lazarcostin Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Salutare daca ma poate ajuta cineva. Am cautat conducta dintre pompa ambreiaj si cilindrul receptor de pe cutie de viteze si nu gasesc separat, decat complet cu pompa si cilindru la 1200 ron. eu am nevoie doar de conducta sau cineva care sa imi ofere o solutie de mufare la pompa ca s-a rupt exact la iesire din pompa. Editat Septembrie 10, 2015 de Astral COMPLET.....NU compleCt ! Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
10 bete Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Racord pompa ambreiaj-cilindru receptor ? salutare, Vino cu ea la mine si iti fac una de cupru. 0735259990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Racord pompa ambreiaj-cilindru receptor ? Din teava de cupru (6 mm) am facut-o si eu,n-are moarte. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lazarcostin Postat Septembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Racord pompa ambreiaj-cilindru receptor ? Din teava de cupru (6 mm) am facut-o si eu,n-are moarte. racordul respectiv este din teava pvc si are prindere in pompa si cilindru pe un stut ca ala de presiune aer bagat la cald fara colier fara nimic. Daca il incalzesc prea putin nu intra si daca il incalzesc prea mult se topeste. Nu cred ca merge cu teava de cupru. Ma gandeam la un furtun cu insertie si camasa metalica anti dilatare cum sunt alea de frana, dar unde am sunat pt asa ceva mi-au spus ca e din teflon si nu va etansa decat prin insertizare, iar acolo nu exista nici un filet nimic Daca stiti cumva un furtun cu insertie sa aiba 6 mm la interior si camasa metalica si sa reziste la lichid de frana astept sugestii va multumesc. Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Racord pompa ambreiaj-cilindru receptor ? Salutare daca ma poate ajuta cineva. Am cautat conducta dintre pompa ambreiaj si cilindrul receptor de pe cutie de viteze si nu gasesc separat, decat complet cu pompa si cilindru la 1200 ron. eu am nevoie doar de conducta sau cineva care sa imi ofere o solutie de mufare la pompa ca s-a rupt exact la iesire din pompa. Ce an e Wranglerul ? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate