Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zburatori?

Guest andrei_mitsu
 Share

Recommended Posts

Guest andrei_mitsu
Mai e cineva care zboara sau sunt primul? Fac planorism de cateva luni, deci nu ma pot lauda cu altitudini si distante fabuloase, dar este timp pentru toate. Momentan, dau examenele de Admitere pentru Academia Fortelor Aeriene (sper sa le si iau), daca nu e sa fie cu noroc o sa imi incerc norocul si la civila. Cateva poze :arrow:

Guest andrei_mitsu
Bine ai venit! Vad ca nu suntem singurii "aerieni" pe aici. :lol: :lol:

Bine v-am gasit! Asta e bine :lol:

PS: Daca aveti intrebari in legatura cu acest sport, o sa incerc sa va raspund in limita cunostintelor mele actuale.

Guest andrei_mitsu
Hell yeah, super tare... Daca ai timp de iesit la un suc si povestit, eu pe duminica ajung in Bucuresti, voiam sa merg la Clinceni, dar ei cica merg la miting la Kogalniceanu si chiar imi parea rau ca nu o sa ma vad cu nici un zburator. :P

Guest andrei_mitsu
Duminica sunt plecat din Bucuresti.Cu cea mai mare placere data viitoare cand mai treci prin Bucuresti :D

Raman cam o sapt, vin pt testarea medicala :P

Gabi nu vreau sa sperii oamenii pe aici,asta o povestesc dupa ce bag un spritz bun la foc :lol:

eu cred ca are farmecul ei. si cine vrea sa se dea nu se sperie.poate sa fie asa da, asa nu 8)

ps. fffffffffffff faine poze

Guest andrei_mitsu

@Costin: am notat, daca totul decurge bine, cam joi la pranz cred ca aflu rezultatele, sper sa si sarbautorim :twisted:

@Gabi: multumim! :wink:

• 2 weeks later...
Guest andrei_mitsu
Ok iti tin pumnii si astept un telefon 8)

Scuze, dar am avut ghinion chiar din prima zi, am picat luni se pare ca am hipermetropie.. s-a dus pe apa sambetei visul meu.. o sa ma revansez, o sa trebuiasca sa mai ajung in curand prin Bucuresti.

• 4 months later...
  • 1 year later...

Re: Zburatori?

Si io-s zburator, mai precis zbor para (fara motor); Zbor din '99, gasca este PARATEAM.ro din Bucuresti.

Zone de zbor:

* frecventate - Bunloc, Magura Predelutului, Mizil (Tohani), Ranca si Calugareni (in week-end pt. un gratar)

* preferate - Muntele Rosu (Cheia - Prahova), Priopcea (M-tii Macinului) si Dealu Mare (langa Babadag)

Jimny 1.5 DDiS

PARATEAM.ro

• 2 weeks later...

Frumoasa Pasiune....sper sa ma interesez si eu de costuri pt brevet la tuzla la aerodrom dar am inteles ca e destul de scump ..... Anyway stiu ca MERITA !!! :uameni

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Eu intru la categoria "fost zburator". Am zburat cu parapanta intre anii '98 si 2003.

Din pacate (sau din fericire pentru mine si familia mea, cine poate sti?) pe vremea aia au fost multe accidente mortale sau accidente care au schimbat cursul vietii celor implicati. Vreo doua sau trei accidente de prin 2002 m-au demoralizat destul de mult ca sa ma gandesc bine daca merita riscul sau nu.

Intr-un final am cedat. Imi pare rau, bineinteles. Cel mai greu imi este cand vine primavara si simt adierea vantului caldut pe fata. Mie mi-a placut cel mai mult zborul in dinamica. O adiere de vant, briza marii, un fosnet mai deosebit al frunzelor imi aprind beculetul in cap si e greu sa rezist. Dar asta e. Mi-a luat un an de zile sa renunt la zbor si singurul mod in care am putut-o face a fost sa vand absolut toate componentele echipamentului de zbor (aparate, casca, costum, seleta cu rezerva, aripa, ... - tot).

Cel mai recent accident de care am auzit a fost acum, in jurul sarbatorilor. Am auzit la TV despre un bucurestean care a cazut cu parapanta la Poiana Brasov.

HAPPY LANDINGS!

Nimeni nu`si doreste asta ..dar din pacate se intampla...daca e sa ne gandim la rece totul se reduce la "cate zile ai " :uameni Sa speram ca sunt multe si placute :grin:

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use