Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia

Silvrache

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: 3 oct - Valenii de munte - Grohotis - Cheia

super iesire, imi pare insa rau ca ai avut necazuri cu Vitara. Inca un exemplu ca e bine sa stam cate 2 masini pe cat posibil in teren accidentat.

si pe noi ne-a prins noaptea, am ajuns pe la 11 la pensiune, dupa ce ne-a prins noaptea in gol alpin si din pacate nu ne-am bucurat de super privelistea de acolo. Totusi, spre bucuria lui Silviu, zic sa mai facem inca o data traseul asta, acum ca am invatat cum sa il abordam, sa vedem si privelistea :) ocazie cu care incalt si eu terrano-ul corespunzator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am ajuns si eu acasa pe la 23:00 fara frane dar cu masina dupa ce am schimbat toata directia in padure cu 3 scule si un tirbuson :sh2

Daca nu era suficient iesit in DN era sa-mi zboare roata deoarece un prezon s-a gandit sa ma paraseasca :ang

O iesire plina de adrenalina chiar si dupa ce v-am parasit....am gresit drumul si am inceput iar off road-ul

Culmea este cand eram in grup nu s-a intamplat nimic....bine ca ai putut sa repari totul la fata locului si ca ai ajuns cu bine. De curios ce ai facut cu tirbusonu ?:grin:

Link spre comentariu

super iesire, imi pare insa rau ca ai avut necazuri cu Vitara. Inca un exemplu ca e bine sa stam cate 2 masini pe cat posibil in teren accidentat.

si pe noi ne-a prins noaptea, am ajuns pe la 11 la pensiune, dupa ce ne-a prins noaptea in gol alpin si din pacate nu ne-am bucurat de super privelistea de acolo. Totusi, spre bucuria lui Silviu, zic sa mai facem inca o data traseul asta, acum ca am invatat cum sa il abordam, sa vedem si privelistea :) ocazie cu care incalt si eu terrano-ul corespunzator.

Pentru mine a fost placut si pe timp de noapte pe golul alpin :grin: atentie sporita si adrenalina mai mare.

Link spre comentariu

A fost super tare traseul alaturi de persoane deosebite. Dupa 12-13 ore de traseu chiar aveam nevoie de gratarul lui George :)))) Vinul cam tare ;) am dormit mai dus decat fimiu.

Ps: pacat ca nu ai dat prin statie cand ai avut probleme. Poate se remediau problemele mai usor.

Link spre comentariu

A fost super tare traseul alaturi de persoane deosebite. Dupa 12-13 ore de traseu chiar aveam nevoie de gratarul lui George :)))) Vinul cam tare ;) am dormit mai dus decat fimiu.

Ps: pacat ca nu ai dat prin statie cand ai avut probleme. Poate se remediau problemele mai usor.

ma bucur ca am rezolvat....am uitat ca am statie si oricum eram destul de departe de voi

a fost o lectie importanta, pe care teoretic o stiam.....niciodata o singura masina in padure :)

Welcome to Romania the land of jokes.....
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare