Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Grilaj autoutilitara Nissan Patrol y61 de imprumut (pe Cluj)

blumango

Postări Recomandate

Re: Grilaj autoutilitara Nissan Patrol y61 de imprumut (pe Cluj)

Ar fi foarte indicat (si conform cu Regulamentul acestui forum), sa specifici corect localitatea de resedinta in profil!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna,

Va scriu in speranta ca se indura careva cu un grilaj de Patrol y61 imprumut, in zona Clujului ar fi ideal, dar in cazul altor judete, platesc curierul dus-intors.

Este cineva dispus?

Multumesc anticipat

A venit si ajutorul....Am eu unul de tabla, perfect incadrat in normele RAR-ului: grosime tabla, grosime platbanda, prinderi etc. Eu l-am folosit acum 2 luni la RAR si este ca nou. Rugamintea sa mi-l inapoiezi in aceeiasi conditie; Incerc sa te ajut si cu transportul, am un camion care ajunge saptamanal la Cj. ma poti suna la 0756.13.99.94

Da-mi o adresa de mail si iti pot trimite foto sa vezi cum arata

Editat de teddybear
postari consecutive cu acelasi subiect
Link spre comentariu

niste incuiati la bibilica mai mari ca cei de la RAR Cluj nu vei gasi in toata tara. asteapta-te romane la toate cele minunate acolo. vezi ca iti trebuie si platforma de TEGO in afara de grilaj, iti doresc numai de bine.

Link spre comentariu

niste incuiati la bibilica mai mari ca cei de la RAR Cluj nu vei gasi in toata tara. asteapta-te romane la toate cele minunate acolo. vezi ca iti trebuie si platforma de TEGO in afara de grilaj, iti doresc numai de bine.

Mersi de info, platforma are deja, asa am cumparat-o. Revin cu toate detaliile dupa incheierea RAR, in cazul in care mai sunt persoane in aceeasi situatie.

Link spre comentariu

recent am fost la RAR din Cluj Napoca. Am avut grilaj metallic si ma ,,sfatuit' sa impart in proportie de 50-50% cu material Tego...numai asa am primit avizul de la stimabili.Mult success!

"If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal."
Link spre comentariu

recent am fost la RAR din Cluj Napoca. Am avut grilaj metallic si ma ,,sfatuit' sa impart in proportie de 50-50% cu material Tego...numai asa am primit avizul de la stimabili.Mult success!

RAR l-am facut la Valcea, nea inginerul a fost de buna credinta si mi-a scos la imprimanta conditiile de omologare N1 ale RAR-ului unde scrie clar ca lumina zilei (din pacate nu mai am facsimil) ca panoul trebuie sa fie facut din plasa de o grosime x si cu ochiurile de 3x3cm sau mai mici, sau tabla plina de 1,5mm grosime minim, cu traverse in dreptul scaunelor din teava rectangulara si prinderi: 2 laterale in dreptul centurilor de siguranta si minim 2 in partea inferioara...La Cluj e foarte ciudat, nu se specifica nimic de Tego peste plasa .Oricum omologarile se dau de la RAR Bucuresti si eu am asteptat vreo 8 zile pana mi-a venit CIV-ul

Link spre comentariu

eu am facut RAR-ul la Cluj anul asta in mai si este obligatoriu ca partea din spate de dupa grilaj sa fie acoperita cu tego in intregime, eu am cumparat o coala de tego si dus-o la tipul care mi-a montat grilajul si el a facut toata manopera, cu asta se ocupa, monteaza si "imprumuta" grilaje pt RAR, nu mai am nr lui de tel dar pot face un efort si sa mergem la el la atelire, e chiar in spatele RAR

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Link spre comentariu

eu am facut RAR-ul la Cluj anul asta in mai si este obligatoriu ca partea din spate de dupa grilaj sa fie acoperita cu tego in intregime, eu am cumparat o coala de tego si dus-o la tipul care mi-a montat grilajul si el a facut toata manopera, cu asta se ocupa, monteaza si "imprumuta" grilaje pt RAR, nu mai am nr lui de tel dar pot face un efort si sa mergem la el la atelire, e chiar in spatele RAR

Multumesc, am primit deja un grilaj, in seara asta il montez vedem ce iese, oricum va tin la curent.

Multumesc inca odata pentru ajutor

Link spre comentariu

ma bucur dar nu uita de tego, il poti face si singur cu un pic de indemanare si ceva scule

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Link spre comentariu

SAlut te rog daca poti sa pui niste poze MULTUMESC

IMG_1541.thumb.JPG.691ae40ee54d0c986a91259ceb520c18.JPG

Asa arata produsul final :)). "Cutia" sau lada a fost pe masina cand am cumparat-o. Cu multumiri inca odata lui Fedor pentru grilaj, toate au fost in regula la RAR.

Editat de blumango
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare