Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cred ca razboiul CNOR-100Traks a ajuns prea departe

Postări Recomandate

Re: Cred ca razboiul CNOR-100Traks a ajuns prea departe

Banuiesc ca de frica sa n-o ia concurentii de la VTM pe traseul nostru, cu toate ca n-aveau track-ul.

O seara linistita. Gigi

Blasfemie!

Track la FRAS? La CNOR?

"Decat" pe roadbook!

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Blasfemie!

Track la FRAS? La CNOR?

"Decat" pe roadbook!

Este a treia mea postate ( dacă țin bine minte) și este posibil sa fac mici erori.

Referitor la mitocănia făcută de crin și noris ( în mod deliberat am scris numele lor cu litere mici ), as vrea sa confirm discuția pe care ei au avut-o , prin simplu fapt ca am ascultat și eu convorbirea. În prima faza i-am spus lui Rasty ca nu cred ca este adevărat pt ca totuși crinu este om de off road și noris este ditamai președinte de fras. Dar m-am inselat: sunt doar mici și marsavi. Am și vorbit cu Tzuparu despre situația ăsta și i-am spus ca ce vor ei sa facă este scandalos. Ar trebui sa aprecieze faptul ca Rasty a fost de-a dreptul mărinimos și nu a așteptat sa se duca ei cu plângerea ca apoi sa îi dea în judecata pt denunț calomnios. Pt ca în mod evident se cam duceau la pușcărie. În opinia mea, sportivii din CNOR ar trebui sa ia atitudine. Eu personal nu voi mai vorbi niciodată cu ei . Poate o sa spuneți ca nu o sa îi afecteze dar îi va afecta cu siguranță dacă veți face cu toții la fel. Nu as vrea sa va reamintesc ca cine se aseamănă se aduna pt ca exista posibilitatea ( sper sa fie mica ) ca unii dintre voi sa nu fie foarte afectați de ce au făcut ăstia 2.

Oamenii ar trebui sa fie lăsați sa aleagă intre competiții, nicidecum sa mergem cu praduieli penale ( atentie: ei știau ca 100 tracks este în deplina legalitate ). Și când spun penale, nu mă gandesc la lege ci la caracterul lor.

Editat de Max
Link spre comentariu

Adevarul este ca sunt niste oameni la "conducerea" acestui motorsport care ar trebui sa dispara de unde au venit. De gasit ii gasesti usor ptr ca ani de zile de-a randul, n-au realizat absolut nimic, nici macar n-au reusit sa mentina ceea ce s-a dobandit, doar au incercat constant sa distruga ce s-a construit sau ceea ce se construieste. Mai mult decat atat din cand in cand mai apare cate unul care se alatura acestei clici.

Totul ptr ei are o singura miza si nicidecum dezvoltarea acestui motorsport, anume - puterea. Din fericire in cativa ani vor ramane doar cu umbra latratului la luna, oamenii dandu-si seama cu cine au de a face.

Nu sunt partea la nici un grup dar nu imi este indiferent sa vad cum sportivii care ar trebui sustinuti cotizeaza constant la salariile si cheltuielile celor din asazisa federatie fara a primi absolut nimic in schimb. Totul sub pretextul unei asazise legalitati "garantate" prin acoperisul unei organizatii guvernate de stat.

Dreptul de a ne da in afara drumului cu masina, l-am dobandit toti cu multi ani in urma, atunci cand nu existau federatii sau comisii si n-ar trebui sa platim ptr el, atat timp cat inca exista variante ptr a ne exercita acest hobby.

Chestiile astea cu anuntat militia, supt p**a la nu stiu ce primar sau consilier sa trimita arcanul dupa noi in padure...sunt deja depasite. Veniti cu altceva nou evident, daca ...aveti cu ce!

Nea Ioane , ai inceput sa te trezesti , cand eu iti zicem ca mi se rupe de ce scri dumneata si ca lasa iesirile alea frumoase de cate 50 de masini sa le facem (Ai inceput tu ,nu iesiti ca va ia garda , ca sa dat lege , va amendeaza ) PUSCARII...ai bagat aceleasi fitile la acel moment si uite asa sa spart gasca !!! :tk

Acum ce facem ?

Ii credem pe fitilisti sau ne sustimem noi ca oameni !

Eu vreau sa merg in padure , vreau sa merg pe maidan fara sa ma deranjeze nimeni , asa cum am facut-o pana acum !!!!

De ce trebuie desteptate autoritatile , ca sa ne f..a!

Acum trebuie taxe de smecherii !!!!!!!!!!!

Aici ii felicit pe organizatori de iesiri prietenesti ( Tony de la Buzau), care inca tine traditia vitaristilor , an de an (tot respectul) !!

La noi nu sa putut!!

Pacat !

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

"Domnilor" Noris si Crinu funcțiile pe care le aveți sunt vremelnice.

Atitudinea voastră reprezintă exact caracterul pe care-l aveți,noi am încercat sa colaboram pașnic dar acest fapt nu a fost realizabil din cauza nepriceperii si orgoliilor pe care le aveți.

Tentativa de distrugere a 100TRACKS a început de la Crinu la gala de la Sinaia, Crinu a făcut o ședinta CNOR la care in loc sa invite la discuții 100TRACKS deschiderea ședinței a început cu "haideți sa-i futem" cei care au fost acolo pot confirma(Crinu aici nu este o MULTINAȚIONALA).

Manipularea oamenilor din spate nu funcționează la infinit in final se satura si te lasă balta,vezi Silviu Bulugioiu, probabil acum ai pe altcineva sa-l fraierești.

La un moment consiliul federal al FRAS a cerut prezentarea 100TRACKS in ședinta de consiliu, Rasty m-a delegat pe mine tot Crinu a fost cel care a oprit aceasta prezentare spunând "cine este acest Liviu Iernean este un nimeni in Off- road-ul ROMANESC".

crinu(Bogdan Oprea are dreptate) in 1995 când împreuna cu Gigi si mulți alții puneam bazele OFF ROAD- lui in România tu ce făceai știai ce este o mașina de teren?

La vârsta pe care o ai ar trebui sa știi ca daca un grup de oameni se unesc intr-un scop comun nu mai pot fii opriți,nici Ceaușescu nu a vrut sa creadă si unde a ajuns, vezi sa nu pățești ca el (nu ma refer la moarte).

In Harghita in 1996 au venit din Bucuresti cei de la Siguranța Naționala sa oprească competiția ca vezi doamne au venit Ungurii si vor Ardealul,si totuși nu a fost oprită.

Noris care era foarte activ pe acest Forum (într-adevăr era campanie electorală) se pare ca a devenit si el păpușa lui Crinu, la o postare mai veche il sfătuiam sa nu între in "mocirla" din OFF ROAD ca s-ar putea sa rămână împotmolit, răspunsul a fost ca "am lopata la mine", se pare ca încă nu a realizat ca daca te împotmolești in OFF ROAD lopata nu te ajuta cu nimic.

Crinu te sfătuiesc ca împreuna cu "șeful" tău sa va Ocupați de FRAS si CNOR se pare ca lumea nu este prea mulțumită, cât privește 100TRACKS funcționează si va funcționa bine suntem oameni care avem zeci de ani de experiența si am devenit IMUNI la bete in roata.

Regret ca eu la vârsta mea trebuie sa conving pe cei mai tineri ca singurul drum spre dezvoltare este CONCURENTA.

O zi buna Liviu.

• Like 2
Link spre comentariu

Pe Norris nu il cunosc, nefiind din domeniul nostru n-am avut tangenta cu el decat aici pe forum cand a dorit sa se prezinte ca si candidat la sefia FRAS.

Pe Crinu insa il cunosc de mai multi ani si ce ma frapeaza pe mine este ca nu stiu ce s-a schimbat la atitudinea lui fata de acest sport din 2008 (cred) de cand l-am cunoscut.

Atunci organizam si noi etapa a doua a Maramures Offroad Fest iar Crinu a fost singurul care m-a sunat din proprie initiativa ca sa imi ofere ajutor pentru organizarea evenimentului. A fost un ajutor substantial. Am respectat si respect si acum acel gest care arata ca omul chiar vrea sa sprijine dezinteresat acest sport si se implica real.

Probabil ca si acum vrea sa o faca dar ceva s-a schimbat legat de metode si atitudine. Chiar nu inteleg de ce s-a ajuns asa departe. Interese financiare nu cred. Ramane doar problema de orgoliu?

Au ramas destui sportivi la FRAS. Organizatorii de competitii isi fac treaba cat mai bine, mai ales acum sunt impulsionati de concurenta ca sa o faca cat mai bine. Fras-ul, in loc sa sa ii ajute, mai mult ii incurca prin consumarea finantelor comisiilor si prin haosul creat.

Norris si Crinu, cu ce drept moral vreti sa faceti dosar penal unui om, cu familie, cu copil doar pentru ca face altceva decat vreti voi?

Norris, cine pana mea te crezi de te dedai la astfel de actiuni cand, din ce se vede pana acum, esti varza totala la partea de management a FRAS-ului? Nu stiu prin ce manevre ciudate ai ajuns presedinte FRAS si nu stiu cine te-a sustinut si impins in aceasta pozitie dar daca tot ai ajuns, ar trebui sa te ocupi mai omeneste de treaba. Eventual schimba-ti consilierii daca ei sunt cei care iti dau sfaturi proaste.

Este de prost gust modul in care incercati sa opriti cursele organizate de altii asa cum a fost la Campulung si un exemplu mai clar pe care il stiu cei din domeniul rally, cum ati reusit sa blocati cursa de la Satu Mare - Luna Ses, cursa care pana acum s-a desfasurat fara probleme, dar manevrele voastre au reusit sa convinga politia sa blocheze cursa fara nici o justificare.

Vreti voi sa blocati toate cursele facute sub egida ACR?

Voi stiti ca ACR-ul este infiintat din aprilie 1904 iar in septembrie 1904 a organizat prima cursa auto din Romania si a fost printre primele 6 tari din lume care au organizat curse?

In 1905, ACR a fost primit ca membru al Asociaţiei Internaţionale a Automobil Cluburilor Recunoscute de la Paris, devenită ulterior Federaţia Internaţională a Automobilului (FIA).

Un pic de respect si recunoastere pentru acesta istorie ar trebui sa existe.

Link spre comentariu

"Domnilor" Noris si Crinu funcțiile pe care le aveți sunt vremelnice.

Atitudinea voastră reprezintă exact caracterul pe care-l aveți,noi am încercat sa colaboram pașnic dar acest fapt nu a fost realizabil din cauza nepriceperii si orgoliilor pe care le aveți.

Tentativa de distrugere a 100TRACKS a început de la Crinu la gala de la Sinaia, Crinu a făcut o ședinta CNOR la care in loc sa invite la discuții 100TRACKS deschiderea ședinței a început cu "haideți sa-i futem" cei care au fost acolo pot confirma(Crinu aici nu este o MULTINAȚIONALA).

Manipularea oamenilor din spate nu funcționează la infinit in final se satura si te lasă balta,vezi Silviu Bulugioiu, probabil acum ai pe altcineva sa-l fraierești.

La un moment consiliul federal al FRAS a cerut prezentarea 100TRACKS in ședinta de consiliu, Rasty m-a delegat pe mine tot Crinu a fost cel care a oprit aceasta prezentare spunând "cine este acest Liviu Iernean este un nimeni in Off- road-ul ROMANESC".

crinu(Bogdan Oprea are dreptate) in 1995 când împreuna cu Gigi si mulți alții puneam bazele OFF ROAD- lui in România tu ce făceai știai ce este o mașina de teren?

La vârsta pe care o ai ar trebui sa știi ca daca un grup de oameni se unesc intr-un scop comun nu mai pot fii opriți,nici Ceaușescu nu a vrut sa creadă si unde a ajuns, vezi sa nu pățești ca el (nu ma refer la moarte).

In Harghita in 1996 au venit din Bucuresti cei de la Siguranța Naționala sa oprească competiția ca vezi doamne au venit Ungurii si vor Ardealul,si totuși nu a fost oprită.

Noris care era foarte activ pe acest Forum (într-adevăr era campanie electorală) se pare ca a devenit si el păpușa lui Crinu, la o postare mai veche il sfătuiam sa nu între in "mocirla" din OFF ROAD ca s-ar putea sa rămână împotmolit, răspunsul a fost ca "am lopata la mine", se pare ca încă nu a realizat ca daca te împotmolești in OFF ROAD lopata nu te ajuta cu nimic.

Crinu te sfătuiesc ca împreuna cu "șeful" tău sa va Ocupați de FRAS si CNOR se pare ca lumea nu este prea mulțumită, cât privește 100TRACKS funcționează si va funcționa bine suntem oameni care avem zeci de ani de experiența si am devenit IMUNI la bete in roata.

Regret ca eu la vârsta mea trebuie sa conving pe cei mai tineri ca singurul drum spre dezvoltare este CONCURENTA.

O zi buna Liviu.

Domnilor, din ce inteleg ca spuneti aici, "donul" Crinu e ocupat cu ambele maini.

Una e in fund la Noris pe care il manevreaza, dupa pofta inimii, ca pe o marioneta de teatru de papusi pentru copii, iar cealalta mana e la dezinfectat/manichiura (dupa ce Silviu s-a smuls din ea vitejeste si cu lacrimi in ochi, probabil) pentru ca urmeaza Tuparu la "aparat".

...aplauze...

...cade cortina...

...fara bis...

ps: v-am mai spus ca Crinu e baiat destept, iata cum l -a transformat si pe Noris in "pulime" si il conduce cu toata presedintia lui la FRAS cu tot. Domnilor, "gradul bate functia" si de data asta.

Editat de Radu Chelaru
  • Like 1
Link spre comentariu

Tipic. Tot ce inseamna institutie de stat e condusa de oameni ca astia doi. De aia tara asta-i o mocirla. Impotmoli-s-ar in ea (la poarta) !!!

Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV)

Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta)

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

Faza asta seamana izbitor de mult cu cea de la Sighisoara 2010 parca ... numai ca atunci Rasty facea reclamatii pe la militieni si daca nu ma insel, cel care a patit-o a fost chiar Crinu in calitate de simplu concurent ... parerea mea e ca pana sa dati cu pietre, trebuie sa va amintiti de Sighisoara.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Faza asta seamana izbitor de mult cu cea de la Sighisoara 2010 parca ... numai ca atunci Rasty facea reclamatii pe la militieni si daca nu ma insel, cel care a patit-o a fost chiar Crinu in calitate de simplu concurent ... parerea mea e ca pana sa dati cu pietre, trebuie sa va amintiti de Sighisoara.

Eu zic sa te mai documentezi... Esti sigur ca asa a fost si acestea au fost persoanele implicate? :wink:

Link spre comentariu

Eu zic sa te mai documentezi... Esti sigur ca asa a fost si acestea au fost persoanele implicate? :wink:

Rog sa ma corecteze cineva daca gresesc. Multumesc.

Cat despre 100 Tracks numai de bine ... e super fain ceea ce faceti .

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Salut in cauza a fost Sorin Pârvulescu si reclamantul nu a fost Rasty.

O zi buna Liviu

Sa admitem prin absurdul logicii unora ca ar fi fost Rasty, care e diferemta atunci intre Rasty si aia doi care au in cap aceleasi metode bolsevice?

Sau il "reabilitati" pe Rasty, sau ii excomunicati pe cei doi taxidermisti de presedinti CNOR, in maniera rezonanta cu animozitatea fata de tot ceea ce reprezinta 100tracks si totodata cu inocenta pura, arhanghelica chiar, a tot ceea ce inseamna CNOR.

Scrupulul, un sentiment necunoscut celor care "sufera" de sefia sportului cu motor, se pare.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Sorine,

A fost niste ani cand CNOR-ul facea treburi bune si offroadul tindea sa ajunga unde trebuie. In varianta de atunci. Acum lucrurile s-au schimbat radical. Nu mai e acelasi lucru.

Episodul Sighisoara, unul de referinta ptr offroadul romanesc, de care unii isi aduc aminte, altii vor sa uite, are oarece legatura cu ceea ce se intampla acum.

Nu e vorba aici de "autorizare" sau "taxa de smecher". Ci de legalitate echitabila per ansamblu.

Am sustinut niste ani ceea ce se intampla acolo, ptr ca am avut de ce si am avut pe cine. Acum m-am "intors" impotriva lor ptr ca lucrurile s-au schimbat.

Este foarte bine ca exista 100Traks. Bine atat ptr concurenti cat si ptr organizatori. Se pare ca a fost unica modalitate de a prelua din punctul din care s-a oprit constructia motorsportului si de a continua acea munca.

Nu sunt nici de partea cnor si nici de partea 100traks. Sunt de partea celor cu care impartasim acest hobby. Atata timp cat se va face ceva voi sustine acei oameni, in limita posibilitatilor mele si voi da intotdeauna la temelie celor care vor sa distruga sau gandesc ca pot "decide" de la ei putere soarta offroadului.

Spre deosebire de altii care dau limbi in cur in fata si dupa aia te fut pe la spate, eu le zic pe fata, fara ocolisuri. Asa cum le vad eu si bineinteles in limita posibilitatilor mele.

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Spre deosebire de altii care dau limbi in cur in fata

Respectand termenii literari si proportiile anatomice, si continuand rationamentul, exprimat cacologic, aceia au niste oua pe frunte (in momentele susamintite) si o p*la in cap.

Consecinta ultimã fiind de fapt scopul final si scuza pentru felul in care "gandesc" si actioneaza.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Mey Yontz...iar ai inceput sa grohai pe aici si sa ne dai lectii de moralitate. Te rog lasa-ne cu prostiile astea, noi stim cat esti de mizerabil.

Ce te tot bagi unde nu iti fierbe oala...parca te pisai pe toti care se dau in campionat, le ziceai frustrati...etc, parca erai marele plimbaret prin paduri. Ramai acolo si nu ne mai deranja. Te tot iei de GPS-cu...te crezi marele intelectual, smecherul care a citit doua carti si e superior. Baiatul ala o mai grseste cu scrisul insa el chiar iubeste offroadul, are suflet mare si are ceea ce tu nu ai..el are verticalitate...spune pe fata ce are de spus...are cohones. Tu...cum spuneau unii simpatici pe aici...ai c...ie doar pe fata.

Iar despre pupatul in cur...iti amintesc ca esti un expert.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Urat, ce s-a intamplat in 2010, si aceasta discutie din 2015.

Iar daca discutia-i reala, demisia este obligatorie!

Care e problema daca exista un campionat paralel, fa-l pe al tau mai bun, nu incerca sa il elimini pe celalalt, ( asta pare o e discutie de copiii handicapati )

Nu stii cum sa faci un campionat mai bun?!, iti sugerez eu , scade taxa de participare, da-le participantilor in afara de roadbook si trackul (stim totii care am participat la competitii in cnor cat si 100 track, ca pe track nu ai viteza care o ai cand navighezi dupa roadbook , te intorci de zeci de ori . O poate comfirma un 'clasic' in viata, Romica)

In 2010 nu s a intamplat nimic,in sensul ca Rasty nu a facut nici un demers impotriva celor de la Sighisoara,totul a fost o coincidenta nefericita,iar cei implicati au lansat aceste zvonuri defaimatoare la adresa lui Rasty,insa va pot confirma 100% ca Rasty nu a facut nici un demers in acest sens mai ales ca eu eram presedintrele CNOR pe vremea aceea.

Asa ca nu mai preluati asa nemestecat folclorul asta care circula asa liber.

Stima

Floyota

Link spre comentariu

Imi pare extrem de urat din partea "tortionarilor" de la FRAS ca ignora CNOR cu toate ca au luat toti banii anul asta de la noi fara sa returneze din proprie initiativa nici un sfant.

Ne ignora, cu toate ca au fost inscaunati pe "spatele" offroadului.

Rusine.

Link spre comentariu

De unde stii tu ca lucrurile s au intamplata asa la Sighisoara?

Ai cumva vreo informatie confidentiala si noi ceilalti nu stim?Sau ai auzit asa...de pe la altii,sau ai presupus?

Lamureste te rog aceasta situatie ca sa nu existe nici un dubiu.

Asta daca vrei...daca nu....asta e....

Stima

Floyota

Link spre comentariu

Yonutz, se pare ca S.C. FRAS S.R.L. si-a deschis un nou punct de lucru: CNOR, unde numeste "manageri" aserviti, in continuare.

prietenii stiu de ce

Toti din afara cercului lor de interese care candideaza la functia de presedinte CNOR sunt prezentati pulimii electoare ca fiind "omul" lui Rasty.

Apoi isi pun sicofantii hermafroditi sa posteze agramat lãturi hemoptizice si sifilitice.

Pe astia, gherțoii CNORului, ii mananc dimineata la micul-dejun in scarba si ii cac mai pe seara.

Editat de Radu Chelaru
Link spre comentariu

Mei Horaccio, tu esti baiat simpatic asa in general...chiar daca uneori jignesti inutil... mare pacat ca nu ai si talent acolosea cu covrigu (unica ta performanta consemnata vreodata stii unde a fost, asta e adevarul chiar daca doare!), stiu nu-mi spune, intotdeauna e vina copilotului, ala rataceste traseul futui mama masii de roadbook gresit, dar stii cum se spune, perseverenta e mama performantei ...cine stie, poate odata ...candva ...luminita aia pe care scrie finish o vei vedea si tu pana la urma...Nu pot decat sa-ti doresc succes, my friend! :grin:

Oricum vestile sunt bune :1...am auzit ca se va face un al treilea campionat :banana ptr cei mai talentati profesionisti care au avut ghinion si nu au terminat cursa adica ptr. premiantii nepremiati :app....Concurs de karaoke 4x4... :10 :ha:

Cat despre meciul meu cu gepesescu ... mai informeaza-te si tu, pune-te la curent cu noutatile ...lumea evolueaza! Mai bine treci pe la mine sa-ti arat noul meu proiect ptr 2016! :sht :no11 :ha:

Nu pune in dreptul meu vorbe care nu le-am spus...ca nu e cazul!:uameni

Radule, lasa bre oamenii sa-si faca treaba cu sereleu sau fara ...nu de altceva dar in 2016 ...daca nu ne-om defecta mai mult decat acu ...Poate mergem si noi la una deasta... am pastrat expre neste scrumbie si niste pastrama de oaie ...suficienta ptr mirositorii de traseu...care s-au pierdut ca le-a murit tracu sau li s-a ofilit roadbucu... Noi va aducem pe drumul cel bun ...Cum care noi? Noi, concurentii la concurs ... :ha:

Oare sa fac un gratar acolosea in padure, pe traseu o trebui licenta separata? Ca nu stiu ...Sa o trec la propuneri? :ha:

Daca ies la final in puncte, pe tine te pun presidente la federatia pe care o deschid la anu ...De acum iti spun, sa nu te duci in alta parte ... :ha:

In alta ordine de idei, nu stiu la ce mama dracu e buna atata incrancenare ... Acu se exista doua piete ...ie scumpi morcovii la salajan ...te duci si iti din moghioros ...sau invers, de la mall ...iei direct suc de morcovi! Tre joli de bel.

Acest post e o satira (exact ca sexul total) si trebuie tratat ca atare (nu ca atunci cand sunteti si fututi si cu banii luati si cautati scuza de zis la nevasta ca ati pierdut banii). Cei care n-au destul creier sa si inteleaga ...i-as ruga sa nu citeasca ...sau daca au ajuns pana aici cu cititul...sa ia o apa plata cu putin lamaie...Durerile de cap trec repede, mai ales ptr aia care n-au cap! :ha:

• Like 1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Horatiu sunt sigur ca glumeste, e un simpatic incurabil.

Ce deranjeza, e ca luminita pe care le-o baga in cur sefii FRAS/CNOR unor membri se transpune in faptul ca acei membrii se transforma individual intr-o zdreanta cu faianta in cerul gurii.

Aviz ghertoilor.

Link spre comentariu

Notam pana acum in ecolutia noii conduceri a CNOR doua "reusite" ce se termina cu sufixul "ație":

O contestatie si o aberatie (topicul cu "propuneri de subiecte pe care sa va certati pentru ca tu esti mai destept si mai ortoman")

Link spre comentariu

De unde stii tu ca lucrurile s au intamplata asa la Sighisoara?

Ai cumva vreo informatie confidentiala si noi ceilalti nu stim?Sau ai auzit asa...de pe la altii,sau ai presupus?

Lamureste te rog aceasta situatie ca sa nu existe nici un dubiu.

Asta daca vrei...daca nu....asta e....

Stima

Floyota

Salut

Nu crezi ca ar fi mai bine sa ne spuneti voi, cei din interior, ce s-a intamplat de fapt acolo ? ... CNOR-ul si clubul din Sighisoara ... ca folclorul il stim toti ... nu cred ca e atat de important de unde.

Multumesc!

• Like 1

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare