Aditza08 Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: Racire suplimentara baie ulei Nu cred ca este spatiu ptntermicupla in fata. E mult mai simplu sa ai actionare la buton. Cost cutting & easy fitting ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
golfix Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Re: Racire suplimentara baie ulei Bun,ramane de vazut cum prind ventilatorul de radiator ,nu am vazut sa aibe ceva aripioare pe margine decat acolo unde este prins de sasiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Re: Racire suplimentara baie ulei Eu am folosit 3 bucati de platbanda 35-40mm care e prinsa de rama metalica din fata radiatorului. E inhesuit dar e loc sa lucrezi. Sunt cateva gauri in rama metalica pe care le poti folosi/usura munca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate