iulianul Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 (editat) Ieri n-am stat acasa, am bantuit pe carari pustii, pe covoare de frunze. 4 cotete din categorii complet diferite, dar legati de aceeasi dragoste pentru natura, istoviti de o vara de nebunii, am bantuit batraneste pana la lumina farurilor: caracatita lui Silviu, Patrolul lui Dan, Vitara ADBului si Samuraiul meu. M-a ajuns din urma remarca lui Mini: "tu scut adevarat la rezervorul ala nu pui?". Am calcat stramb pe un bolovan si am crapat rezervorul. Deci: "daca vreti offroad cu spor, puneti scut la rezervor" :grin:. Nu-i destul, restul drumului mi-a mirosit a ars, fum, incins, gratar...:grin: Ce crezi neamule, cand am oprit sa mancam, am descoperit ca o creanga s-a infipt in catalizator si s-a transformat in carbune incins :ha: Cu ochii in zare Asa e la offroad, tati Foame Eu, pe tot dealul Si am luptat... Papa tati... N-a fost usor sa ajung aici Hai zi, incotro? Mai tine? Pe creasta Am trecut pe aici Culori Editat Noiembrie 1, 2015 de iulianul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Re: Pe carari Bravo Iulian, frumoasa iesire...! Eu inca mai astept sa scot Mitsu de la "perfuzii" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Re: Pe carari F frumos...Iulian ne vedem in teren ... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate