Roberto Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Pentru cei ce nu au plecat la Baia Mare, se organizeaza ceva pt weekend-ul 20-21.09? Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 Re: Iesire in jurul Bucurestiului Pentru cei ce nu au plecat la Baia Mare, se organizeaza ceva pt weekend-ul 20-21.09? cine nu a plecat, cenusa in cap si ciocu mic.... ia exemplu de la mine :roll: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 Re: Iesire in jurul Bucurestiului @ dan krp: serios? te-nseli. maine la 7:00 am la mc donalds otopeni. 2 masini (toyota si samurai) si un atv. traseul este breaza-talea-moroieni. asa, de dezmortit bucsele nitel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 20, 2008 Partajează Postat Septembrie 20, 2008 Re: Iesire in jurul Bucurestiului Ajungeti mai prin Nord ? Un... Suceava de esemplu ? :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: Iesire in jurul Bucurestiului @klez: nu prea @restul lumii: am fost breaza - talea - moroieni (cu o speciala de 2 ore) ( :grin: ) - talea - breaza. in mod evident, iar era s-o dau peste cap nitel, a fost super distractie. au fost o toyota si trei zuki-uri: un samurai, un jimny si un kingquad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: Iesire in jurul Bucurestiului @klez: nu prea @restul lumii: am fost breaza - talea - moroieni (cu o speciala de 2 ore) ( :grin: ) - talea - breaza. in mod evident, iar era s-o dau peste cap nitel, a fost super distractie. au fost o toyota si trei zuki-uri: un samurai, un jimny si un kingquad. Din pacate am vazut postul tau prea tarziu, zona am facut-o cu ATV-ul, as fi incercat si eu Samuraiul sa vad ce stie.....poate data viitoare ma cooptati si pe mine in gasca :h5 Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: Iesire in jurul Bucurestiului da, cand mai ies dau semn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate