Vizitator wolff Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Foarte frumoasa. Dar nu asta este vopseaua la care ma refer. E mai "grunjoasa" cea folosita pe masina prietenului meu, aproape ca un teroson dar multa mai rezistenta. Cat priveste colantul sunt total de acord dar ca si o solutie temporara pana se vopseste toata masina nu e rau. Oricum o revopsesti si daca mai pleca si putina vopsea veche cu colantul....e mai putin de munca dupa :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate http://www.feeder.ro/2008/06/29/masini- ... negru-mat/ BMW-ul din cate stiu eu este al unui fotograf de la Playboy si intradevar vopseaua este grunjoasa, ceva de genul asfalt dar ceva mai fin. Honda este a lui George Vintila de la ProTV dar textura vopselei este mult mai fina, aduce mai mult cu un grund neslefuit Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate D :banana ar vre-o solutie de vopsea mata chiar nu stie nimeni? Un producator sau o combinatie ca sa iasa mat???? Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Eu am vazut pe viu un BMW (inscris) vopsit negru mat. Dar mat de tot, cum sunt avioanele stealth. Arata intr-un mare fel!! Am gasit acest link. Nu stiu daca e aceasi masina... http://www.feeder.ro/2008/06/29/masini- ... negru-mat/ Masina apartine domnului Dragos Cristescu, are motor de M5, suspensia de rigoare....etc. Ideea este ca aceasta nu este o vopse pe care sa o cereti de la magazin. Este un primer mai mult decat o vopsea si se foloseste la vopsirea avioanelor. Este f rezistenta iar singurul dezavanta este ca mai scriu copii cu creta pe ea din cand in cand :grin: . In rest.....daca se zgarie.....traiasca spray-ul negru mat pt retusuri. Stiu masina destul de bine, am lucrat la ea nitelush, si credeti-ma ca tine f bine vopseaua. Daca se foloseste la vopsirea avioanelor ma pot interesa eu.Am un prieten care lucreaza la Otopeni,vopseste avioane , el ar trebui sa stie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate 1 avioane .......... negre? 2.de ce ar trebui sa fie voseaua de avion grunjoasa? - ca sa maresca frecarea intre aparatul de zbor si aer reducand viteza max si crescand consumul de cb - ca sa cantareasca de 3 ori mai mult si avionul sa poata lua mai putina sarcina in zbor ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Sau sa nu reflecte undele radar??? :ha: Desi ma indoiesc sa avem noi acces la asemenea scule... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate am gasit respectiva vopsea...negru mat...astept preturi/litru,...sunt cateva texturi interesante de la aproape lucioasa pana la ''zgrunturoasa'' folosita la camioane,...zicea nenea, :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Foarte misto vopseaua negru mat (stil catifea) dar dupa parerea mea e cam greu de intretinut deoarece raman inclusiv urmele de la degete pe ea, ce sa mai zicem de noroi si crengi... My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Exista vreo restrictie sa-ti vopsesti masina in culori de camuflaj , gen armata ?! Stie cineva vreun paragraf din codul rutier care sa interzica asta ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Exista vreo restrictie sa-ti vopsesti masina in culori de camuflaj , gen armata ?! Stie cineva vreun paragraf din codul rutier care sa interzica asta ? La mine in carte la culoare scrie "albastru - gri". Nu scrie ce e albastru si ce e gri, de nu ar putea fi amestecate??, intrepatrunse??? :ha: Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate viewtopic.php?f=13&t=4774&start=90 Vedeti acolo 2 Aro vopsite camuflaj: Cel verde cu ocru a fost "omologat" la Rar si are acum in CIV minunata culoare < verde multicolor > Pt cel albastru, merge asa, ca doar e albastru . Teoretic ai voie cu 10% din suprafata vopsita sa fie de alta culoare decit cea din civ. Si oricum ai face, cei de la Rar nu se pot opune, numai sa nu incepi sa scrii Politia, Pompierii, etc.. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Cred ca ar trebui sa luati in considerare si "textura" vopselei ... ca parere personala, cred ca ar da bine o vopsea "granulata", cam cum era pe vremuri "terosonarea" Daciilor pe dedesubt ... stiti ce vreau sa zic, vopseaua aia mata "cu broboane in relief", pe care nu se vad petele si pe care nu se observa zgarieturile ... EXACT! Si Fi(er)ul meu e negru matt/granulat. Avantaje: "optica" beton, insensibil la murdarie si zgirieturi, usor de intretinut, usor de reparat (pt. reparatii mici de-o unghie-"EDDING", pt. reparatii mari de-o palma-spray, pt reparatii capitale de-o "parte"- rola) Dezavantaj: Caldura PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate ramanae intrebarea DE UNDE LUAM VOPSEA MATAA... pt ca pt 200 grame "de proba" am dat 80 ron ...si e ca porcu` pt ca poti zice despre ea ca nu e asa luciasa... avand agent de matuire 1/2 asa ca ....de unde luam vopsea mata? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate ramanae intrebarea DE UNDE LUAM VOPSEA MATAA... pt ca pt 200 grame "de proba" am dat 80 ron ...si e ca porcu` pt ca poti zice despre ea ca nu e asa luciasa... avand agent de matuire 1/2 asa ca ....de unde luam vopsea mata? Eu am luat-o de la un magazin specializat de vopsele (gen FLUIDIX) si este vopsea "normala" (de calitate buna) de vopsit porti, garduri, etc., pe baza de apa. Bidonul de 2,5l a costat ca.25-30€ si am folosit ca. 1,5l. Am alicat-o cu rola de burete.Toata operatiunea de vopsire (inclusiv lipit-dezlipit) a durat ca.1/2 zi. Avantaje: Merge repede, "greselile" le poti repara pe loc cu cirpa uda, pina termini o parte, cealalta e deja uscata pt. stratul 2, nu pute sau "emana" gaze nocive, asa ca poti vopsi in garaj normal, fara absorbtie, rola, tava, miinile se curata cu apa, iar odata uscata, vopseaua e "waterproof". Dezavantaje: inca necunoscute In caz de interes pot sa pun o poza cu bidonul (pt. numele fabricantului) pe care il mai am prin pivnita, in caz ca trebuie sa mai retusez vreo aripa la intoarcerea din vreo "traversare". :grin: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate daca nu sunt pretentii deosebite cei de la kober au negru mat 13 lei cutia de 750 de grame,in orice magazin de metalo-chimice bineinteles este vopsea pt uz general, neecologica si pe baza de apa comform noilor norme bla bla pt celelalte culori se amesteca vopseaua cu praf de talc ,obligatoriu se strecoara vopseaua dupa aceea cu o sita ultra fina pt un efect deosebit se da toata masina in teroson dupa care se vopseste. eu am facut doar la oblonul spate si acum regret ca nu am facut toata masina, arata brici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate In caz de interes pot sa pun o poza cu bidonul (pt. numele fabricantului) pe care il mai am prin pivnita, in caz ca trebuie sa mai retusez vreo aripa la intoarcerea din vreo "traversare". :grin: PATROLATOR Adica ceva de genu' "vrei calule ovaz ..." Pune poza si un link sa vedem si paleta de culori. Pe cine nu intereseaza, oricum nu se uita pe topic :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate In caz de interes pot sa pun o poza cu bidonul (pt. numele fabricantului) pe care il mai am prin pivnita, in caz ca trebuie sa mai retusez vreo aripa la intoarcerea din vreo "traversare". :grin: PATROLATOR Adica ceva de genu' "vrei calule ovaz ..." Pune poza si un link sa vedem si paleta de culori. Pe cine nu intereseaza, oricum nu se uita pe topic :grin: iegzact...ca eu am luat niste preturi de imi e jena sa le afisez pe forum...:( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate In caz de interes pot sa pun o poza cu bidonul (pt. numele fabricantului) pe care il mai am prin pivnita, in caz ca trebuie sa mai retusez vreo aripa la intoarcerea din vreo "traversare". :grin: PATROLATOR Adica ceva de genu' "vrei calule ovaz ..." Pune poza si un link sa vedem si paleta de culori. Pe cine nu intereseaza, oricum nu se uita pe topic :grin: :hi Uite link-ul: http://www.pigrol.de/showpage.php?SiteID=8 http://www.pigrol.de/showpage.php?SiteID=246 Asta-i vopseaua cu care am dat eu. Dar mata. Cod produs: 2812 tiefschwarz (negru adinc?, adica negru inchis :ha: ) RAL 9005. Da click pe PDF-urile din josul paginii. Sint Foaia technica, Normele EU de protectie si siguranta si Floorprospectul. PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate In caz de interes pot sa pun o poza cu bidonul (pt. numele fabricantului) pe care il mai am prin pivnita, in caz ca trebuie sa mai retusez vreo aripa la intoarcerea din vreo "traversare". :grin: PATROLATOR Adica ceva de genu' "vrei calule ovaz ..." Pune poza si un link sa vedem si paleta de culori. Pe cine nu intereseaza, oricum nu se uita pe topic :grin: :hi Uite link-ul: http://www.pigrol.de/showpage.php?SiteID=8 http://www.pigrol.de/showpage.php?SiteID=246 Asta-i vopseaua cu care am dat eu. Dar mata. Cod produs: 2812 tiefschwarz (negru adinc?, adica negru inchis :ha: ) RAL 9005. Da click pe PDF-urile din josul paginii. Sint Foaia technica, Normele EU de protectie si siguranta si Floorprospectul. PATROLATOR Am gasit vopseaua asta pe ebay.de. Nu trimit in romania. Oare de ce :roll: Am colindat toate magazinele de profil din cluj, insa vopsea pe baza de apa de uz general, am gasit doar alba. Azi, la un mare magazin, sefa de raion, mi-a spus ca pot sa-mi fac ce culoare vreau eu cu pigment de vopsele lavabile ca si alea sunt tot pe baza de apa. Asa o fi??? Cind i-am zis ca as vrea o nuanta de verde inchis mata, s-a uitat la mine ca la Chuck Norris, dupa care, mi-a zis ca vopselele pe baza de apa sunt semimate, ca nu au stralucirea celor pe baza de rasini. Aspectul asta il poate confirma cineva??? ps: am uitat sa ma uit si la standul cu pigmenti, oare pigment negru se gaseste??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Se gaseste orice pigment. Nu recomand cei de vopsele lavabile , nu vor rezista la soare , -doar daca vrei vintage look.....in trei luni de zile. Am incercat la vitralii......in multe suspensii,de la clei de visin in sus.A fost relaxant pt creier .Daca vrei un rezultat mergi pe o solutie de fabrica , cea cu talc in amestec ,sau si cu slefuirea de matuire a unui strat final.Dar personal recomand produsul de fabrica,chiar daca vei ramine nelinistit ca nu a mers asa cum vroiai , unic, irepetabil , true masterpiece ... Se va repara si mai sigur. (Io voiam sa o vopsesc cu zgrieturile all inclusive..) ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
givanel Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate am gasit chestia asta, poate va ajuta http://www.kober.ro/vopsele-auto/Kober- ... u-mat.html si eu am in plan un negru mat zgrumturos in viitorul apropiat Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Ei uite ca se poate.... Probabil este si verde 'Tuborg' mat...., exploram problema! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate negru mat verde mat ce culoare vreti toate pot fi mate da nu ascultati... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Super fain ! Cine , cum si mai ales cat ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Super fain ! Cine , cum si mai ales cat ? io,cu kober,cu 90 de lei toata masina si daca dai in spate cu o pagina afli si procedura :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate