cos Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: inaltare patrol y61 Ti-as da eu un set de doua placi ( 12 mm fiecare ) de coborat cutia , fa-mi o oferta pentru un schimb cu ...ceva ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bordu Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: inaltare patrol y61 Coborarea cutiei prin folosirea unor saibe nu e chiar "catolica" :wink: Exista kit de coborare pentru cutie si nu e o avere, sau poti sa il faci si tu "home-made", dar fa-l cum trebuie. Spor o sa fac ceva home made, mercii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bordu Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: inaltare patrol y61 Ti-as da eu un set de doua placi ( 12 mm fiecare ) de coborat cutia , fa-mi o oferta pentru un schimb cu ...ceva ... nu am ce sa iti dau, dar multumesc pentru oferta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: inaltare patrol y61 Salut Poti te rog sa imi spui ce dimensiune de anvelope ai acum pe masina? Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bordu Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: inaltare patrol y61 Salut Poti te rog sa imi spui ce dimensiune de anvelope ai acum pe masina? Merci. 265/75 r16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Re: inaltare patrol y61 nu arata rau...ai pus +5cm fata +spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bordu Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Re: inaltare patrol y61 nu arata rau...ai pus +5cm fata +spate? +4 fata +5 spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate