pe toti cei care cititi.

Mi-a luat ceva sa parcurg tot topicul :)

Vin cu acest post din cauza faptului ca apare foarte des in topic numele de "Rasty" si "100Tracks"

Personal am invatat foarte multe din acest proiect nou (100Tracks) si mi s-au reconfirmat calitatile umane ale unora.

Rasty s-a implicat in fenomenul off-road cu mult timp in urma.

Pe vremea respectiva nu exista ceva centralizat la nivelul campionatului, nu era considerat un sport, nici macar nu se tinea un clasament centralizat la nivel de campionat, ci doar pe fiecare etapa in parte. La OPEN nu stia nimeni pe ce loc se afla si nici nu primeau cupe de campioni. Multe altele nu existau.

Atunci impreuna cu Floyota si echipa veche am inceput sa centralizam lucrurile si dam un cotur acestui campionat.

Pasul 2 a fost sa legalizam off-road-ul ca sport (CNOR).

Toti doream ca ceea ce facem noi sa se cheme ca-i sport recunoscut.

FRAS-ul de atunci ne-a intins o mana fara sa puna nici o restrictie.

Vechiul protocol intre CNOR si FRAS.

Si pe acea vreme "Rasty" era vazut si vorbit ca un care vrea raul off-road-ului si vrea sa "jecmaneasca" concurentii.

Link-uri de pe vremea aia:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42675-Federatia-Romana-de-Offroad-!

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50464-Sedinta-pentru-afilierea-la-FRAS-6-martie-2010

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67916-Sedinta-Cluburilor-de-offroad-CNOR-FRAS-informatii-Concluzii

Cu toate astea acei ani au fost ce-i mai "misto", cu cele mai mari participari, cele mai putine discutii pe regulamente, etc.

Apoi au aparut (dupa cum se vede si din mesajele topicurilor de mai sus) acei cunoscatori in ale off-road-ului.

Cei care "imbrobodeau" ca ei stiu mai bine cum se face si cum se conduce un CNOR.

Sunt aceeasi care nu va raspund acum.

Unii dintre ei au disparut complet, au facut atunci scandal si acum au disparut de tot.

Floyota si echipa de atunci am considerat ca e mai bine sa ne retragem si sa lasam pe acesti domni sa se administreze

cum doresc. Si si-au facut alegeri dupa cum au vrut, si-au facut comisii dupa cum au vrut, nu au respectat nici o

regula sau regulament. Totul dupa ureche. Au copiat tot ce le-a convenit sa se laude ca-i facut de ei si au trambitat

ca ei sunt "adevaratii" luminati ai off-road-ului si numai de pe ei trebuie sa-i asculte toata lumea.

Toti ceilalti care vor sa faca ceva, trebuie sa-i intrebe pe ei daca au voie.

De atunci s-a inventat conceptul de "Rasty".

Daca ceva nu era bun sau nu mergea, era in mod sigur din cauza lui Rasty.

CNOR-ul pe vremea aia primise toata autonomia si mergea si din inertia anilor precedenti.

Dar de incompetenta lor era intotdeauna altcineva vinovat.

Au ajuns in 3 ani sa piarda o gramada de oameni de valoare din off-road.

Bine inteles ca Rasty era vinovat de tot. Toate discutiile din garaje si la intalniri erau despre "din cauza lui "Rasty".

Dupa acesti ani de incompetenta si minciuni perpetue s-a ajuns in 2014 cand cele mai vechi etape din CNOR au spus clar si raspicat ca nu mai organizeaza etape, la fel cum a facut Buzaul si Bucovina cu cativa ani in urma.

Motivul este simplu.

Cu astfel de lideri CNOR de "carton" si plini de ei nu se poate face bun in acest sport.

Atunci a reaparut Rasty in peisaj.

Impreuna cu acesti oameni vechi ai off-road-ului (cu care s-a si legalizat initial off-road-ul)

si cu un concept mai vechi a lui Rasty, a luat nastere 100Tracks.

Dar si acum "cartonatii" au spus NU.

Daca Rasty si echipa vrea sa faca ceva, trebuia sa ne informeze si sa-i dam noi voie.

Si au inceput o campanie sa nu se faca 100Tracks. A mai venit in acesta perioada si alegerile la FRAS.

Si de aici a inceput toata povestea despre cum sa NU se faca un nou campionat de off-road,

sa nu piarda cartonatii "functiisoarele" de "SEF-uleti" la off-road.

Asta a fost toata problema intre 100Tracks si CNOR. Cine sa conduca acest campionat nou.

Nu le-a convenit ca cineva a facut ceva nou in care uni ca "ei" nu-si mai pot da talente de "SEF-uleti".

100Tracks este un concept pe care l-am dorit si la CNOR cu ani in urma. Evidntierea performantei nu a nonvalori.

Cei care stiu si fac treaba sa iasa in fata, nu cei care vorbesc mai tare.

- au inceput prin a copia regulamentul de la 100Tracks, ca noul campionat sa nu aiba participare

(actualul regulament CNOR arata ca o struto camila, nimeni nu poate sa-l interpreteze intr-o forma corecta)

- au facut tot ce le sta in putinta sa NU se intalneasca cluburile de off-road intre ele si sa ajunga impreuna la o concluzie daca fac campionatele impreuna.

(povestea cu punerea sedintei CNOR exact peste prima cupa 100Tracks)

- la alegerile de la FRAS s-au dus catre lideri care le-au promis marea cu sarea, ca au zis ei ca sunt mari negociatori financiari.

(au ajuns ca Crinu sa fie vicepresedinte FRAS ... si teapa ca e DEGEABA, i-au incurcat si pe aia la FRAS cu voturile)

- au facut a 2-a sedinta CNOR sa faca alegeri de presedinte CNOR si s-au pus tot pe ei.

(si-au bat joc si de Chelaru care a luat in serios cadidatura de presedinte CNOR si ca este nevoie de o schimbare in off-road sa nu se piarda acest sport. Sub pretextul ca e omul lui Rasty l-au terfelit in toate felurile)

- au facut tot ce s-a putut sa impiedice concurentii din cluburi sa participe la 100Tracks, ca acolo e Rasty care le vrea rau si ....

(sa interzici membrilor unui club sa participe la un concurs, este strigator la cer.)

- au facut un lobby negativ prin zeci de telefoane la pasionatii de off-road sa nu participe la 100Tracks, ca ala e campionat de cartier.

(acum 100Tracks este singurul campionat de off-road sub FIA)

- au facut tot ce le-a stat in putinta ca FRAS-ul sa nu dea nici o hartie ca acest campionat sa se desfasoare legal.

Iar apoi au trimis reclamatii la autoritati ca este ilegal.

(pentru linistea domnilor "cartonati", toate autorizatiile 100Tracks poarta logo FIA si sunt in limba engleza)

Atata s-au chinuit ca ce face Rasty si echipa 100Tracks sa nu se intample si sa copieze ei ca sa aibe cu ce se lauda in fata multimii. Tipic COMUNIST.

Imi pare rau ca au avut ascultatori si acesti oameni au plecat urechea la niste "cartonati" incompetenti.

Imi pare rau ca oameni de la care nu ma asteptam au contribuit la lobby negativ fata de acest concept nou 100Tracks.

De la altii ma asteptam (va mai aduceti aminte si voi de ei :) ), acestia isi vor gasi singuri locul.

Am fost chiar atent la facebook cine de like sau pune un coment.

Le multumesc si pe aceasta cale ca nu doar citesc sau se uita.

Stiu ca multi au fost intoxicati cu conceptul "contra Rasty" si "nu 100Tracks".

Sfatul meu este sa-si aduca aminte de la cine a venit informatia si sa se gandeasca de 2 ori de ce a venit aceasta

informatie tocmai catre ei. O sa vedeti ca dupa ce va ganditi de 2 ori o sa va raspundeti la multe intrebari :)

Am invatat foarte multe din acest concept nou 100Tracks

In primul rand am vazut cine este alaturi de mine la greu.

Pe cine ma pot baza daca 100Tracks va trece prin perioade mai grele.

E cel mai important lucru. Pe ce echipa ne putem baza.

Ma bucur ca s-a format o echipa cu care pot merge inainte in dezvoltarea acestui concept 100Tracks.

In toti cei ramasi din echipa 100Tracks am incredere ca vom misca totul inainte.

Trecem off-road-ul la alt nivel superior.

Imi pare rau ca multa lume a stat neutra.

Imi pare rau de organizatorii de la Slanic Moldova care au facut tot ce le-a stat in putinta sa faca o etapa ok.

-din pacate fara suport oficial, e greu sa-ti iasa din prima.

Imi pare rau de comunitatea de la Iasi care a ramas oarecum in deriva dupa toate intamplarile nefericite de acolo.

- nu lasati "bai moldovenilor" sa dispara Off-Road Iasi.

Imi pare rau de "domnul" Tutuianu si comunitatea de la Piatra Neamt care a fost intoxicata cu conceptul "contra Rasty" si "nu 100Tracks". Sunt sigur ca iar au muncit pe branci sa iasa bine, iar CNOR-ul se lauda el cu acesta etapa de off-road.

- sa nu uitati baieti ca si eu "is" din Bucovina si stiu ce-i in sufletu vostru daca cineva va pacaleste.

Ne tranformam repede in "HUTULI"

Imi pare rau de Danci de la Baia Mare care iar a fost tarat in ciorba asta de la CNOR.

- te-au pacalit, dar vine si nota lor de plata :)

Imi pare rau de comunitatea de la Cluj care stiu ca face toate eforturile pentru organizarea etapei de traditie de la Cluj, dar s-a confruntat cu aceasta decizie de interzicere a tuturor membrilor clubului de a participa la 100Tracks.

- domnilor nu va lasati calcati in picioare pe timpul si banii dumneavoastra. Imi aduc aminte cu placere de echipa de la Cluj din 2007-2010. Am lucrat cu dumneavoastra excelent cand am organizat "ursus alcohol free track"

Imi pare rau de Bucur de la Arad care si-a luat o super teapa cu acest CNOR.

- o sa fac bree tot ce pot ca acea cursa sa se tina la Arad.

Imi pare rau da clubul T44 pe care sincer nu stiu cine l-a tarat in acesta ciorba a CNOR-ului si acum face etapa.

Cupa T44 era un etalon de organizare a cupelor off-road.

- ganditiva de 2 ori cine si dece va impinge sa modificati o traditie a clubului T44.

Imi pare rau de toti cei care au fost pacaliti de acesti lideri CNOR impostori si profitori veniti pe un val tulbure.

V-au lasat cu ochii in soare acum ca si-au dat demisia.

Aveti grija pe cine alegeti in continuare ca iar e un val tulbure de care sigur unii vor dori sa profite.

Nu va ganditi ca oamenii de la 100Tracks isi doresc vreo functie in CNOR. Nu intereseaza pe nimeni.

100Tracks se concentreaza acum sa vina in ajutorul organizatorilor de etape si cupe in 100Tracks.

Cu oamenii care organizeaza de placere o cupa sau o etapa 100Tracks se face un campionat "misto".

Concepem o forma prin care sa aducem facilitati (si financiare) catre concurentii 100Tracks care au contribuit la acest campionat prin participarea lor la cat mai multe etape 100Tracks.

Acestia sunt oamenii care conteaza, nu functii si functisoare la CNOR sau FRAS

Va multumesc pentru ca ati avut rabdare sa cititi

Va salut cu respect

Rasty

• Like 3
Link spre comentariu

In conditiile in care 100tracks e oarecum sub tutela FIA (anuntat in calendarul FIA) ce rol mai au atunci frasul si ceonereul in toata povestea asta?

Imi place ideea ca frasul si-a pus acolo jos pe site o sigla cu guvernul romaniei si una cu meteseul...De obicei federatiile primesc intr-o forma sau alta subventii de la stat (li se aloca fonduri) ptr a se sustine sportul atat la nivel profesionist cat si amator...Unde se duc aceste fonduri? Ei bine, la noi, in cazul de fata ...e invers ... platesti sa faci sport ...De ce?

Pe de alta parte am auzit ca sunt cateva cluburi mari cu traditie si istoric clar in offroad care sunt pe lista de dezafiliere deja ... De ce?

Asta ca sa inteleg cum e cu "taxa pe practicat automobilism sportiv" ...

• Like 1

Link spre comentariu

Stiu ca discutia e serioasa (si chiar e foarte serioasa) dar vreau sa fac o precizare, Rasty a spus ca am fost "terfelit"...asa este si va aduc la cunostinta ca cei care m-au "terfelit" au facut-o cu gurile si mai ales cu buzele si limbile (ca asa se articuleaza graiul) dar sa stiti ca daca unii m-au "terfelit" bine, cu plescaituri (si cu un vacuum mai ceva ca la deblocat blocantii), altii m-au zgariat, au dat si cu dintii...se vede ca degeaba sunt "terfelitori" vechi ca tot nu stiu sa lipeasca bine fruntea de buricul "terfelitului"...ma gandesc pe viitor sa-i rog inainte sa ma "terfeleasca" sa-mi aplice, tot cu gura cu care ma "terfelesc" si ceva de protectie, ca eu stiu ca "terfelitoarele" meseriase stiu sa aplice protectia tot cu gura cu care "terfelesc".

multumesc.

Max, poti sa stergi daca sunt inteles gresit.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Mai nea Rasty,

Cu tot respectul cuvenit iti multumim si tie si lui Raducu pentru lamuri si clarificari,dar daca tu cu echipa ta aveti un campionat recunoscut de FIA,aveti bannere pe tot internetul,comisie,regulament........de ce va mai intereseaza ce face CONR-ul ?

Nu ar fi mai important sa va focusati pe campionatul vostru si sa-l lasati pe cei din CONR sa-si vada de treaba?

Nu ar trebui sa-ti para rau de Vari Feri si Liviu Iernean care nu au avut nici 20 de masini la concurs in loc sa-ti para rau de Tutuianu care a avut 52?

Raducule eu cred ca ai face mai bine sa-l ajuti pe Rasty la campionatul lui si sa lasi CONR-ul sa-si vada de treaba.Ai candidat la presidentie si nu ai fost ales,acum o sa fie alte alegeri ai ocazia sa participi din nou.

Daca ai aceasta buna intentie atunci ar fi mult mai interesant sa spui cititorilor acestui topic cu ce echipa vrei sa candidezi si ce vrei sa schimbi la acest camionat,e satula lumea de cat ai aruncat cu cacat pe forum.

Sa auzim de bine :wink:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Mai nea Rasty,

Cu tot respectul cuvenit iti multumim si tie si lui Raducu pentru lamuri si clarificari,dar daca tu cu echipa ta aveti un campionat recunoscut de FIA,aveti bannere pe tot internetul,comisie,regulament........de ce va mai intereseaza ce face CONR-ul ?

Nu ar fi mai important sa va focusati pe campionatul vostru si sa-l lasati pe cei din CONR sa-si vada de treaba?

Nu ar trebui sa-ti para rau de Vari Feri si Liviu Iernean care nu au avut nici 20 de masini la concurs in loc sa-ti para rau de Tutuianu care a avut 52?

Raducule eu cred ca ai face mai bine sa-l ajuti pe Rasty la campionatul lui si sa lasi CONR-ul sa-si vada de treaba.Ai candidat la presidentie si nu ai fost ales,acum o sa fie alte alegeri ai ocazia sa participi din nou.

Daca ai aceasta buna intentie atunci ar fi mult mai interesant sa spui cititorilor acestui topic cu ce echipa vrei sa candidezi si ce vrei sa schimbi la acest camionat,e satula lumea de cat ai aruncat cu cacat pe forum.

Tuparu alegerea mea a fost sa merg cu o echipa unde am văzut viitor si oameni care sunt dispuși sa facă sacrifici pentru a realiza ceva.

Faptul ca a fost participare slaba la Mures nu este problema ta, dar pentu liniștea ta i-ți spun ca participarea unui număr mare de mașini cu bani cât mai putini nu este deviza mea. Vreau competiți organizate bine si acelea nu se pot face cu bani putini.(si telefoanele care s-au dat sa nu vina lumea la o competitie de CARTIER, cartierul se pare ca începe sa crească)

Credema ca in momentul de fata CNOR nu interesează pe nimeni de la 100 TRACKS avem alte lucruri de făcut mult mai importante. Chestia cu mila sa o lăsam pentru alții.

Timpul este JUDECĂTORUL la tot ce facem.

Am intervenit numai ca a fost vorba de mine si nu vreau sa interpreteze nimeni nimic.

O seara buna tuturor.

• Like 3
Link spre comentariu

Mai nea Rasty,

Cu tot respectul idem Tzupare.

O sa o iau invers precum is multi aici pe forum, pe invers.

Cacatul pe care il mentionezi ca ar fi fost aruncat de mine pe forum este cel colectat si pastrat de la cei care mi l-au adresst tot pe acest forum (ca altfel n-as incurca cacatii intre ei, zau) asa ca savurati-l ca-i al vostru. daca va pute, umblati la meniu.

Intentie buna chiar am avut si chiar mai am, nu cred ca am vorbit de rau vreo etapa (pana la acest topic si nici aici nu m-am straduit prea tare ca nu etapele sunt buboiul ci CNOR puroiul) poti verifica.

Echipa impusa zau ca nu mai halesc. adica blavenstaini d'aia care sunt de acord cu tot ce spui si se plang ca sunt nedreptatiti de actuala comisie la telefon si dupa iti arata tifla la smartphone (poate ii explici tu ca ceea ce a facut il obliga la o demisie din comisie daca nu din bun simt).

Si in aceeasi problema iti spun ca nu cred ca ma mai consum pentru niste aranjamente deja facute.

Adica alegerile vor fi fost facute pana ajung eu la locatia desfasurarii lor, mai ales acum, ca si atunci, cand oamenii stiu ca sunt omul lui Rasty.

Asa si?

Bulugioiu nu era (este) omul lui Crinu? Ca si "muti" altii?

Persoanele excluse sunt de fata da?

Faptul ca nu am castigat alegerile nu m-a facut mai rau si "mai" impotriva CNOR, atentie, m-a facut sa cunosc cu cine am de-a face in acest circ, pardon, cerc al CNOR si sa vad de fapt ce jocuri si ce influente exista. Putem sa ne invartim in jurul subiectului "ba da/ba nu" cat vrei, pentru ca eu mi -am format opinia...de fapt voi mi -ati format-o.

Acum daca sa ii para rau lui Rasty de numarul de masini de la Mures si Odorhei...cred ca mai degraba va pare voua bine, dar, macar lui nu i s-a anulat nici o etapa si mai e si start-up pe deasupra...mai vedem la anul.

Se ne focusam sau nu pe campionatul "nostru" (eu n-am unul personal si nici in asociatie, nici macar clientelara, ca CNOR cu nimeni) banuiesc ca e un fel de cenzura, de ordin(!!!) (ca cele ce tin lucrurile "bine" la CNOR) din moment ce eu particip la cel din CNOR si ma intereseaza, sau o sa-mi interziceti asta dupa topicul asta?

Nu-mi raspunde acum,, consulta-te cu Parvulescu&CO. Cred ca CO vine in cazul asta de la Crinu si ceilalti Oligofreni. Fara suparare. Asta asa pentru toti "mortii" si "du-te-n plm si "cretinule" pe care mi i-am luat aici pe forumul vostru drag de domisoare de pension (cand va ia omul la replici similare cu ale voastre, bine, mai mestesugite un pic, va ofuscati) unde numai eu arunc cu cacat spre deosebire de cei care il mananca (aici ai avut dreptate)...banuiesc ca iti asumi si tu jignirile pe care le-am primit aici daca nu ai intervenit sa iti opresti ciracii de postari impotriva mea.

Iar lamuririle, daca n-ai inteles dupa o saptamana de topic sunt asteptate de la voi.

Sa simtim de bine.

ps: vezi ca si tu vroiai sa candidezi la presedentia CNOR, dupa cum ti-a fost anuntata intentia de colegii tai de organism in februarie si te-au facut cu regulamentul ca cica nu ti -ai depus candidatura la timp si ti -au dat flit, bine, si tu vroiai sa iei examenul fara sa fii acolo, dar pe cuvant ca le-am spus sa te accepte ca candidat. N -au vrut Crinu si Bulugioiu. De unul am scapat.

Editat de Radu Chelaru
  • Like 1
Link spre comentariu

Salut Liviu,

Eu va urez succes cu acest concept nou "putin dar scump".

Sa acuzi CONR ca indeamna lumea sa nu mearga la 100Tracks si ca da telefoane sa nu se mearga la concursurile de cartier mi se pare o gluma buna :))) Arata-mi si mie un topic,un comunicat al CNOR de unde sa reiasa asta.

Ca se vorbeste pe la garaje si intalniri aste sti cum e...gura lumii sloboda,dar eu cred ca aici vorbim de lucruri oficiale nu de barfe :wink:

Toate cele bune.

• Like 1

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Deci asa cum ma asteptam nimic constructiv.

Raducule eu nu o sa o dau in golaneala cu tine,la facut misto si la jignit vad ca te pricepi de minune.

O sa-mi depun candidatura si o sa-ti raspund aici public peste un an cand o sa facem bilantul anului 2016 :grin:

Pana atunci te las sa faci ce-ti place tie adica circ si comedie.

O seara buna.

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Deci asa cum ma asteptam nimic constructiv.

Raducule eu nu o sa o dau in golaneala cu tine,la facut misto si la jignit vad ca te pricepi de minune.

O sa-mi depun candidatura si o sa-ti raspund aici public peste un an cand o sa facem bilantul anului 2016 :grin:

Pana atunci te las sa faci ce-ti place tie adica circ si comedie.

O seara buna.

Mai omule, de ce cand te intreaba lumea de bilantul pe 2015 tu ne fierbi pana in 2016? Ce esti? Ponta?

Vad ca tocmai golania si mistoul te fac sa scrii mon cher. Pana acum taceai malc, silenzio stampa. Sau te-a luat Rasty cu fiori pe la cervicala?

Iar circ si comedie vad ca iti pare si tie subiectul CNOR 2015.

Golania e rezervata de CNOR in relatia cu concurentii? Aha. Discret punctat.

N-am stiut. N-o s-o mai intrebuintez pana nu se elibereaza.

Iar de jignit, repet (degeaba vad), chiar mi s-a intamplat si mie aici. Si nu te-am vazut replicand asa efervescent ca acusica. Mai, mai, ce sa fie?

Dar eu cu tine despre lucruri serioase nu mai vorbesc pentru ca tu ma acuzi ca fac golanie cand deschid un topic si pun niste intrebari si voi va asmutiti decerebratii pe mine cu injurii de cea mai josnica prestatie

lMisto faceti voi de oamenii carora le raspundeti ca o sa le dati socoteala in 2016...pentru ce? Pentru banii lor din 2015?

Asta e jignire si golaneala si misto domnule "seara buna" Tuparu.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Zicea bine cineva ca esti greu de urmarit Raducule :)))

Pai ce nu intelegi,eu o sa dau socoteala la finalul campionatului din 2016 daca o sa fiu presedinte.

Pana atunci sa-ti raspunda la intrebari Silviu ca eu nu am nicio functie nicaieri.

Am fost director de concurs la Piatra si iti raspund cu mare placere la orice intrebare legata de acest concurs,in rest nu e treaba mea sa o fac :wink:

Deci intrebari sunt?

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Zicea bine cineva ca esti greu de urmarit Raducule :)))

Pai ce nu intelegi,eu o sa dau socoteala la finalul campionatului din 2016 daca o sa fiu presedinte.

Pana atunci sa-ti raspunda la intrebari Silviu ca eu nu am nicio functie nicaieri.

Am fost director de concurs la Piatra si iti raspund cu mare placere la orice intrebare legata de acest concurs,in rest nu e treaba mea sa o fac :wink:

Deci intrebari sunt?

Greu de urmatit, usor, eu nu cobor nivelul si vad ca merita pana la urma.

Tot pe saracul Silviu il impingi in fata (ca un bun coleg ce ii esti), pai Comisia n-ar putea sa ne raspunda?

Acum brusc e sat fara caini la CNOR?

Sa nu fuga careva cu banii...hahaha!!!

Buna asta. Care bani?

Chiar a fost ok la Piatra. Arbitrajul ne-a obnubilat...si specialele.

Stii sigur ca au fost scazuti toti timpii de la toti concurentii de pe pajistea cu specialele?

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Nu imping pe nimeni in fata,dar cum as putea sa raspund eu in numele comisiei?

Vad ca esti activ pe forum si il urmaresti,am scris eu ceva in numele CNOR sau am facut eu vreun anunt oficial?

As putea sa fac eu un bilant asa cum il vad eu si care e total diferit de cum il vezi tu :)))

Cat despre arbitrajul de la Piatra nu am verificat,asta e treaba arbitrilor.Daca concurentii sesizeaza greseli acestea se discuta pe loc cu arbitrii sau se pot depune contestatii conform regulamentului.

Dupa cum bine sti arbitrii s-au injumatatit iar celor noi veniti putem sa le acordam putin timp pana sa le cerem perfectiune.

A fost vreun echipaj nedreptatit de arbitraj la Piatra si nu stiu eu?

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Nu imping pe nimeni in fata,dar cum as putea sa raspund eu in numele comisiei?

Vad ca esti activ pe forum si il urmaresti,am scris eu ceva in numele CNOR sau am facut eu vreun anunt oficial?

As putea sa fac eu un bilant asa cum il vad eu si care e total diferit de cum il vezi tu :)))

Cat despre arbitrajul de la Piatra nu am verificat,asta e treaba arbitrilor.Daca concurentii sesizeaza greseli acestea se discuta pe loc cu arbitrii sau se pot depune contestatii conform regulamentului.

Dupa cum bine sti arbitrii s-au injumatatit iar celor noi veniti putem sa le acordam putin timp pana sa le cerem perfectiune.

A fost vreun echipaj nedreptatit de arbitraj la Piatra si nu stiu eu?

Uite, te vad impaciuitor vis-a-vis de arbitrii de la CNOR, nu crezi ca ar trebui sa fii la fel si cu 100tracks?

Ca si ei sunt la inceput.

Si chiar nu sunt arbitrii astia acreditati de FRAS? Sau nici asta nu e treaba ta?

Singurul Andi Visoiu s-a dus sa corecteze alea 3 secunde pe care le-a facut intr-o speciala.

Si tu crezi ca intr-o comunitate coeziva asa cum e cea de la CNOR, despre cea a concurentilor vorbesc ca vad ca deja multi se dezic de Silviu, oamenii stau sa-si faca unul altuia contestatii? Pai n-asteapta asta Rasty? Sa ne certam. Asa ca Dumnezeu cu mila ce-o fi fost acolo pe foi la arbitri.

Credeam ca te-a interesat avand in vedere ca stiai ca sunt injumatatiti si incepatori, puteai sa veghezi un pic lipsa Profei...ca doar binele concurentului si corectitudinea arbitrajului, mai ales, sunt lucrurile primordiale pe care le urmareste un organizator de competitii, vezi ca merge de platforma program textul asta.

Si ia fa si tu un bilant. Sa vedem cum gandeste viitorul presedinte.

Chiar te rog. Asa, scurt.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Sa-ti rasund si cu probele speciale.

Am vrut sa facem un format nou cu un traseu format din mai multe bucle ce pleaca din acelasi loc si cu probe speciale pentru toate clasele in aceeasi locatia,astel incat in "poiana vesela" sa se intample in permaneta ceva atractiv pentru spectatori,sponsori si participanti.

Din acelasi motiv am organizat si trialul sincron,sa fie ceva spectaculos.

Singurul lucru care ne-a schimbat un pic programul a fost seceta si caldura care au facut ca bucle pe care la verificare noi le-am parcurs in doua ore si jumatate sa le parcurga cei mai buni concurenti intr-o ora.

Stiu ca specialele nu au fost pe placul tau dar dar au fost pe placul majoritatii :wink:

PS: specialele au fost tehnice,nu au fost periculoase si nu au fost de rupt masina iar cuantumul lor a fost mic,adica 2 :grin:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Sa-ti rasund si cu probele speciale.

Am vrut sa facem un format nou cu un traseu format din mai multe bucle ce pleaca din acelasi loc si cu probe speciale pentru toate clasele in aceeasi locatia,astel incat in "poiana vesela" sa se intample in permaneta ceva atractiv pentru spectatori,sponsori si participanti.

Din acelasi motiv am organizat si trialul sincron,sa fie ceva spectaculos.

Singurul lucru care ne-a schimbat un pic programul a fost seceta si caldura care au facut ca bucle pe care la verificare noi le-am parcurs in doua ore si jumatate sa le parcurga cei mai buni concurenti intr-o ora.

Stiu ca specialele nu au fost pe placul tau dar dar au fost pe placul majoritatii :wink:

PS: specialele au fost tehnice,nu au fost periculoase si nu au fost de rupt masina iar cuantumul lor a fost mic,adica 2 :grin:

Spune-i lui Sorin care a rupt planetara de "portal"( de se minuna Parvulescu ca de candidatura mea din februarie, ca n-a mai vazut asa ceva) ca specialele nu au fost "de rupt masina".

Nu te-am intrebat de ce ai facut speciale multe, doar ti-am reprosat.

Asteptam alte raspunsuri.

Dar nu vreau sa fiu rautacios...inca!

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare