OmuGabi Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Salutare, va rog sa-mi spuneti si mie cum este trecut Nissan Patrol-ul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria (cumva truck pentru autoutilitara). Care este procedura de achizitie a unui Patrol cu acte pe Bulgaria (banuiesc ca proprietar in acte este un cetatean bulgar)? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Te referi la o masina anume sau intrebi la modul general ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Nu ma refer la o masina anume. La modul general ma intereseaza, am contactat pe cineva care are un Patrol Y60 de vanzare, mi-a spus ca nu are decat o coala mare de hartie, de Bulgaria, pe care este trecut TRUCK la tipul masinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria O fi cartea de la alta masina :ha: . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Lasand de-o parte faptul ca puteai sa cauti folosind functiile forumului.... Ia legatutra cu consateanul constantean Asfalttango aici pe forum.Omul se ocupa cu inmatriculari si cu acte,deci te poate ajuta cu mutattul pe alt nume in RO sau BG,acte,notari si tot ce tine de hartii in Bulgaria....totul pe banii tai dar costurile sunt infinit mai mici decat o teapa. :h5 Plus ca este om parolist si cu detula coloana vertebrala sa-ti spuna cand esti stupid :grin: Spor! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria eu am patrol pe Bulgarica da nu scrie asa cevca pe vreo foaie pe nicaieri:) apropop ai o foaie mare care este cartea de identitate si e plastifiata si scrie in bulgara si engleza pe ea mai ai o chestie mica ca un permis de romanica care e talonul tot plastifiat si mai ai asiguratea cu carte verde cu tot si desigur itp-ul care trebuie sa aiba si un actibild lipit pe parbriz in stanga jos...si cam atat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Septembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Mersi RZV, idem KAROLOKW, voi lua legatura cu Asfalttango si voi vedea ce am de facut. Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan95 Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Intr-un fel a avut dreptate, scrie ,,truck" la autoutilitara. La cartea asta de identitate am facut eu poza cand am vazut un Patrol inscris pe Bulgaria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria La mine scrie "Motor Car". Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria La mine scrie "Motor Car". Pai a ta nu e inmatriculata ca autoutilitara! :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Septembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Mersi Razvan95, m-am lamurit, din pacate masina pe care o aveam in vedere este SWB, din discutiile purtate cu un alt user de pe acest forum, avand in vedere ca masina mea va trage dupa ea platforma de 4m, voi avea nevoie de un Patrol LWB. Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria La mine scrie "Motor Car". F misto, inseamna ca are motor !!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Septembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria A mai intrat cineva de curand pe site-urile unde se calculeaza impozitul la masina(nu taxa timbru, mediu etc), inainte exista autoutilitara N1 (impozit mic), autoturism M1 (impozit mare), acum nu mai este sau iau schimbat denumirea? Poate ma puteti ajuta, multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Aici, direct la sursa, unde le fata mintea... https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/calculator_taxe/taxa_timbru_2014.html Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Septembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Nu la aceasta taxa ma refeream, ci la obisnuitul impozit auto, datorat primariilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Nu la aceasta taxa ma refeream, ci la obisnuitul impozit auto, datorat primariilor. Din ce imi aduc aminte, impozitul auto este diferit de la judet la judet (in unele situatii poate sa difere chiar si intre localitati din acelasi judet) si nu are legatura decat cu capacitatea cilindrica, in fractii de 200cm3, n-a avut niciodata legatura cu destinatia autovehiculului (cel putin la Bucuresti) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria http://www.servicii-inmatriculare.ro/calculator-impozit-auto/ Difera de la un judet/oras la altul. Unii au pastrat cota din anii trecuti, altii am majorat-o cu inflatia. In tabel ai pretul/200cmc. Utilitara se incadreaza la pct 7, "Alte vehicule cu tractiune mecanica cu masa totala maxima autorizata de pana la 12 tone inclusiv" Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Septembrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Multumesc tuturor, la noi in C-ta exista SPIT (serviciul public impozite taxe) si cand am verificat acum cateva luni in urma, clasificarea masinilor era impartita in autoturisme, autoutilitare mai mici de 3,5t apoi urmau cele peste 3,5 t etc. Avand in vedere diversele anunturi de vanzare in care se specifica autoutilitara, impozit mic etc am zis sa mai intru sa mai vad care mai sunt taxele; surpriza, nu mai era aceeasi clasificare a autovehiculelor de acum cateva luni. Ne-am lamurit pentru autoturisme avem 144ron/200cm cubi ai motorului, pentru autovehicule mai mici de 12t avem 30ron/200cm cubi. M-am mai si contrat cu cineva care oferea la vanzare un Y60 autoutilitara, motor 2.8 si sustinea ca este euro2 si are taxa de timbru mica (560euro) desi am inteles ca Y60 2.8td este non euro deci 2500 euro taxa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Inainte de toate povestile astea, trebuie sa-ti gasesti masina. In teorie lucrurile stau frumos, in practica insa ... Exista Y60 2.8 euro2 si asta il gasesti din cate stiu eu dupa 1995. Cand ai un astfel de acaret in curte nu prea te mai gandesti nici la impozit nici la consum. Impozitul ptr motorul de 2.8 este in jur de 2200 de lei, ptr 3.0 este in jur de 3000 de lei +/- si pe utilitara in jur de 400 lei indiferent de motorizare. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tutulina Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria La Galati e de bine,6300 Ron pe an impozitul... SEBY Tel 0749430212 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Poate la 4.2 ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 21, 2015 Partajează Postat Septembrie 21, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria ... corect ... chiar daca asta ar insemna ca de fapt in doi ani impozitul poate depasi valoarea efectiva a masinii in cauza .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tutulina Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria exact 4,2. SEBY Tel 0749430212 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Septembrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria Cum putem verifica norma de poluare in care este incadrat un Patrol 2.8TD direct din acte, fara sa mergem cu el la RAR? RAR-ul ce face, accepta ce este trecut in acte sau mai face el niste verificari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria depinde de la caz la caz. unele serii la masinile noi au o ultima cifra ce indica norma euro . eu am un 3 de exemplu. unele carti din tari membre EU au acte cu indicative clare E3 sau Euro3/4 altele au alte norme despre care RAr de romannes crede altceva. Cel mai practic este sa cumperi masini care au deja carte de RO si norma euro trecuta acolo.unii scot INCA ,masini non Euro ca E2 , la diferite sucursale RAR ,din mila, din neatentie, din buzunar....dar odata scoasa cartea de RO cu EU 2 si utilitara, asa ramane pt politie si taxe si impozite. Sper ca ai inteles cam cum stat treaba. Si intradevar, Y60 dupa 95 este E2 oficial.in 95% din cazuri ca daca dai de un capcaun si nu vrea el,tot non euro il scoate. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate