Cristi G. Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport Şi eu sunt de părere că nu are rost să le schimbi, dacă merg. Acum am AVM- uri, dintr-o eroare (probleme la grup, şi am crezut că-s MRL- urile) dar am fost mulţumit de automate şi nu am avut probleme. Acum le ţin la cutie ptr. orice eventualitate, nu mă îndur de ele. Şi apoi, dacă dai la greu în ele şi vor ceda, le schimbi atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Noiembrie 17, 2015 Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport Din ce vad eu inauntrul lor,nu are ce sa cedeze,sunt facute special sa sara in conditii in care cele manuale s-ar rupe.Daca sar pe drept sau in vreo fortare usoara,problema e in alta parte,gen joc in rulmenti,montaj gresit,etc. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2015 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport aha! bine de stiut!! le las la urma atunci...ne mai folosim de ce avem:) multumesc mult pt sfaturi! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport inlocuit azi cateva chestii: distributie(curea+rola+pompa apa), 2curele accesorii, termostat, ulei+filtre(ulei , aer, benzina), antigel ; zilele trecute masina a mai primit carlig remorcare, cablu kilometraj + multe alte plastice pe la interior care erau deteriorate; masina deja baga caldura in habitaclu-acul la temp sta constant la linia de la jumatea gradatiei(inainte nu trecea de prima linie de jos) si presiunea la ulei la cald a crescut semnificativ undeva la 2500rot/min la 2.5bari(inainte nu crestea nici in turatie peste jumate); Editat Noiembrie 18, 2015 de ghostface "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport am o mare dilema...vreau sa pun flanse la roti deoarece imi plac foarte mult modelul si starea janteleor de pe masina(de 38mm sa zicem as pune chiar si de 50mm dar ma mai gandesc) si anvelope 31x10.5 r15 MTuri; ma gandesc sa nu atinga cu rotile virate... are cineva jante cu et negativ(de minim -30) sau flanse de 38mm/50mm(cu jante modelul meu cu et=0) puse pe frontera? vreau un sfat ca sa stiu daca ating sau nu cu rotile virate si daca sa-i fac sau nu bodylift(nu vreau sa o inalt din barele de torsiune deoarece se intepeneste prea tare si e enervanta fiind modelul scurt)! multam anticipat! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport 31x10,5x15 este, aproximativ, echivalent cu 265/75/15 şi merg puse şi fără flanşe. Ridicată 3-4 cm, din bara de torsiune, nu deranjează sesizabil în teren, mai problematic e cu spatele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport asta stiu ca fara flanse merg puse deoarece am pe masina anvelope 255/75 r15 (au si inscriptia 31x10.5 r15); dar vreau neaparat sa-i pun flanse deoarece arata ca o troaca (rotile sub ea si arata urat) si ma gandesc ca scotandu-i rotile mai in exterior va atinge cu rotile virate... vroiam sa stiu daca mai sunt fronteristi cu flanse si modelul meu de jante(sau jante cu et negativ) si ce modificari au facut (daca au facut) ca sa nu atinga(daca atinge) cu 31x10.5 r 15 mt-uri; ms "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Decembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport au venit si flansele :banana! sunt de 38mm (suficient zic eu) ; le-am si montat si arata mai ok si imi pare ca si-a modificat usor in bine tinuta de drum! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Decembrie 25, 2015 Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport O poză, să vedem şi noi cum arată ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Decembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2015 (editat) Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport ieri am si cocotzat-o putin: i-am facut cercei cu 4cm mai lungi(s-a inaltat cam 2.5cm-3cm) si pe fata am strans barele de torsiune(s-a inaltat cam 1,5cm); si ceva poze inainte si dupa(diferenta nu e foarte mare, dar e): [ATTACH=CONFIG]255729[/ATTACH] voi reveni si cu ceva poze cu flansele montate pe masina; Editat Decembrie 30, 2015 de ghostface "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport Ai făcut treabă bună, am senzaţia totuşi că e mai mult de 1,5 pe faţă. Cîte ture ai dat la şurub? La 7-8 ture, eu am ridicat-o 3 cm. Pe spate ar fi bine să compensezi cu 4 cm şi distanţa dintre tampon şi punte, să protejezi arcul şi chiar poziţia tijei repartitorului pentru a nu deregla frânele. Ceva de genu: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Decembrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2015 (editat) Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport da ! asa voi face cu acel tampon si cu suportul repartitorului ! multam de sfat!! pe fata asa pare...nu stiu cate ture au fost, pt ca eu stateam cu ruleta intre roata si aripa si un prieten strangea suruburile la bara...oricum merge mult mai mult strans...la unul din gallopere aveam barele de torsiune stranse la maxim (starea bratul de sus pe tampoanele limitatoare), fiind lung nu s-a simtit foarte tare suspensia si timp de 3ani nu a patit nimik si a trecut si prin ceva concursuri...asta fiind scurta se simte mult mai tapana(acum nush ce sa spun si cu telescoapele de pe ea - sunt toate 4 galbene si mi se par foarte tari - si inainte de a strange barele de torsiune era tot tzapana ). Editat Decembrie 31, 2015 de ghostface "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport Cu rigiditatea şi noua ţinută de drum te obişnuieşti, doar le vrem ptr. teren, unde oricum saltă. De ridicat faţa mai merge, atâta cât să nu deăşească spatele, fiecare cm. contează, când e vorba de "hârjâială" pe dedesupt. La Mulţi Ani, şi poate ne vedem în vară, la Frontera Fest 2016! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Ianuarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport si poze cu flansele montate dupa cum promisesem! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport ... tencuiala asigurata pe laterale... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Ianuarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport da!:) deja a inceput si fara MT-uri! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 (editat) Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport Sa o stapanesti cu mare placere pe doamna Frontera!!! Si sa o bagi cat mai adanc in noroi :cort . La astea scurte iti tremura rinichii...nu ai ce face....dor arcuri mai moi , amortizoare pe ulei si caucioace la 1.4....si multe scule de pescuit ingramadite pe locul banchetei spate :). imi pare rau ca nu m-am uitat cum era inaltata frontera pe care am avut-o eu ... Editat Februarie 10, 2016 de pescarul MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Februarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2016 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport da asa e: astea scurte cam scutura...dar ne obisnuim! sculele asteapta sa fie sterse de praf :) urmeaza cu siguranta un bodylift de 3-4cm si mrl-uri manuale si nu in ultimul rand MT-uri(probabil ceva resapat crosscountry 31x10.5 r15) si poate un troliu! pescarul : nu cred sa fi fost inaltata in vreun fel frontera verde care ai posedat-o. "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Februarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2016 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport masina a primit si mt-urile! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Martie 10, 2016 Autor Partajează Postat Martie 10, 2016 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport au sosit si AVM-urile!:banana zilele urmatoare le si montez! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport au sosit si AVM-urile!:banana zilele urmatoare le si montez! [ATTACH=CONFIG]260680[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]260679[/ATTACH] Vezi sa nu uiti sa le pui si sigurante, ca altfel :cr1 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Martie 11, 2016 Autor Partajează Postat Martie 11, 2016 (editat) Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport stelea fii te rog mai explicit! despre ce siguranta vb? cea de la planetara? la Galloper stiu ca au fost foarte usor de montat AVM-urile...nu tin minte sa fi facut vreo modificare/adaugare...am desfacut si un AVM si e exact ca cel de Galloper(probabil difera dintii/canelurile) dar ca si sistem e identic...o fi atat de diferita frontera la cuplajele pe fata? Editat Martie 11, 2016 de ghostface "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport AVM-urile iti vin fara sigurante. Daca ai avut manuale, merge aceeasi siguranta, daca ai avut automate, nu merge siguranta aia, iti trebuie alta mai mare care vine montata pe canalul doi de siguranta, ala unde sunt canelurile (splinele) 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Martie 11, 2016 Autor Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport aha! oare no avea? la galloper era siguranta aia! unde gasesc oare asa ceva ? "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Re: proaspat si bucuros posesor de frontera sport In principiu la orice magazin de piese auto, dar mai bine incerci la cele de piese romanesti ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate