Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria

OmuGabi

Postări Recomandate

Re: Cum este trecut Patrolul autoutilitara sau autoturism in acte de Bulgaria

Nu poti stii dupa serie daca Y60 dupa 95 e E2 sau nu. Nu toate Y60 dupa 95 sunt E2.

De asemenea ce zice RZV acolosea sus e adevarat. Depinde si de ce inginer dai la RAR si de cat de amara a baut cafeaua de dimineata.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Unde sunt Inginerii de la RAR care o beau dulce miere :grin:

Patrol-ul meu e din 2000 si mi-a iesit autoutilitara N1, si norma euro2 (motor 2.8). Am platit taxa 2150lei. inginerul de RAR Valcea a fost de treaba si mi-a explicat ca in functie de serie motor iti da norma euro 2 sau 3

Link spre comentariu

Sa ne pisham pe ele de informatii. Punct.

nenea ce spune mai sus ca LUI i-a picat cu tronc inginerul si ca rabla-i din 2000 ARE Y61, in caz ca nu stie.Discutia era despre Y60.dar este greu sa urmaresti firul topicului,mult mai simplu sa bagi un post.Prost dar gratis,ca-i foum liber.

Fara rautate doar adevar,nu cunosc personajul.

Revenind On topic:

Normele se dau dupa un catalog cu ani, modele,serii caroserie, serii motor...mortii masii.

Y60 dupa 95 - 90% iese E2

Nu esti mester la adus masini,RAR,serii atunci mergi la sigur DOAR daca cumperi orice rabla cu cartea de RO facuta de samsar/apropitar.Simplu si fara putinta de greseala.Invita geniul ce-o vinde sa-i faca rablei cartea daca vrea sa o vanda. daca scrie Euro 2 in carte,SUPER daca nu, nu ai belit bine ochii si doar ce ai belit altceva :grin:

Si gata ca deja sunt 2 pagini si informatie din ce in ce mai diluata.Si mai varza.

PS; unde-s inginerii dulci stiu doar cativa care se ocupa cu asta sau cei ce au cumparat masinile de la ei.Si SIGUR nu-ti vor spune tie nici unii si nici altii ,aici si in mod public. :old

Ce dreak suntem copii sau crezi aia-s niste tampiti ?!?!

Editat de Astral
  • Like 1

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

taxa de mediu

Merci vargoneti pt completare;) ideea e ca daca dai pe google sunt multe site-uri care iti calculeaza taxa de mediu si din pacate nici una corect; toti dau undeva in jur de 350 euro (cam 1550lei) dar la ghiseul finantelor platesti altceva.

Link spre comentariu

RZV, calm:2dr, ca din astea 2 pagini toata lumea gaseste informatia pe care o considera potrivita pentru el, ce sa facem daca totul este neclar si in ceata. Pot sa-ti zic ca am vazut Patrol Y60 din 90" cu volan cu airbag, motor 2.8TD, pompa rotativa, nu in linie, si este non euro. O varza dar asta este! Toate intrebarile pe care le pun sunt tocmai pentru a evita situatiile de gen "belesti altceva".

Link spre comentariu

Domnule Gabi, discutam la sectiunea Nissan nu la CAn -CAn.

Ce ai gasit matali sau ce are vecinu meu-nissan cu motor de BMW 745 i sunt doar idiotenii facute de unii.Ce norma scrie RAr in carte este altceva. sa mergi cu o masina cu alt motor la RAR este din categoria idioteniilor,prostiilor sau aia cu belitul, daca nu esti pregatit cu actele necesare.si daca nu este un motor omologat pentru rabla aia la anii ce-i are,ca in exemplul tau este iarasi prostie.

Dar deja pierdem firul si atentie la titltul topicului-suntem off-topic si regulii de bun simt.

Renind la topic si idee,sa nu ne pish$m in timpul celor ce vor ,scriu si dau informatii cu diluari anoste si 4 tagini de ce am vazut fiecare.

Norma Euro nu tine de inventivitatea mecanica a proprietarului sau de dorintele lui,tine de RAR si atat.

Rog un moderator sa inchida jena asta de topic.Toate informatiile folositoare s-au scris deja.mai departe sunt doar balarii si spatiu ocupat pe server....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Nu e nimic in ceata, citeste titlu topicului ... Ti s-a raspuns deja la intrebare ...cam cum crezi ca o se simta un om care intra aici citeste primele posturi intrebare si raspuns si dupa aia urmatoarele posturi care nu au nici o legatura cu titlul topicului? Ai mancat vreodata varza murata cu branza sarata si cu miere? :wink:

• Like 1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare