Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un Samurai in Retezat

bogdan_TM
 Share

Recommended Posts

Re: Un Samurai in Retezat

Am vazut masina live. A iesit super. Felicitari Bogdan si Peter.

Arcurile asteapta sa ajunga la fier vechi,deci inca sunt la mine.Din pacate sunt mai mult ca drepte.

Daca e de acord si Bogdan,si daca crezi ca te ajuta pot sa ti-le trimit

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

• 2 weeks later...

Salutare ,

am studiat masinuta astazi , am vazut-o live in Hateg .

Imi place mult bara de pe spate , ma tenteaza si pe mine una , dar am cateva intrebari :

-nu vibreaza tare la denivelari ?

-exista alta solutie de "inchidere" a ei ? mi se pare cam firava.

-pe ce este facut sistemul de rotire ? pare ceva ax de punte nu?

In rest frumoasa masinuta . Sa ai noroc de ea .:wink:

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet

Salutare ,

am studiat masinuta astazi , am vazut-o live in Hateg .

Imi place mult bara de pe spate , ma tenteaza si pe mine una , dar am cateva intrebari :

-nu vibreaza tare la denivelari ?

-exista alta solutie de "inchidere" a ei ? mi se pare cam firava.

-pe ce este facut sistemul de rotire ? pare ceva ax de punte nu?

In rest frumoasa masinuta . Sa ai noroc de ea .:wink:

Salut Radu,inchiderea este foarte masiva,se poate regla forta de inchidere,si are si o siguranta pentru a se nu se deschide daca agata.

Axul este strunjit de mine,se roteste pe doua rulmenti conici,deci eventualul joc se poate scoate la 0.

De vibrat nu vibreaza fiind primeste socuri de sus in jos si invers,bara este strapunsa de sus in jos de ax,torsionarea in lateral se datoreaza bratului de forta pe ax.Bara este din material de 3 si 6 mm,mai gros nu prea are rost,doar incarci cu greutate in plus

• Like 1

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

Intradevar Irod, a fost mult de munca la ea, dar a meritat din plin asteptarea! Vreau o masina reconditionata care sa ma tina...vorba ta, inca 20 de ani. :wink:

Multumesc manu-2lgp. Daca vrei si crezi ca le poti folosi, vorbeste cu dl Peter de arcuri.

Multumesc radu ovidiu! Domnul Peter, cel care a construit bara ti-a raspuns deja, mult mai bine decat as fi facut-o eu. Bara vibreaza foarte putin doar, la drumuri cu placi de beton, cum sunt pe langa Hateg, in rest, pe astfalt nu se simte nimic.

Multumesc catabala! Deja ma bucur din plin de ea, mai ales ca am avut si putina zapada.

Pozele promise... Un 'Before and After'.

.

IMG_2528.thumb.jpg.04fd6a6e9ee9674dbfe7de84d5311405.jpgDSC01953frm.thumb.jpg.6398114cc199eb06199ca180c63bde5d.jpg

Prima zapada.

.

DSC01677frm.thumb.jpg.073275936154af841fb11e3abd94bc87.jpgDSC01679frm.thumb.jpg.6b29f2f8a07902952e91ea634297fefa.jpg

Edited by bogdan_TM

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

O ce fain, Manu! :wink: Ma bucur ca ai reusit sa iei arcurile si sa-l cunosti si pe Peter. E un om deosebit!

In alta ordine de idei... Cand ne-am intalnit si mi-ai vazut Samuraiul, imi spuneai ca poate o sa ma stropesc si imi recomandai niste overfendere suplimentare de cauciuc.. Aveai dreptate! Cum trec printr-o balta, toata o stropesc. Si uneori imi pare rau, ca spal masina, arata bine, afara e vreme buna, si... dau de cate o balta sau ceva apa...si e gata! :grin:

Mi-am luat pana la urma acele overfendere, dar nu am reusit inca sa la montez. Dar le pun obligatoriu!

Edited by bogdan_TM

• 3 weeks later...
  • 7 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use