Dan Cilan Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate One more question : cum ai rezolvat cu talonul ? Ai declarat la politia rutiera ca vrei sa o faci in culori de camuflaj ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate dupa 1 sept ma duc la RAR sa imi schimbe culoarea in carte dupa care se schimba talonul. au zis la rar ca nu e nimic spectaculos poti sa iti faci masina ce combinatie de culori vrei ei sunt obligati sa iti treaca in carte culoarea in mod suspect au fost deosebit de amabili Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Si daca o faci in 5 culori? trece toate culorile acolo? sau pe aia care are cea mai mare arie de acoperire Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate O trece pe cea predominanta, apoi multicolor. Spre exemplu daca-i camuflaj de padure (ro camo), trece: Verde + multicolor. Daca e desert camo, trece: Maro + multicolor. O chestie total tampita din toate punctele de vedere. La desert camo de exemplu, restul culorilor sunt deviate din maro. Deci nu e nici un multicolor, poate multi noante :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate negru mat verde mat ce culoare vreti toate pot fi mate da nu ascultati... Ascultam, cum sa nu, doar ca as avea nevoie de citeva raspunsuri: 1 - cit praf la o cutie de 1l sau 750 ml; in lingurite, sau grame sau procente se pune? 2 - filtrata prin hirtie de filtru se poate? sau trebuie ceva si mai fina? 3 - cum ai aplicat-o (pistol, pensula, rola)? Merci. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate pai nu stiu reteta ideala o sa a zic cum am procedat eu la aprox 3,5 cutii de 750 (2 negre si 1,5 galben ca sa iasa kaki ) am pus 1 tub de praf cred ca are 80-100 de grame un tub de la orice farmacie umana pudra pt bebe (majoritatea sunt mentolate si miroase tare frumos cand vopsesti :ha: )si a iesit rezonabil cand am dat dungile am pus un tub intreg la 750 g vopsea si a iesit absolut perfect din punctul meu de vedere pe viitor daca o sa mai fac de astea o sa pun tubul de praf de talc si cutia de vopsea lucioasa am suflat cu pistolul de vopsit la culoarea kaki am strecurat cu sita de vopsitorie nu stiu cum se numesc (de la magazinele cu vopsele auto ti le da sunt ff fine) astepti un pic pana se filtreaza dar merita la dungi nu am mai avut sita si am strecurat prin ciorap de dama si am cam avut cocoloase de praf in vopsea deci nu e indicat la culoarea negru de la kober nu trebuie sa puneti nimic ea vine gata mata tratamentul se aplica pt culorile lucioase\ si neaparat trebuie sa ii multumesc lui george pantelimon pt unele idei si lamuriri legat de prepararea culorii kaki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate apropo de culori in spania pe talon nu scrie ce culoare are masina deci poti sa ti-o faci cum vrei numai sa ai bani de vopsele Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate Da, super interesant...deci cine imi vopseste si mie masina mat...??????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Vopsirea autovehiculului in culori mate pai nu stiu reteta ideala o sa a zic cum am procedat eu la aprox 3,5 cutii de 750 (2 negre si 1,5 galben ca sa iasa kaki ) am pus 1 tub de praf cred ca are 80-100 de grame un tub de la orice farmacie umana pudra pt bebe (majoritatea sunt mentolate si miroase tare frumos cand vopsesti :ha: )si a iesit rezonabil cand am dat dungile am pus un tub intreg la 750 g vopsea si a iesit absolut perfect din punctul meu de vedere pe viitor daca o sa mai fac de astea o sa pun tubul de praf de talc si cutia de vopsea lucioasa am suflat cu pistolul de vopsit la culoarea kaki am strecurat cu sita de vopsitorie nu stiu cum se numesc (de la magazinele cu vopsele auto ti le da sunt ff fine) astepti un pic pana se filtreaza dar merita la dungi nu am mai avut sita si am strecurat prin ciorap de dama si am cam avut cocoloase de praf in vopsea deci nu e indicat la culoarea negru de la kober nu trebuie sa puneti nimic ea vine gata mata tratamentul se aplica pt culorile lucioase\ si neaparat trebuie sa ii multumesc lui george pantelimon pt unele idei si lamuriri legat de prepararea culorii kaki Arata super bine :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate