Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire cu peripetii (roata ingropata!!)

sese

Postări Recomandate

Re: iesire cu peripetii (roata ingropata!!)

Bravo - foarte misto :1 mai exista o metoda daca solul este moale. Se scoate manerul de pe jack se infige in pamant cu talpa in sus si folosind aceeasi roata pe post de baros (2 insi) se bate ca un cui in pamant putin oblic. Dupa ce te-ai troliat de el il scoti afara dinspre partea inclinata cu troliu.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da' tauni nu erau pe acolo?

:grin:

MARFA!!!!!!! :1

noi am mers in alta parte si de data asta am reusit sa ii fentam. cred ca si acum survoleaza in zona aia din padure. oricum la anu' chemam exterminatori :grin:

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

:1

:g

Felicitari!Buna ideea cu roata....stiam ca exista o ancora de forma plugului care se infige automat in sol dar in lipsa ei solutia este excelenta...

Problema ar fi ce facem daca nu avem troliu...(probabil ca ocolim zona...cel mai simplu :ha: )

tot pe aici am auzit de o metoda de "extractie" fara troliu dar cu un hi-lift jack si o sufa....

Dar in lipsa de astea mai pote fi folosit si altceva ,destul de eficient :grin: Ia uitati aici ---
---- :roll:

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

:1

:g

Felicitari!Buna ideea cu roata....stiam ca exista o ancora de forma plugului care se infige automat in sol dar in lipsa ei solutia este excelenta...

Problema ar fi ce facem daca nu avem troliu...(probabil ca ocolim zona...cel mai simplu :ha: )

tot pe aici am auzit de o metoda de "extractie" fara troliu dar cu un hi-lift jack si o sufa....

Dar in lipsa de astea mai pote fi folosit si altceva ,destul de eficient :grin: Ia uitati aici ---
---- :roll:

Extraordinar !!! :bannana :bannana :bannana :bannana :bannana

Eu l-as denumi procedeul "vasla"... :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Bravo Sese. Lichelelor, pana la urma degeaba va plangeati voi ca v-ati impotmolit. Placerea mare de la urma numai voi ati simtit-o.

Astept sa ne mai vedem pe la Taverna lui Quijote. Ori cred ca trebuie sa fluier la sibieni sa tragem o tura pana la Agnita. Oricum taverna plange dupa tine si dupa "sedintele" de joi. :x :dr2 :dr :gr1

Link spre comentariu

Felicitari pentru idee. Ca si Ricardo, doar am auzit de metoda asta. Acum am vazut cum se face: in timp ce eu beau o bere, doi prieteni sapa...... :ha:

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

@mihai-aro. exact in acelasi loc :ha: :ha: esti oricand bine venit. :h5

@foxman. don quijote si cu mine intr-o joi....hmmm..... :ha: :ha:

@zippo. din pacate nu aveam bere . dar si fara tot a fost in siritul romanesc al muncii: doi sapau (unu mai mult :ha: ) si restul.....

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Tare faina chestia cu roata. Am mai prins chestia asta pe forum dar, numai teoretic. In practica nu am vazut niciodata. Dar, sper sa nu am niciodata problema asta. Oricum e notata bine in agenda ca sa nu uit cumva

Pt voi, cei din Sibiu: il stiti cumva pe Gigi Stoian? Mai traieste sau ce naiba face?

Link spre comentariu

Mai mai mai,,,asta tine la masini usoare gen veverite pana in Pajero,,,si io m-am troliat,pardon nu io,io am infundat masina in noroi si Patricia a troliat-o agatat de roata de Dacie a unui pescar si io stateam pe ea.

daca incercati cu un G , GR,LR sau vreo LC o sa vedeti ca nu mere,poate ca daca o ingropi la vreo 2-3 metri functioneaza instalatia!

Pajero
Link spre comentariu

de metoda asta de troliere am auzit tot pe aici pe forum acum ceva vreme ,dar nu am vazut poze si spre fericire nici nu a trebuit sa aflam cum sta treaba . daca nu ai sapa ( 300-400 de euro) e numai buna roata de rezerva . totusi noi am prins vreme frumoasa cu soare si caldura. nu stiu cum e si cred ca nici nu vreau sa stiu cum sapi o groapa pt un 31' pe un vant prin noiembrie cand solu e inghetat. sigur se poate dar mai greutz

salutare,

super tare iesirea aia si metoda folosita;

ia uite ce ancora folosesc eu si nu costa nici pe departe atatia epuroi , e drept , am un samurica :ypu

uite link: http://www.proboats.ro/shop/product.php?prodID=8236

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

de metoda asta de troliere am auzit tot pe aici pe forum acum ceva vreme ,dar nu am vazut poze si spre fericire nici nu a trebuit sa aflam cum sta treaba . daca nu ai sapa ( 300-400 de euro) e numai buna roata de rezerva . totusi noi am prins vreme frumoasa cu soare si caldura. nu stiu cum e si cred ca nici nu vreau sa stiu cum sapi o groapa pt un 31' pe un vant prin noiembrie cand solu e inghetat. sigur se poate dar mai greutz

salutare,

super tare iesirea aia si metoda folosita;

ia uite ce ancora folosesc eu si nu costa nici pe departe atatia epuroi , e drept , am un samurica :ypu

uite link: http://www.proboats.ro/shop/product.php?prodID=8236

Ancora este de mare ajutor. Te scoate fara nici un efort din cele mai nenorocite locuri in care nu gasesti nimic de ce sa te legi la troliere!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare