emanoeladrian Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Ziua buna tuturor colegilor , am reusit sa aduc la o conditie excelenta un Nissan Patrol Y61 din 2005 cumparat din Olanda. Vreau sa multumesc pe aceasta cale lui Ovidiu Domide de la Satu Mare si echipei lui de profesionisti care au pus suflet in toata aceasta lucrare. Cateva poze dupa prima spalare . RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Multumesc pentru aprecieri Adrian. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Ma scuzati inca nu mi-am baut cafeaua.Cand am citit titlul topicului ma asteptam sa vad niste reparatii ,niste modificari specifice in concordanta cu specificul si spiritul forumului.Daca fiecare ar deschide un topic cu masina iesita de la spalatorie am polua inutil acest forum.Oricum frumoasa masina s-o stapanesti sanatos. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Ionele , sa pui niste zahar in cafeaua aia , sa te mai indulcesti putin ( desi , " dulceanu " ar trebui sa fie mai tolerant :ha: ) . Omul si-a luat o masina , a investit timp , bani si pasiune in ea si acum o prezinta. Ce este rau in asta ? Frumoasa masina ! Felicitari proprietarului si celor care au muncit la ea . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Gata am baut cafeaua.Cand deschizi un topic cu restaurare completa te astepti sa vezi ceva lucrari serioase nu o banala spalare a masinii.Cred ca numele topicului ar trebui modificat in ceva genul "Masina mea" sau" Noua achizitie".Chiar acuma sunt la o spalatorie daca vreti va pun o poza sa vedeti ce masina curata am. 1 Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Eu interpretez altfel : " este atat de bine restaurata , ca arata ca noua " :ha: Tu esti suparat ca arata foarte bine :grin:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Pai poate pozele is pt teasing,probabil va pune si poze din timpul operatiunii Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Hai ca daca s-a baut cafeaua vin si pozele . Cu scuzele de rigoare pentru cei nerabdatori sa le vada ..... Editat Septembrie 10, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Si alte cateva ramase ....Imi pare rau dar am ratacit pozele cu sasiul zincat, cand le gasesc promit sa le prezint. Editat Septembrie 10, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fedor Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Foarte tare lucrarea! Bravo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Sa inteleg ca a fost foarte afectata de rugina? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Nu foarte rau dar incepuse pe sasiu in cateva zone . Dupa demontare au mai fost descoperite si alte cateva zone in partea din fata a caroseriei . Editat Septembrie 10, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 (editat) Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Asa mai merge,frumoasa lucrare:br.Cu asta trebuia sa in incepi si ne-ai pacalit cu pozele de la spalatorie.Sunt totusi uimit ca la o masina relativ noua sa necesite o asa munca.Lucrarile aste le-am facut si eu la masina mea dar era un junghi. Editat Septembrie 11, 2015 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Asa mai merge,frumoasa lucrare:br.Cu asta trebuia sa in incepi si ne-ai pacalit cu pozele de la spalatorie.Sunt totusi uimit ca la o masina relativ noua sa necesite o asa munca.Lucrarile aste le-am facut si eu la masina mea dar a mea era junghi. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2015 (editat) Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Ionele...Patrolul a fost 'PARFUM' pe langa Land Cruiser-ul pe care Ovidiu il mestereste in momentul de fata.Ne-a scos 'peri albi' si mie si lui... Cand va fi gata o sa o prezint la sectiunea Toyota J7, sper sa va placa mai mult decat Patrolul, multi bani si suflet investiti acolo !! Multumesc pentru aprecieri ...! Editat Septembrie 11, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Ce inseamna ca si costuri aceasta reconditionare totala? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Ce inseamna ca si costuri aceasta reconditionare totala? cam 3-4 mii euro , stiu pentru altii pare mult ,dar cine vrea o masina aproape ca din fabrica merita,desi multi le fac si apoi dupa 2-3-4-5 ani le vand si masina ar fi tinut oricum in aceasta perioada,dar deh romanul crede ca o masina o tine o viata ,iar apoi vede altceva se rasuceste si iar incepe munca de la 0 :) asa o sa fac si eu :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total cam 3-4 mii euro , stiu pentru altii pare mult ,dar cine vrea o masina aproape ca din fabrica merita,desi multi le fac si apoi dupa 2-3-4-5 ani le vand si masina ar fi tinut oricum in aceasta perioada,dar deh romanul crede ca o masina o tine o viata ,iar apoi vede altceva se rasuceste si iar incepe munca de la 0 :) asa o sa fac si eu :) Chiar mai putin...2500 in cazul meu, depinde insa de ce lucrari trebuiesc efectuate si mai ales de ce 'surprize' vin odata cu demontarea . Exista un pret pentru inceput si altul pentru lucrarea completa daca doresti remedierea tuturor problemelor descoperite pe parcurs. Pentru mine pretul a fost unul corect si tot respectul pentru cei ce executa asemenea lucrari de anvergura unde este necesara pricepere,un atelier dotat si forta de munca suficienta. Nu este simplu de facut toata aceasta combinatie. Desigur exista si persoane care o fac ad-hoc, au timp,un atelier micut, de obicei garajul propriu si ajutor cand se poate , tot respectul si pentru ei bineinteles numai ca anvergura lucrarilor este limitata . In ceeace priveste cele afirmate de colegul 'timberland0910' este adevarat numai ca, chiar daca masina 'tine' conditia ei la revanzare este mai proasta decat inainte si bineinteles pretul corespunzator. Decizia de vanzare tine de fiecare personal si nu o putem judeca aici. In rest numai de bine si masini cum le doriti ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mexx20_ro Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Frumoasa lucrare! ;) Mi-ar face placere sa discutam in momentul in care te hotarasti sa o vinzi. Respecte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Ai mesaj . RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total frumos, acolo in fata sub radiator...."e boala lor" :)) pentru ca Japonezu a pus niste bureti sub radiator si a imbracat si furtunul de la spalatorii de far in burete...in rest spor la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Decembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Topicul se poate inchide, multumesc inca odata celui care a reconditionat si intretinut masina ..Dr. Nissan de la Satu Mare @ Ovidiu Domide. Noul proprietar de la Vatra Dornei poate sa 'calareasca' linistit muntii in cautarea vanatului..este un om fericit acum. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total pacat ca ai dat-o , frumoasa masina e y61 si cel de dupa 2004 inca mai frumos (opinia mea) Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Decembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Re: Nissan-ul familiei Y61 2005 SWB reconditionat total Sotia nu a vrut-o de la inceput dar eu m-am incapatanat ca un catar... Raman cu HZJ-ul 73 care momentan este in garaj si necesita oarece atentie la frane si alte mici detalii de rezolvat. In rest numai de bine despre Y61 iar eu personal doresc colegilor forumisti, iubitori ai marcii Nissan un An Nou 2016 plin de satisfactii si realizari . RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate