peter erno Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Re: Un Samurai in Retezat Am vazut masina live. A iesit super. Felicitari Bogdan si Peter. Arcurile asteapta sa ajunga la fier vechi,deci inca sunt la mine.Din pacate sunt mai mult ca drepte. Daca e de acord si Bogdan,si daca crezi ca te ajuta pot sa ti-le trimit http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrat400 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Re: Un Samurai in Retezat Super! Skoda Superb T4 syncro Logan Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu ovidiu Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Re: Un Samurai in Retezat Salutare , am studiat masinuta astazi , am vazut-o live in Hateg . Imi place mult bara de pe spate , ma tenteaza si pe mine una , dar am cateva intrebari : -nu vibreaza tare la denivelari ? -exista alta solutie de "inchidere" a ei ? mi se pare cam firava. -pe ce este facut sistemul de rotire ? pare ceva ax de punte nu? In rest frumoasa masinuta . Sa ai noroc de ea .:wink: nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter erno Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Re: Un Samurai in Retezat Salutare , am studiat masinuta astazi , am vazut-o live in Hateg . Imi place mult bara de pe spate , ma tenteaza si pe mine una , dar am cateva intrebari : -nu vibreaza tare la denivelari ? -exista alta solutie de "inchidere" a ei ? mi se pare cam firava. -pe ce este facut sistemul de rotire ? pare ceva ax de punte nu? In rest frumoasa masinuta . Sa ai noroc de ea .:wink: Salut Radu,inchiderea este foarte masiva,se poate regla forta de inchidere,si are si o siguranta pentru a se nu se deschide daca agata. Axul este strunjit de mine,se roteste pe doua rulmenti conici,deci eventualul joc se poate scoate la 0. De vibrat nu vibreaza fiind primeste socuri de sus in jos si invers,bara este strapunsa de sus in jos de ax,torsionarea in lateral se datoreaza bratului de forta pe ax.Bara este din material de 3 si 6 mm,mai gros nu prea are rost,doar incarci cu greutate in plus 1 http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_TM Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Re: Un Samurai in Retezat Intradevar Irod, a fost mult de munca la ea, dar a meritat din plin asteptarea! Vreau o masina reconditionata care sa ma tina...vorba ta, inca 20 de ani. :wink: Multumesc manu-2lgp. Daca vrei si crezi ca le poti folosi, vorbeste cu dl Peter de arcuri. Multumesc radu ovidiu! Domnul Peter, cel care a construit bara ti-a raspuns deja, mult mai bine decat as fi facut-o eu. Bara vibreaza foarte putin doar, la drumuri cu placi de beton, cum sunt pe langa Hateg, in rest, pe astfalt nu se simte nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catabala Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Re: Un Samurai in Retezat Felicitari pentru munca depusa ! Foarte reusita veverita ! Sa te bucuri de ea ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_TM Posted January 12, 2016 Author Share Posted January 12, 2016 (edited) Re: Un Samurai in Retezat Multumesc catabala! Deja ma bucur din plin de ea, mai ales ca am avut si putina zapada. Pozele promise... Un 'Before and After'. . Prima zapada. . Edited January 12, 2016 by bogdan_TM Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Re: Un Samurai in Retezat Ce frumos a iesit! E adevarat ca si contrastul zapezii ajuta. Bravo! cat mai multe plimbari impreuna! Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meister_raul Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Re: Un Samurai in Retezat Frumos Samuraiul, e modificat cu gust! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manu-2lgp Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Re: Un Samurai in Retezat manu-2lgp. Daca vrei si crezi ca le poti folosi, vorbeste cu dl Peter de arcuri. Bogdan, am reusit sa ajung aseara la Peter si am luat arcurile. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_TM Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 (edited) Re: Un Samurai in Retezat O ce fain, Manu! :wink: Ma bucur ca ai reusit sa iei arcurile si sa-l cunosti si pe Peter. E un om deosebit! In alta ordine de idei... Cand ne-am intalnit si mi-ai vazut Samuraiul, imi spuneai ca poate o sa ma stropesc si imi recomandai niste overfendere suplimentare de cauciuc.. Aveai dreptate! Cum trec printr-o balta, toata o stropesc. Si uneori imi pare rau, ca spal masina, arata bine, afara e vreme buna, si... dau de cate o balta sau ceva apa...si e gata! :grin: Mi-am luat pana la urma acele overfendere, dar nu am reusit inca sa la montez. Dar le pun obligatoriu! Edited March 4, 2016 by bogdan_TM Link to comment Share on other sites More sharing options...
redrat400 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Re: Un Samurai in Retezat Asta cu dat jos caroseria, sablat... etc, e treaba serioasa! Super! A iesit foarte fain. Sa te bucuri de ea! Skoda Superb T4 syncro Logan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rishpi Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Re: Un Samurai in Retezat Foarte frumoasa masina si modificata cu cap. Sa ai norpc de ea! Imi poti da o schita cu dimensiunile barei fata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts