Radu Chelaru Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Astept bilantelul tau. Si lamureste-ma cu arbitrii te rog. Ca-s curios. multumesc Editat August 24, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Uite, te vad impaciuitor vis-a-vis de arbitrii de la CNOR, nu crezi ca ar trebui sa fii la fel si cu 100tracks? Ca si ei sunt la inceput. Si chiar nu sunt arbitrii astia acreditati de FRAS? Sau nici asta nu e treaba ta? Singurul Andi Visoiu s-a dus sa corecteze alea 3 secunde pe care le-a facut intr-o speciala. Si tu crezi ca intr-o comunitate coeziva asa cum e cea de la CNOR, despre cea a concurentilor vorbesc ca vad ca deja multi se dezic de Silviu, oamenii stau sa-si faca unul altuia contestatii? Pai n-asteapta asta Rasty? Sa ne certam. Asa ca Dumnezeu cu mila ce-o fi fost acolo pe foi la arbitri. Credeam ca te-a interesat avand in vedere ca stiai ca sunt injumatatiti si incepatori, puteai sa veghezi un pic lipsa Profei...ca doar binele concurentului si corectitudinea arbitrajului, mai ales, sunt lucrurile primordiale pe care le urmareste un organizator de competitii, vezi ca merge de platforma program textul asta. Si ia fa si tu un bilant. Sa vedem cum gandeste viitorul presedinte. Chiar te rog. Asa, scurt. Eu cand se afiseaza clasamentul la un concurs ma uit sa vad daca e corect,daca sunt corecte orele de start si finish,daca sunt calculate stop timpurile,daca sunt trecuti timpii din speciale......ma refer la echipajul meu si asa face toata lumea. Daca sunt greseli ma duc sa le sesizez arbitrilor. La Piatra Neamt nu a fost nici o contestatie,deci daca Visoiu a vazut o greseala si arbitrii au rezolat-o e bine,eu de alta greseala nu stiu. Greseli au fost si cand era Profa la butoane si nu a scris nimeni in ziare si nici la stirile PRO nu a aparut. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Eu cand se afiseaza clasamentul la un concurs ma uit sa vad daca e corect,daca sunt corecte orele de start si finish,daca sunt calculate stop timpurile,daca sunt trecuti timpii din speciale......ma refer la echipajul meu si asa face toata lumea. Daca sunt greseli ma duc sa le sesizez arbitrilor. La Piatra Neamt nu a fost nici o contestatie,deci daca Visoiu a vazut o greseala si arbitrii au rezolat-o e bine,eu de alta greseala nu stiu. Greseli au fost si cand era Profa la butoane si nu a scris nimeni in ziare si nici la stirile PRO nu a aparut. Vezi ca o dai in golanie. Dar profa era acreditata de FRAS si pana si tu tremurai in fata ei la Curtea de Arges cand am facut o contestatie cu Gafita, mmm, ce vremuri. Arbitrii in cauza, de anul asta, sunt acreditati de FRAS? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Astept bilantelul tau. Si lamureste-ma cu arbitrii te rog. Ca-s curios. multumesc Bilantul meu il astepti degeaba,singurul bilant pe care imi permit sa il fac e cel despre concursul meu. In 2014 46 de masini si lumea foarte multumita. (au fost comentarii pe subiectul cascada) In 2015 52 de masini si lumea foarte multumita. (ai comentat tu referitor la speciale) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Vezi ca o dai in golanie. Dar profa era acreditata de FRAS si pana si tu tremurai in fata ei la Curtea de Arges cand am facut o contestatie cu Gafita, mmm, ce vremuri. Arbitrii in cauza, de anul asta, sunt acreditati de FRAS? Nu stiu,dar ma interesez si iti spun :wink: Asa e ce vremuri......tot timpul faceai contestatie cu Gafita,de aia a si aparut 100Tracks :grin::grin::grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Imi place ca totusi putem sa avem o discutie civilizata :wink: Asa ca iti raspund cu placere la intrebari,la cele care ma privesc pe mine si ce am organizat eu. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Nu stiu,dar ma interesez si iti spun :wink: Asa e ce vremuri......tot timpul faceai contestatie cu Gafita,de aia a si aparut 100Tracks :grin::grin::grin: Ma fac ca nu sesizez ironia cu Gafita si te intreb: Tu, organizator cu state vechi, habar nu ai daca al tau concurs a fost arbitrat de niste arbitrii acreditati de forul competent si repsonsabil? Si daca afli acum, dupa ce s-a desfasurat etapa, ca arbitrii nu au fost acreditati ce faci? O declari nula? Consider ca arbitrul este coloana vertebrala a corectitudinii si impartialitatii desfasurarii unui concurs de orice fel in lumea asta! Daca acesti arbitrii nu au fost acreditati la data desfasurarii competitiei inseamna ca puteam foarte bine fi si eu cu Gafita arbitri, nu? Nu ma asteptam, sincer iti spun, sa-mi spui ca nu stii, tu, organizatorul concursului daca sunt sau nu acreditati. Si hai, ca nu ai stiut atunci pe moment e una (tot foarte grava), dar au tecut ceva luni si nici nu ti -a trecut prin cap sa te interesezi. Sper ca glumesti. Suntem in sfera burlesca a situatiei/discutiei. Editat August 24, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Ma fac ca nu sesizez ironia cu Gafita si te intreb: Tu, organizator cu state vechi, habar nu ai daca al tau concurs a fost arbitrat de niste arbitrii acreditati de forul competent si repsonsabil? Si daca afli acum, dupa ce s-a desfasurat etapa, ca arbitrii nu au fost acreditati ce faci? O declari nula? Consider ca arbitrul este coloana vertebrala a corectitudinii si impartialitatii desfasurarii unui concurs de orice fel in lumea asta! Daca acesti arbitrii nu au fost acreditati la data desfasurarii competitiei inseamna ca puteam foarte bine fi si eu cu Gafita arbitrii, nu? Nu ma asteptam, sincer iti spun, sa-mi spui ca nu stii, tu, organizatorul concursului daca sunt sau nu acreditati. Si hai, ca nu ai stiut stunci pe moment e una, dar au tecut ceva luni si nici nu ti -a trecut prin cap sa te interesezi. Sper ca glumesti. Suntem in sfera burlesca a situatiei/discutiei. Raducule asta chiar nu a fost grija mea. (a mea Tuparu ca si organizator) S-a organizat o scoala de arbitraj si CNOR a delegat arbitrii la etape. Cum ca nu ar fi "acreditati" acum aud prima data si de aia ti-am si raspuns sincer ca o sa ma interesez si iti spun :wink: Cand venea Profa sa arbitreze o intreba cineva daca e acreditata? Adela care e din aceeasi promotie cu Profa si care a fost la Piatra e acreditata? Mirela la fel.......Spune-mi tu daca sti mai multe. Editat August 24, 2015 de cfantana 1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Raducule asta chiar nu a fost grija mea. (a mea Tuparu ca si organizator) S-a organizat o scoala de arbitraj si CNOR a delegat arbitrii la etape. Cum ca nu ar fi "acreditati" acum aud prima data si de aia ti-am si raspuns sincer ca o sa ma interesez si iti spun :wink: Cand venea Profa sa arbitreze o intreba cineva daca e acreditata? Adela care e din aceeasi promotie cu Profa si care a fost la Piatra e acreditata? Mirela la fel.......Spune-mi tu daca sti mai multe. Adica tu ca organizator ma intrebi pe mine daca stiu mai multe? Esti de la Securitate? Procuror? De unde stii ca sunt delegati de CNOR? Doar asta stii despre ei? Ca vad ca stii cam totul despre ei, promotiile scolii si componenta lotului de absolventi, cum de ti-a scapat tocmai informatia pe care ti-o cer eu? Editat August 24, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Asa! Si "Noi pe cine votam''? :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Tuparu vine aici sa spuna ca bilantul lui e diferit de al meu dar de fapt nu are un bilant, sa spuna ca habar nu are despre arbitri altceva decat absolut tot minus daca sunt sau nu acreditati si da vina si pe Profa putin ca acolo e off-ul. Spune ca el raspunde la orice intrebare despre CNOR iar dupa prima face trimitere la Silviu Bulugioiu. Cel mai interesant e modul in care aduce problemele CNOR in atentie ca fiind rezolvabile si usor de discutat cu el, dupa care bate in retragere si se limiteaza doar la concursul lui unde numai eu am fost nemultumit. Felul in care, aparent, se erijeaza in cunoscator/transator de probleme ale CNOR e amuzant prin faptul ca dupa o intrebare directa se ascunde in spatele numarului mare de masini de la etapele organizate de el si in spatele oamenilor multumiti, profitand de popularitatea sa in randul celor care practica acest sport. Pacat ca nu isi asuma direct discutia si mai ales nu isi asuma ce tocmai el alege ca fiind subiect al acesteia. Gafita a fost cel care a generat 100tracks cu contestatiile lui ?(la care, spre dezamagirea generala, nu am fost prezent intotdeauna, ci doar la una), ramane sa scoatem mana din buzunar si sa mai punem 3 degete pentru cele 3 etape care au "contestat" CNOR. Asta e realitatea, glumitele sunt cele din dreptul domnului Tuparu. Editat August 24, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Salut Radu, Referitor la stop timpul de la Piatra, acesta a fost scazut. Daca va utiati pe clasament veti vedea acest lucru si se poate calcula intr-un mod foarte simplu. Luam ca exemplu echipajul 158 de la Open: Start zi: 10:07 Finish zi: 13:25 Rezulta puncte de timp: 198 Daca scadem stop timpul de 66 puncte, rezulta 132 de puncte, exact cat sunt trecute si in clasament Exact acelasi principiu si la echipajul 318 de la Extrem Start: 10:08 Finish: 16:40 Rezulta puncte timp: 392 Daca scadem stop timpul de 99 puncte, rezulta 293 puncte, exact cat sunt trecute si in clasament www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Ca sa lamurim discutia legata de arbitrii acreditati sau nu si sa nu mai existe alte discutii pe tema asta: -singurul an in care arbitrii CNOR au fost acreditati de FRAS a fost 2011 (primul an, pana sa isi dea demisia prima comisie), acest lucru poate fi demonstrat cu hotararile de consiliu federal FRAS - si aici arbitrii au fost: Dorel, Profa, Mirela si eu; - din 2012 pana in 2014 (inclusiv) CNOR nu a depus nici o hartie la FRAS referitoare la arbitrii, nici macar reinnoirea acreditarii arbitrilor vechi! Din pacate am aflat de acest lucru abia in 2015 primavara (culmea de la aia care vor raul CNOR-ului (stiti voi care sunt aia)); - in 2015 pana la ora actuala personal nu am vazut nici o hotarare a consiliului federal FRAS, sau macar un comunicat al CNOR legat de cine sunt arbitrii CNOR de anul acesta, mai mult inafara de cateva "invitatii" telefonice la scoala de arbitraj pe care ar fi trebuit sa o FAC voluntar (ca doar am fost instruit pe banii CNOR) nu am mai auzit nimic de acest subiect ! Radu - din punctul meu de vedere ca arbitru (CNOR sau 100tracks) pot sa iti spun ca din pacate nu arbitrii sunt de vina pentru greselile care apar cu timpi scazuti sau nu, ci organizatorii, care nu sunt in stare sa aduca toate documentele (foi de arbitraj/track-uri) necesare arbitrajului in timp util. Din acelasi motiv au fost si problemele de la Slanic Moldova, unde din cauza lipsei de implicare a CNOR organizatorii nu au stiut/putut oferii arbitrilor cele necesare. Si ca tot vorbeati de candidaturi as vrea sa va rog si eu ceva: Pentru anul trecut unii arbitrii inca au de recuperat bani de la FRAS (nu multi 250 sau 150 euro de om), dar cum comisia CNOR anterioara / actuala nu este in stare sa faca un buget, nu stie diferenta intre "norme financiare" si "buget" macar de la viitoare comisie sa primim si noi un telefon de genul: "Ne pare rau, a fost o teapa :wink: ". Tupare - in cazul in care nu stiai si tu faceai parte din comisia CNOR :wink: sau a uitat Silviu sa iti spuna ? GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 25, 2015 Autor Partajează Postat August 25, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Ca sa lamurim discutia legata de arbitrii acreditati sau nu si sa nu mai existe alte discutii pe tema asta: -singurul an in care arbitrii CNOR au fost acreditati de FRAS a fost 2011 (primul an, pana sa isi dea demisia prima comisie), acest lucru poate fi demonstrat cu hotararile de consiliu federal FRAS - si aici arbitrii au fost: Dorel, Profa, Mirela si eu; - din 2012 pana in 2014 (inclusiv) CNOR nu a depus nici o hartie la FRAS referitoare la arbitrii, nici macar reinnoirea acreditarii arbitrilor vechi! Din pacate am aflat de acest lucru abia in 2015 primavara (culmea de la aia care vor raul CNOR-ului (stiti voi care sunt aia)); - in 2015 pana la ora actuala personal nu am vazut nici o hotarare a consiliului federal FRAS, sau macar un comunicat al CNOR legat de cine sunt arbitrii CNOR de anul acesta, mai mult inafara de cateva "invitatii" telefonice la scoala de arbitraj pe care ar fi trebuit sa o FAC voluntar (ca doar am fost instruit pe banii CNOR) nu am mai auzit nimic de acest subiect ! Radu - din punctul meu de vedere ca arbitru (CNOR sau 100tracks) pot sa iti spun ca din pacate nu arbitrii sunt de vina pentru greselile care apar cu timpi scazuti sau nu, ci organizatorii, care nu sunt in stare sa aduca toate documentele (foi de arbitraj/track-uri) necesare arbitrajului in timp util. Din acelasi motiv au fost si problemele de la Slanic Moldova, unde din cauza lipsei de implicare a CNOR organizatorii nu au stiut/putut oferii arbitrilor cele necesare. Si ca tot vorbeati de candidaturi as vrea sa va rog si eu ceva: Pentru anul trecut unii arbitrii inca au de recuperat bani de la FRAS (nu multi 250 sau 150 euro de om), dar cum comisia CNOR anterioara / actuala nu este in stare sa faca un buget, nu stie diferenta intre "norme financiare" si "buget" macar de la viitoare comisie sa primim si noi un telefon de genul: "Ne pare rau, a fost o teapa :wink: ". Tupare - in cazul in care nu stiai si tu faceai parte din comisia CNOR :wink: sau a uitat Silviu sa iti spuna ? Foarte grav asta cu arbitrii. Deci se merge pe burta ilegalitatii la CNOR pana si cu reprezentatntii probitatii si moralitatii absolute: si anume arbitrii. Ca habarnism si dezinformare ieftina à la "Stefan Gheorghiu" am trait la greu din partea CNOR, pana acum! Dar daca nici arbitri nu sunt chiar arbitri ce pretentii sa mai ai de la altcineva? Cine raspunde pentru toate astea? Vrem sa fim sau nu vrem sa fim exponentii unei conduite sportive de exceptie? Suntem niste golani care se dau de capul lor pe maidane cu masinile sau suntem parte a unui organism afiliat la MTS cu tot ce tine de reguli si regulamente? Avem reguli doar la alegeri? Ce va mai chinuiti sa propovaduiti o democratie falsa? Cu alegeri si regulamente cand voi nici calendarul nu l-ati votat pe 2015, arbitrii sunt din vazduh si componentii comisiei incalca cele mai elementare reguli de confidentialitate pozand cu telefonul votul propriu si aratand apoi "opera" tuturor? Cine e acolo sa ne pazeasca de haos si amatorism, de impostura si lipsa raspunderii? Domnule Tzupy, daca nu sunteti in stare sa stiti, la modul general vorbesc, votati sa va conduca oameni care stiu sa va faca sa stiti. Sa nu mai fiti pus in situatia jenanta (de tocmai prostul forumuli) de a nu sti un lucru extrem de important in economia unui campionat pe care vi l-ati asumat (oare?) sa-l conduceti. Consider ca, parte a comisei aflandu-va (ceva tehnic parca), sunteti la fel de vinovat de dezinformarile in care traiti si pe care ni le si livrati in antiteza una cu cealalta, adica odata ne dezinformati ca stiti si dupa ne dezinformati ca nu stiti pentru ca nu trebuia sa stiti ca nu e treaba dvs sa stiti, draga Tzupy am ciunga in par? Si draga Tzupy, lamureste-ma cu un lucru, macar cu asta: la Baia Mare ne-ai spus ca tu nu vrei sa fii presedinte (iar acum ne ameninti cu bilantul pe 2016 dupa ce vei fi fost presedinte ales) pentru ca lovit de moralitate fiind nu te vezi concurand, castigand si dupa sa ti se auda vorbe ca "a castigat pt ca e domnul presedinte (uite, asa cum ai castigat in 2011 la Slanic Prahova cand ai depasit viteza si trebuia sa fii descalificat, dar pentru ca era ziua ta ai fost iertat, si astfel Sorin si cu mine am iesit pe doi, unde iti era moralitatea atunci???) Sau trebuia sa facem noi contestatie? Sau n-ai avut timp sa verifici rezultatele afisate? Ca daca o faceai sigur te descalificai singur la cum ni te prezinti de moral. Si poate il intrebi pe "tovarasul de la propaganda" Stefan 69 sau 79 ca n -am retinut, ce e cu licenta aia pe care a pus-o acolo in postarea lui, da, aia de la FRAS fara nume, stampila, semnatura, poza, nimic! E pentru pulime? E vreo fapta ca aia cu telefonul a lui Karci? Un fals? Ce e? Editat August 25, 2015 de Radu Chelaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Radule....ai timp nenica si iti si place pe aici:))). Am citit si recitit tot topicul. Pana la urma nu inteleg ce iti deoresti...cine trebuie sa dispara, cine trebuie sa infloreasca si de ce ? Cand esti mai apropiat de unua din miscari, probabil, iti este greu sa judeci corect si sa poti ramane impartial. Daca se inchide CNOR...ca sunt incompetenti sau daca se inchide 100 Tracks ca e "nebunul" de Rasty acolo....cine are de castigat ??? In niciun caz cei care se dau. In ambele situatii or sa se bucure(probabil) adversarii....insa noi concurentii o sa pierdem. Treaba e simpla - avem doua restaurante si ne este cam foame. Intram unde vrem, mancam ciorba la Rasty si friptura la CNOR...ca asa vrem , pt ca noi platim. Apoi, trebuie ca cei ce au restaurantele sa vina si sa ne convinga sa luam masa doar la ei:))), ca au bucate mai alese, trebuie sa faca in asa fel incat la ei sa fie mai bine decat la concurenta. Cred ca asta trebuie sa ne fie pozitia....de aceea ador concurenta:))). Asa cu siguranta vor evolua ambele campionate, presedintii vor invata sa vorbeasca, comisiile or sa tina cont de parerea prostimii....etc. Din pacate pana acum doar Rasty s-a miscat si a venit cu idei noi, a vorbit cu concurentii, s-a interesat si intrebat ce-a fost bine si ce-a fost rau..... si se vede clar ca vrea ssa dezvolte ceva. La CNOR....inca este liniste si intuneric....insa si acolo sunt oameni care se pricep ....uite unul este Tzuparu:)))....amicul tau de conversatie. PS: Radu....noi ne-am mai contrat pe aici oleaca si iti ziceam eu ca nu inteleg de ce unii lauda etapele, pupa in c_r organizatorii(asta te-a enervat:ha:)...apoi cand sunt intalniri la un suc, la un fotbal...arunca cu noroi. De ce iti spun asta ? Pt ca am citit ca Tzuparu ti-a furat un titlu, era ziua lui, nu a fost descalificat, desi trebuia..etc. De ce spui acum ??? De ce nu ai facut atunci contestatie ? Nefacand asta ai intarit credinta organizatorilor ca pot face orice, ca regulamentul nu conteaza. Asa ii crestem....asa ii avem, apoi nu mai avem dreptul sa ne plangem. H Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Foarte grav asta cu arbitrii. .......... Si poate il intrebi pe "tovarasul de la propaganda" Stefan 69 sau 79 ca n -am retinut, ce e cu licenta aia pe care a pus-o acolo in postarea lui, da, aia de la FRAS fara nume, stampila, semnatura, poza, nimic! E pentru pulime? E vreo fapta ca aia cu telefonul a lui Karci? Un fals? Ce e? Hai sa iti explic ca "la prosti" (asta este o vorba, nu este o insulta la adresa ta) Licenta de arbitru postata de Stefan, din care el a barat datele personale ale posesorului ei, tocmai pentru a putea sa o publice pe un forum public, adica unde au acces toti gibonii, este pentru a elimina orice indoiala cu privire la cele spuse anterior de tine si anume ca arbitrii de anul asta nu ar fi licentiati. Deci arbitrii de anul asta au o licenta de arbitru emisa de FRAS, asa ca asta inseamna in mod logic ca ei sunt recunoscuti si licentiati de FRAS. Destul de simplu, nu? alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Hai sa iti explic ca "la prosti" (asta este o vorba, nu este o insulta la adresa ta) ....... Deci arbitrii de anul asta au o licenta de arbitru emisa de FRAS, asa ca asta inseamna in mod logic ca ei sunt recunoscuti si licentiati de FRAS. Destul de simplu, nu? Daca tot explici ca "la prosti" nu vrei te rog sa ne dai si link-ul catre decizia FRAS in care sunt numiti acesti arbitrii ? p.s. Fara ea... legitimatii dealea pot face si eu cate vrei :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 25, 2015 Autor Partajează Postat August 25, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Hai sa iti explic ca "la prosti" (asta este o vorba, nu este o insulta la adresa ta) Licenta de arbitru postata de Stefan, din care el a barat datele personale ale posesorului ei, tocmai pentru a putea sa o publice pe un forum public, adica unde au acces toti gibonii, este pentru a elimina orice indoiala cu privire la cele spuse anterior de tine si anume ca arbitrii de anul asta nu ar fi licentiati. Deci arbitrii de anul asta au o licenta de arbitru emisa de FRAS, asa ca asta inseamna in mod logic ca ei sunt recunoscuti si licentiati de FRAS. Destul de simplu, nu? Si cu ce a spus Iwa ce faci? Fa-l gibon si pe el ca pe mine vad ca nu ma scutesti. Ala e un fals ordinar pana la proba contrarie (nu contest ca nu exista). Acte semnate si stampilate trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Daca tot explici ca "la prosti" nu vrei te rog sa ne dai si link-ul catre decizia FRAS in care sunt numiti acesti arbitrii ? p.s. Fara ea... legitimatii dealea pot face si eu cate vrei :wink: Uite ce e, eu nu scriu aici in numele FRAS sau CNOR. Daca vrei sa vezi (si daca esti indreptatit sa vezi) documente interne ale FRAS, de ce nu depui oficial o cerere la ei la registratura. Aia cu legitimatiile pe care le poti fabrica pe imprimanta ta, este asa, o caterinca de doi lei. Sau ai baut dupa Chelaru si ai inceput si tu cu acuzatii pe care nu le poti sustine? alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 25, 2015 Autor Partajează Postat August 25, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Radule....ai timp nenica si iti si place pe aici:))). Am citit si recitit tot topicul. Pana la urma nu inteleg ce iti deoresti...cine trebuie sa dispara, cine trebuie sa infloreasca si de ce ? Cand esti mai apropiat de unua din miscari, probabil, iti este greu sa judeci corect si sa poti ramane impartial. Daca se inchide CNOR...ca sunt incompetenti sau daca se inchide 100 Tracks ca e "nebunul" de Rasty acolo....cine are de castigat ??? In niciun caz cei care se dau. In ambele situatii or sa se bucure(probabil) adversarii....insa noi concurentii o sa pierdem. Treaba e simpla - avem doua restaurante si ne este cam foame. Intram unde vrem, mancam ciorba la Rasty si friptura la CNOR...ca asa vrem , pt ca noi platim. Apoi, trebuie ca cei ce au restaurantele sa vina si sa ne convinga sa luam masa doar la ei:))), ca au bucate mai alese, trebuie sa faca in asa fel incat la ei sa fie mai bine decat la concurenta. Cred ca asta trebuie sa ne fie pozitia....de aceea ador concurenta:))). Asa cu siguranta vor evolua ambele campionate, presedintii vor invata sa vorbeasca, comisiile or sa tina cont de parerea prostimii....etc. Din pacate pana acum doar Rasty s-a miscat si a venit cu idei noi, a vorbit cu concurentii, s-a interesat si intrebat ce-a fost bine si ce-a fost rau..... si se vede clar ca vrea ssa dezvolte ceva. La CNOR....inca este liniste si intuneric....insa si acolo sunt oameni care se pricep ....uite unul este Tzuparu:)))....amicul tau de conversatie. PS: Radu....noi ne-am mai contrat pe aici oleaca si iti ziceam eu ca nu inteleg de ce unii lauda etapele, pupa in c_r organizatorii(asta te-a enervat:ha:)...apoi cand sunt intalniri la un suc, la un fotbal...arunca cu noroi. De ce iti spun asta ? Pt ca am citit ca Tzuparu ti-a furat un titlu, era ziua lui, nu a fost descalificat, desi trebuia..etc. De ce spui acum ??? De ce nu ai facut atunci contestatie ? Nefacand asta ai intarit credinta organizatorilor ca pot face orice, ca regulamentul nu conteaza. Asa ii crestem....asa ii avem, apoi nu mai avem dreptul sa ne plangem. H Hotatiu, am spus acum de Tuparu si Slanic pentru ca nu am mai putut sa tin in mine. Cu restaurantele am inteles. Pofta mare. Numai ca la 100tracks e pe gratis (zero lei licenta) si zero lei taxa pentru cei care au castigat la concursul anterior...inghiti cu noduri deja? Ca sunt de partea unei parti, sau nu, e subiectiv subiectul, crede-ma. Nu vrea nimeni sa dispara CNOR, personal vreau sa reapara in calendar etapele care au plecat la 100tracks, sa fie din nou 80 de masini la start, sa fie cineva care sa raspunda intrebarilor atunci cand sunt puse, sa fie transparenta si in ceea ce priveste fondurile. Cu certitudinea ca timpul pe care l-ai acordat citirii si recitirii acestui tooic este egal cu cel investit de mine sa scriu aici iti urez toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 (editat) Re: Bilant CNOR 2015 Drujba - iti mai spun odata, ca acum poate intelegi: - deciziile consiliului federal FRAS sunt publice, si se gasesc pe site-ul FRAS. Ce nu se gaseste acolo nu exista. - pentru ca probabil ai vorbit fara sa te interesezi (ci doar ai vrut sa ii dai lu Radu in cap), iti spun eu ca plasticele alea nu au nici o valoare daca nu au pe ele un colegiu de arbitrii si o serie (aici ne lamureste Stefan79 daca au si le-a acoperit el) - de asemenea as fi curios sa stiu daca arbitrii au fost platiti de FRAS anul acesta sau doar de organizatori... nu de alta dar daca ii plateste FRAS-ul macar asa putem deduce ca ei sunt recunoscuti (din ce stiu eu bani de la FRAS nu deci...). Si da pana acum arbitrii erau platiti si de FRAS si de organizatori! Am inteles ca nu scrii in numele FRAS sau CNOR dar mi se pare de bun simt sa nu bati campii, ci sa vorbesti in cunostinta de cauza ! Nu de alta dar chiar tu ai zis ceva cu chestii pe care nu le poti sustine... p.s. Informatii despre oficiali aici: http://fras.ro/oficiali/ sau http://fras.ro/info/oficiali/ Editat August 25, 2015 de iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Chelaru Postat August 25, 2015 Autor Partajează Postat August 25, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Uite ce e, eu nu scriu aici in numele FRAS sau CNOR. Daca vrei sa vezi (si daca esti indreptatit sa vezi) documente interne ale FRAS, de ce nu depui oficial o cerere la ei la registratura. Aia cu legitimatiile pe care le poti fabrica pe imprimanta ta, este asa, o caterinca de doi lei. Sau ai baut dupa Chelaru si ai inceput si tu cu acuzatii pe care nu le poti sustine? Imi pare ca tu faci afirmatii pe care nu le poti sustine. Ai habar ca arbitrii astia nu au nici o hotatare de consiliu in"spate" , ca nu fac parte din nici un colegiu al arbitrilor si cel mai grav: sunt platiti de organizator!!! FRAS nu i-a platit. Sunt platiti de clubul organizator. Ce a postat Stefan e un carnet, o hartie fara sustinere de nici un fel de la FRAS. Si de unde stii ca n-am depus la registratura hartii cu solicitari de documente??? Asteptam jignirile.Tupare, vezi si tu cine va tine partea si mai ales cu ce vocabular ca golaniile si mistourile ca astea ale lui Drujba au adus CNOR aici unde e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Drujba - iti mai spun odata, ca acum poate intelegi: - deciziile consiliului federal FRAS sunt publice, si se gasesc pe site-ul FRAS. Ce nu se gaseste acolo nu exista. - pentru ca probabil ai vorbit fara sa te interesezi (ci doar ai vrut sa ii dai lu Radu in cap), iti spun eu ca plasticele alea nu au nici o valoare daca nu au pe ele un colegiu de arbitrii si o serie (aici ne lamureste Stefan79 daca au si le-a acoperit el) - de asemenea as fi curios sa stiu daca arbitrii au fost platiti de FRAS anul acesta sau doar de organizatori... nu de alta dar daca ii plateste FRAS-ul macar asa putem deduce ca ei sunt recunoscuti (din ce stiu eu bani de la FRAS nu deci...). Si da pana acum arbitrii erau platiti si de FRAS si de organizatori! Am inteles ca nu scrii dar mi se pare de bun simt sa nu bati campii, ci sa vorbesti in cunostinta de cauza ! Nu de alta dar chiar tu ai zis ceva cu chestii pe care nu le poti sustine... p.s. Informatii despre oficiali aici: http://fras.ro/oficiali/ sau http://fras.ro/info/oficiali/ Am inteles. Deci banditii de Bulugioiu si Parvulescu au falsificat legitimatiile arbitrilor si le-au printat pe neve pe imprimanta color a banditului de Fritz. Din moment ce zice @iwa ca alea sunt legitimatii false, evident, e foarte clar ca asa s-a intamplat. Eu sic sa nu mai pierdeti vremea si sa anuntati Politia, Procuratura, DNA-ul, pe toata lumea. alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Imi pare ca tu faci afirmatii pe care nu le poti sustine. Ai habar ca arbitrii astia nu au nici o hotatare de consiliu in"spate" , ca nu fac parte din nici un colegiu al arbitrilor si cel mai grav: sunt platiti de organizator!!! FRAS nu i-a platit. Sunt platiti de clubul organizator. Ce a postat Stefan e un carnet, o hartie fara sustinere de nici un fel de la FRAS. Si de unde stii ca n-am depus la registratura hartii cu solicitari de documente??? Asteptam jignirile.Tupare, vezi si tu cine va tine partea si mai ales cu ce vocabular ca golaniile si mistourile ca astea ale lui Drujba au adus CNOR aici unde e. Asta cu jignirile e specialitatea ta. Ca si aia cu mistourile "de la sala" la care razi numai tu. Oricum, ma bucur ca in sfarsit ti-ai dat seama ca eu sunt sursa problemelor CNOR. Ti-a luat ceva timp sa faci toate conexiunile, dar ai reusit in cele din urma. Cand vin hartiile, sa le pui aici sa le vedem si noi, da? 1 alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Bilant CNOR 2015 Nu stiu daca aceste discutii, jigniri sau acuze, total gratuite zic eu, va vor duce undeva vreodata. Sunteti ca babele alea care povestesc la capul mortului cat de tare, cat de mult si in ce pozitie le-a tinut acesta in cardan si isi sugereaza plangand una alteia acum, magazine de vibratoare. Vise taica, vise... Ce a fost a fost ...cred ca aproape toata lumea cu capul pe umeri s-a lamurit deja, cu functie sau fara functie ...Important este ce se va intampla de acum incolo si la fel de important este sa invatati din greselile trecutului. Un lucru e clar ...acuzand pe ceilalti nu faci decat sa te pui pe o treapta mai jos decat ei. Oricine ar fi acuzatorul si oricine ar fi acuzatul. Este o cale distructiva dar foarte sigura spre ...nimic. Puterea... in offroad, dupa parerea mea de habarnist, nu sta in vreo superfunctie detinuta sau vreun campionat castigat ci sta in ceea ce lasi in urma ta. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate