sese Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Protagonisti:- mishu (yoda), suzuki samurai - dragos (dream_car), suzuki samurai - sergiu (sese) mitsubishi pajero Locatia: agnita, "valea stricata" ( numele zonei nu ne apartine) Motivul : mishu isi cumparase un samurai :bravo Hotarati sa incercam "noul" samurai am purces catre locatia mai sus mentionata, care reuseste de fiecare data sa ne surprinda . De data aceasta am fost nevoiti sa folosim un "artificiu" sau "hattrick". Urmeaza pozele. Vizionare placuta. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) samuraiul lui mishu (yoda) atentie : STOCK :banana i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) si eu cu pajero am ales acelasi traseu :uameni :ha: :ha: :banana i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) dragos dupa ce l-a troliat afara din noroi pe mishu ma leg si eu de el si ies . acum din pacate suntem toti de partea cealalta a santului si inevitabil trebuie sa il trecem inapoi poze i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) cuprinsi de tristetea primului esec , suntem totusi optimisti deoarece mai avem doua incercari , adica doua masini poze i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) Da, bre, nu v-a ajuns ca s-a ingropat unu' :) Va bagarati toti la mocirla, nu carecumva sa ramana vreunu' cat de cat curat :D. Super si comentariile de la poze, zici ca e lectie de offroad. Nu ma pot decide daca e "asa da" sau "asa nu". Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) ultima sansa mishu cu al sau samurai . o sansa ce trebuie jucata i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) nici noi nu stim la ce categorie intra iesirea . trebuia sa trecem inapoi ca nu prea aveam unde sa mergem de acolo decat pe jos. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) Pai nici nu conteaza "asa da" sau "asa nu" atata timp cat ati avut "asa distractie" :grin: Astept sa vad cum iesirati dupa anterioara poza de grup. :bravo PS - imaginile numite "pozitii" imi aduc in minte o perversa Kamasutra 4x4. Nu sunteti deloc cuminti. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) ce se intampla cand nu ai de ce sa te troliezi???? :p in urmatoarele poze veti descoperii ca exista situatii care la prima vedere sunt fara solutii , dar totusi nu trebuie sa dati telefoane dupa salvatori (tractoare , prieteni ...) poze i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) pentru asemenea situatii aveti nevoie de urmatoarele : coca-cola , tigari pentru fumatori, lopeti tip "lineman"( sper ca am scris corect) sau alt tip , roata de rezerva si chef de sapat. groapa trebuie facuta pe verticala usor inclinata, opus directiei de troliere, si aproximativ identica marimi rotii . atentie , roata trebuie ingropata in intregime , dupa care se formeaza un sant pentru legarea cablului de centrul rotii. poze explicative i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) poze de final i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) acum chiar am invatat ceva... Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) a fost o iesire memorabila . am fost nevoiti sa folosim lucrurile si accesoriile disponibile . prin incercarea de a trece inapoi , de cealalta parte a santului am reusit sa blocam toate cele trei masini. puteam sa apelam la tractoare si alte utilaje aflate la 20 -30 de minute de noi, dar dupa cum spunea si dragos "unde este farmecul " . intradevar unde este farmecul daca nu te chinui putin . speram ca va placut iesirea noastra :Gr i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) Super aventura.....ceva de genul asta practicam si eu in .....Siberia.....singura diferenta era ca in locul rotii de Samurai era o roata de .....Kraz :ha: :ha: :ha: .....dar sa stiti ca scotea mastodontul din necaz :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) Interesanta faza cu ingropatul rotii.... :1 O sa o tin minte pentru Gogu al nostru, cand o sa aiba troliu, bineinteles... :grin: :grin: :grin: :bravo http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) :1 :g Felicitari!Buna ideea cu roata....stiam ca exista o ancora de forma plugului care se infige automat in sol dar in lipsa ei solutia este excelenta... Problema ar fi ce facem daca nu avem troliu...(probabil ca ocolim zona...cel mai simplu :ha: ) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) :bravo de retinut metodele de troliere pt incepatori :h5 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) de metoda asta de troliere am auzit tot pe aici pe forum acum ceva vreme ,dar nu am vazut poze si spre fericire nici nu a trebuit sa aflam cum sta treaba . daca nu ai sapa ( 300-400 de euro) e numai buna roata de rezerva . totusi noi am prins vreme frumoasa cu soare si caldura. nu stiu cum e si cred ca nici nu vreau sa stiu cum sapi o groapa pt un 31' pe un vant prin noiembrie cand solu e inghetat. sigur se poate dar mai greutz i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) :bravo de retinut metodele de troliere pt incepatori :h5 nu e doar pentru incepatori :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) :1 :g Felicitari!Buna ideea cu roata....stiam ca exista o ancora de forma plugului care se infige automat in sol dar in lipsa ei solutia este excelenta... Problema ar fi ce facem daca nu avem troliu...(probabil ca ocolim zona...cel mai simplu :ha: ) tot pe aici am auzit de o metoda de "extractie" fara troliu dar cu un hi-lift jack si o sufa.... i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) faina troliere, excelent! am invatat ceva :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) O stiam pe aia "cu roata ingropata", da' e prima oara cand o vad pusa in practica ... bravo mai baieti, sa va fie de bine ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!) Da' tauni nu erau pe acolo? :grin: MARFA!!!!!!! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate