FELDGRAU BRONC Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Motor +transmisie -au plecat. Interior "refurbished" curatel -scaune/plafon, mocheta /fete usi: 1000 RON , plansa de bord fara cluster/comenzi 200 RON, volan jerpelit +husa, dar cu toate cele functionale(cruise control, etc) -200 RON, Usile "chelite" -450 RON/buc , haion -450RON Punte spate Chrysler 8.25 rap 3.56 -1300 RON , punte fata Dana 30 rap 3.56-1000 RON, masca fata + ochelari de far -350 RON, Bara fata completa(tampoane, colturi plastic)-450 RON, bara spate completa 350 RON, Faruri, lampi , geamuri ,diverse si maruntisuri -la mica intelegere. Masina e (inca) in Tg Mures, ptr piesele grele va cam trebui sa va deplasati in zona, pentru chestii usoare ne descurcam cu Fane Curieru' sau cu cine va convine! Schimburi, hmmm, daca n-aveti vre'un sasiu de TJ sau un blocant de fata ptr Y60 ,cu diferenta de bani din partea mea , nu prea are rost sa vorbim . Contact :pm sau 0752214268 Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Octombrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Re: Dezmembrez XJ Country 1996 4 usi interiorul (scaune , bancheta , plafon) a plecat, plansa de bord a plecat, au ramas usile complete si hayonul complet , puntile , masca +ochelari far, barele fata/spate si toate sticlele ! Poftiti de luati , cat e calde ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Dezmembrez XJ Country 1996 4 usi buna, chedere de usi si haion, ar mai fi? ornament portbagaj orizontal + cei doi laterali ( plastic ) daca da, in ce stare si ce pret ! multam” _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Octombrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Re: Dezmembrez XJ Country 1996 4 usi raspuns pe PM Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Re: Dezmembrez XJ Country 1996 4 usi Stopuri spate eventual. .... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Re: Dezmembrez XJ Country 1996 4 usi cardan fata spate mai este cumva? nu conteaza in ce stare este am nevoie de ceva chestii de la ele(le dezmembrez:ha2) Multumesc, Lucian Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Re: Dezmembrez XJ Country 1996 4 usi Sunt. Eu am sa fiu la Galati Duminica, acolo 'i si " cadavrul" . Da un semn ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Re: Dezmembrez XJ Country 1996 4 usi Mi s au lungit ochii după stopuri. ......... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate