shreck Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) Dezmembrez pajero lung volan stanga cu acte RO (carte + talon + numere + serii + sasiu) 3.0 24V benzina in principiu toate piesele disponibile, mai putin motorul si cutia de viteze Tel 0728 300 808 Sector 4 / Bucuresti Editat Noiembrie 3, 2015 de shreck Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Re: Dezmembrez Pajero MK2 / RO / volan stanga rotile din poza se pare ca au mare interes dar... au plecat primele.... mai am doar aceste roti complete.... daca intereseaza pe cineva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Re: Dezmembrez Pajero MK2 / RO / volan stanga ...... in principiu toate piesele disponibile, mai putin motorul si cutia de viteze .......... Tel 0728 300 808 ...... In principiu, dar si pe bune, fii amabil, te rog, si pune preturi pentru reperele mari ! Ca sa fie bine sa nu fie rau....stii ce zic ?!? :ha1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Re: Dezmembrez Pajero MK2 / RO / volan stanga In principiu, dar si pe bune, fii amabil, te rog, si pune preturi pentru reperele mari ! Ca sa fie bine sa nu fie rau....stii ce zic ?!? :ha1 in principiu, ar fi asa Domn Administrator - punte spate LSD completa ( discuri, planetare etc ) - 250 Euro - cutie transfer Easy Select - 150 E - acte RO ( carte + talon + numere + sasiu ) - 350 Euro - kit mutare volan DR - ST ( complet ) - 300 euro - caroserie cu plastice, fiare, scaune, banchete, usi, fete de usi.... etc - 300 euro - set roti - 250 euro alte maruntisuri…. pret la cerere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Noiembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Re: Dezmembrez Pajero MK2 / RO / volan stanga Salut Shreck-ule.Ia zi tentativa ceea de bull-bar? cat face? sa faca nu mai poate....a facut... mai demult ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raskalla Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Re: Dezmembrez Pajero MK2 / RO / volan stanga Arcurile spatr in ce stare sunt (cat de intinse)? Se potrivesc pe Pajero Sport 97? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Februarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2016 Re: Dezmembrez Pajero MK2 / RO / volan stanga multe piese disponibile !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Mai 31, 2016 Autor Partajează Postat Mai 31, 2016 (editat) Oglinzile electrice mai sunt? Pret? nu mai sunt ! Oglinzile electrice mai sunt? Pret? imi pare rau, nu mai am intercoolerul? imi pare rau, nu mai este Instrumentele de bord de pe mijloc:Altimetru,inclinometru ? da, sunt - 100 ron Editat Mai 31, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Dezmembrez Pajero MK2 / RO / volan stanga nu mai sunt ! imi pare rau, nu mai am imi pare rau, nu mai este da, sunt - 100 ron Da.Le vreau.Te sun. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Octombrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Re: Dezmembrez Pajero MK2 / RO / volan stanga se poate inchide ! multumesc de gazduire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate