b80xox Posted April 20, 2017 Author Share Posted April 20, 2017 Re: Sfaturi Patrol 260 ARB - puse de mine. Original avea un LSD in puntea spate. Mircea, Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Re: Sfaturi Patrol 260 Masina dumitale e un model vintage , de aceea imi permit ( deh , curiozitatea) sa te rog sa imi mai dai ceva lamuriri, promit sa nu exprim idei negative 1. diferentialul spate e pe mijloc sau pe dr? 2. ce rapoarte ai in punti ? 3. cutia de viteze este aceea de are ? 4. motorul e in 4 cil cu turbo pe dr? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
b80xox Posted April 24, 2017 Author Share Posted April 24, 2017 Re: Sfaturi Patrol 260 Nea Luigi, 4 cyl cu turbo in dreapta, Rapoarte 4,875 daca nu ma insel Dif spate pe mijloc Cutie cu 5 trepte. Mircea, Link to comment Share on other sites More sharing options...
b80xox Posted April 24, 2017 Author Share Posted April 24, 2017 Re: Sfaturi Patrol 260 Si daca aveti idei negative degeaba Imi place mult de ea, de mor. Nici nu o scot iarna pe sare sa nu rugineasca! Dupa fiecare iesire, o spal bine, o dau cu wd40, cum vad o urma mica de rugina, curat, dau cu Fertan, grund si o si vopsesc.... Face reviziile la Nissan.... Dehh- dragoste mare intre mine si babuta! Nu ma ajutati sa gasesc si eu un capac de rezervor (usita). Multumesc. Mircea, Link to comment Share on other sites More sharing options...
smihai Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Re: Sfaturi Patrol 260 Va salut și vin și eu cu o problema cu care ma confrunt.pedala de ambreiaj rămâne la fund și pierde lichidul.Merge un kit de reparație al cilindrul sau alt cilindru nou.Mulțumesc. :) Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Re: Sfaturi Patrol 260 poate fi cilindru sau pompa de ambreiaj ... dupa atatia ani de functionare , e putin probabil sa scape numai cu niste garnituri , poti incerca totusi , e solutia ieftina .. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
smihai Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Re: Sfaturi Patrol 260 Tin sa mentionez si faptul ca masina nu a mai circulat de vreo 14 ani.Din ce preturi am vazut pe net, ambele costa intre 100-300 Ron, in functie de producator.Multam pt sfat. Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Re: Sfaturi Patrol 260 Pistonul de pe cutie e din fonta si poate fi curatat si repus in buna stare cu un set de garnituri ( adica o garnitura si un burduf + capacel de protectie la aerisitor ) , la pompa nu se scapa intodeauna cu inlocuirea garniturilor dar merita incercat . Unele versiuni de pompa au o mica supapa in piston , de obicei e trecuta cu vederea fiind ascunsa sub un capison al pistonului . Daca mica supapa nu e in regula si scapa trecuta cu vederea , toata reparatia e inutila . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts