Silvrache Postat Octombrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Locul de intalnire va fi in Otopeni, la benzinaria MOL. Ora: 7:30. 1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Locul de intalnire va fi in Otopeni, la benzinaria MOL. Ora: 7:30. Fosta benzinarie Agip...prezent Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Nu pot sa va urez decat drum bun si fara evenimente si namoleala placuta. Din pacate sotia mi-a facut traseu de gospodarie in acest weekend :cr1 Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Prezent sper sa aj la timp.. trebuie sa iau masina de la serviciu......etc Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Halogen Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 (editat) Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Prezent si eu tocmai am terminat de cumparat mancare. De curiozitate traseul e greu ? Nu am troliu ... A doua zi ce planuri aveti? Sunt incepator in off road si as vrea sa ma intorc cu masina intreaga :)) Editat Octombrie 2, 2015 de Halogen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Eu sambata ma intorc vin insotit de o personalitate..... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Eu sambata ma intorc vin insa insotit de o surpriza.. o legenda vie. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia am terminat si eu de luat de-ale gurii, ne vedem dimineata la 7:30 la benzinarie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia De cate camere e nevoie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Halogen Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia De cate camere e nevoie? Voi comunica maine dimineata cand ne intalnim. Daca pot sa raman peste noapte sau nu.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia pentru mine 1 camera dubla, am copilot de data asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Si 1 la mine...vine si pustiu...e bolnava bona :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Octombrie 3, 2015 Partajează Postat Octombrie 3, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia A ramas la mol otopeni intalnirea? Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Super Iesire, super track... cred ca am facut 1/4 din el... dar intens. Sus ne-am regrupat cu Samuraie si Dan S. Am coborat impreuna in Valea Doftanei. Traseul a fost basically: Stefesti, Seaca, Negras Baieti bagati si trackul inregistrat de voi. Din echipa cu care am urcat din Stefanesti, cu Luigi eram decani de varsta....... bravo baieti pt. tineretea voastra si pentru curaj. Multe Samuraie enervant de bune si incredibil de usoare la iesirea asta..... o Vitara, o Toyota si 3 Nissanuri... :) Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Halogen Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia O iesire superba , nu credeam ca masina este capabila de asa ceva. Am avut foarte multe de invatat la aceasta iesire , multumesc pentru ajutor si sfaturi care au fost fff importante. Tot o data am descoperit ca masina nu e inca pregatita pentru off - road:grin: Am sa pun toate pozele facute de mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Halogen Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Al doilea set . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Halogen Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Si astea sunt ultimile poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Mari banditi sunteti..... nu ati venit si la Seniori cu ceva fripturi...... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Am ajuns si eu acasa pe la 23:00 fara frane dar cu masina dupa ce am schimbat toata directia in padure cu 3 scule si un tirbuson :sh2 Daca nu era suficient iesit in DN era sa-mi zboare roata deoarece un prezon s-a gandit sa ma paraseasca :ang O iesire plina de adrenalina chiar si dupa ce v-am parasit....am gresit drumul si am inceput iar off road-ul Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia imi pare rau bine ca ai rezolvat!!!! de ce nu ai dat pe statie...? Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia imi pare rau bine ca ai rezolvat!!!! de ce nu ai dat pe statie...? nu mi-a dat prin cap....m-am gandit ca nu am semnal si m-am apucat de treaba sa nu ma prinda noaptea prin padure nu a fost cea mai buna zi din colaborarea noastra, am fost nemultumit de suzy de la prima urcare, am injurat-o aproape tot drumul si am amentitat-o ca o vand ieftin drept urmare a decis sa se razbune.....are personalitate :ha1 Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 (editat) Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Uite si de la "Grupa Mare" Patrolistica cateva poze ! Iesirea a fost f faina , Patrocle a inregistrat si el cateva pagube pe care le remediez acum in service: - un senzor de ABS rupt - racordul flexibil al esapamentului rupt si toba finala indoita serios ....deci nimicuri Am avut o intalnire f interesanta cu un nene ce avea un GAZ66 , cu 3200 km in bord, troliul mecanic si motor V8 benzina ce mergea pe gazolina. Avea ceva urme de pomi pe dansul , iar cablul de la troliu era vraiste, rupt si innodat ca un navod tarnaosit de pescari ageamii Evolua lento , la pas , mutand acaretele de la stana spre sat. Editat Octombrie 5, 2015 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia Un mic DEMO Nissan Patrol Y61 full locker ( blocante fata si spate) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate