mayajeep Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Salut! Vreau sa achizitionez asa ceva : http://www.ebay.com/itm/MOPAR-FACTORY-OEM-430-REZ-REN-CD-MP3-DVD-HDD-AUX-MYGIG-RADIO-HIGH-SPEED-BUS-/131131204493?autorefresh=true si nu stiu daca este compatibil si cu Jeep Wrangler Jk 2008 2.8 crd. Si daca are integrat si sistemul u talk. Daca stie cineva va rog sa ma ajutati! multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd In josul paginii e un tabel cu masinile compatibile.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd e-mail la vanzator ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd vezi ca n-are navigatie. si cred ca nici handsfree-ul nu-l are. din cate stiu, se poate cumpara separat si instala la sistemul existent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mayajeep Postat Decembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd Am văzut ca scrie în jos dar v am întrebat pe voi ca sunteți mai de încredere și voiam sa mă asigur. Vânzătorul ca sa Îți vândă Îți promite mare cu sarea dar cand ajunge pachetul este altceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd in locul tau mi-as cumpara de pe aliexpres (cam 200 $) o unitate 2din cu android (gps, bluetooth, intrare pentru camera video de marsarier si toate nazbatiile posibile). americanii sunt neam de sarantoci si zgarciti (evrei in mare parte) care te taxeaza si pentru un amarat de clips de plastic, grandomani rupti in cur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd Daca il cumperi din state si e oem, foarte posibil ca la radio banda FM sa fie standard NAAO si nu prea prinzi nimic p-aici pe la noi (cu exceptia Bucurestiului, unde sunt posturi cu nemiluita). In plus, in afara de pretul de achizitie, in vama mai platesti taxe de pana la 40% (ca si la chinezi, de altfel). 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd pe anumite site-uri chinezii au depozite si in europa, si nu mai platesti vama. studiaza cu atentie si vei gasi ceva mult mai bun ca originalul american. eu am gasit (spre exemplu) in aproximativ 10 minute, pe ebay.uk, cel putin 3 oferte tentante, din polonia. Editat Decembrie 7, 2015 de vortex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd pe anumite site-uri chinezii au depozite si in europa, si nu mai platesti vama. studiaza cu atentie si vei gasi ceva mult mai bun ca originalul american. eu am gasit (spre exemplu) in aproximativ 10 minute, pe ebay.uk, cel putin 3 oferte tentante, din polonia. Eu nu caut nimic. Te-am avertizat doar in privinta normei NOOA si a taxelor vamale. Mai sunt unii care au comandat dupa e-bay.uk si le-au sosit pachetele din state sau China ... P-aia din vama nu-i intereseaza de unde ai comandat tu, ci de unde vine pachetul. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 (editat) Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd Eu nu caut nimic. Te-am avertizat doar in privinta normei NOOA si a taxelor vamale. Mai sunt unii care au comandat dupa e-bay.uk si le-au sosit pachetele din state sau China ... P-aia din vama nu-i intereseaza de unde ai comandat tu, ci de unde vine pachetul. stiu ca nu tu cauti, de aceea nici nu te-am citat in postul anterior. pe ebay, la produsul vizat, este specificat de unde vine. vamesii de la posta actioneaza imprevizibil. tot ceea ce trebuie sa ai la tine este dovada platii. se plateste vama pentru tot ceea ce vine din afara UE si care depaseste o anumita valoare - de obicei 10 (nu e clar pentru vamesi daca sunt lire, dolari sau euro :D ). Editat Decembrie 8, 2015 de vortex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd tot ce depaseste 10 Euro si vine din afara spatiului UE. Pe vames nu-l intereseaza cui si in ce ai platit tu, ci doar tara de provenienta. Poti sa cumperi si din Romania, iar ala sa-ti trimita pachetul din China ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd tot ce depaseste 10 Euro si vine din afara spatiului UE. Pe vames nu-l intereseaza cui si in ce ai platit tu, ci doar tara de provenienta. Poti sa cumperi si din Romania, iar ala sa-ti trimita pachetul din China ... :D nu pe mine trebuie sa ma deslusesti. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antelio Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd Unitatea este ok daca are can bus high! FOR EVER JEEP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mayajeep Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd Nu aveam nevoie de ceva cu android. Voiam ceva original de la mopar eventual. Am achizitionat o asemenea chestie- Mygig OEm (media center 430). L am montat si mi se aprind becurile din cand in cand , dar display ul nu afiseaza nimic. Vreau sa merg la reprezentanta , poate e cablajul prost. Daca are cineva o idee de unde ar putea fi sa imi spuna va rog. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antelio Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd Nu aveam nevoie de ceva cu android. Voiam ceva original de la mopar eventual. Am achizitionat o asemenea chestie- Mygig OEm (media center 430). L am montat si mi se aprind becurile din cand in cand , dar display ul nu afiseaza nimic. Vreau sa merg la reprezentanta , poate e cablajul prost. Daca are cineva o idee de unde ar putea fi sa imi spuna va rog. Multumesc anticipat. Ce serie are aparatul? FOR EVER JEEP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mayajeep Postat Martie 31, 2016 Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd Scuze de întârziere! În postul tău anterior ai spus de can bus high. Are high și jeepul kk 2008 merge pe low . Sau viceversa.Ideea e ca e o neconcordanta cu chestia ăsta. Am dat un mail în america sa mă lămurească de ce nu e șut e compatibil și ăsta a fost explicația lor. Acum am rămas cu el și nu știu ce sa fac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Re: Unitate Cd Jeep Wrangler JK 2008 2.8 crd TVA cand valoarea pachetului depaseste 10 euro. Vama cand valoarea pachetului depaseste 150 de euro. "B. Bunuri expediate către persoane particulare ca urmare a comenzilor făcute prin Internet, corespondenţă, telefon sau telechat. În cazul în care primiţi un colet ca urmare a unei comenzi efectuată prin Internet, corespondenţă, telefon sau telechat, eliberarea bunurilor se poate face cu scutire de la plata taxelor vamale numai dacă valoarea globală a bunurilor nu depăşeşte valoarea de 150 EURO. În situaţia în care valoarea globală a bunurilor depăşeşte valoarea de 150 EURO eliberarea acestora se poate face numai cu achitarea taxelor vamale. Bunurile primite ca urmare a unei comenzi efectuată prin Internet, corespondenţă, telefon sau telechat, pot fi eliberate cu scutire de la plata TVA-ului, numai dacă valoarea globală a bunurilor nu depăşeşte valoarea de 10 EURO/trimitere. ATENŢIE! · Taxele vamale se datorează numai în situaţia în care mărfurile comandate de dvs. provin din afara Comunităţii Europene. · Nu se acordă scutiri de la plata taxelor vamale, TVA şi accize pentru următoarele categorii de bunuri: a) produse alcoolice; b) parfumuri şi ape de toaletă; c) tutun şi produse din tutun. Taxele vamale aplicabile la punerea în liberă circulaţie a mărfurilor din State terţe Uniunii Europene în România sunt cele cuprinse în Tariful Vamal Comun de import al Uniunii Europene, adoptat prin Regulamentul Consiliului (CEE) nr. 2658/87 privind Nomenclatura tarifară şi statistică şi Tariful Vamal Comun. Valoarea în vamă la care se aplică taxele vamale este preţul efectiv plătit pentru achiziţionarea bunurilor, care rezultă din preţurile înscrise în facturi sau alte documente fiscale echivalente. ATENŢIE! · Preţul efectiv plătit nu se ia în considerare în situaţiile în care autoritatea vamală are suspiciuni cu privire la subevaluarea bunurilor, devalorizarea monedei de tranzacţie sau perioada care s-a scurs de la achiziţie şi până la vămuirea bunurilor. · Taxa vamală forfetară nu se aplică pentru bunurile primite prin colet ca urmare a unei comenzi efectuată prin Internet, corespondenţă, telefon sau telechat." Sursa aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate