gabi.nechita Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 (edited) Buna ziua. Doresc sa achizitionez un L200 si as vrea sa stiu pana in ce an s-a folosit acceleratia prin intermediul cablului. Nu vreau sa fiu controlat prea mult de ECU. Daca se poate fara ECU e mai bine. Va multumesc. Edited December 19, 2015 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduAlex Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Re: cablu acceleratie L200 Din cunostintele mele pana la finele anului 2001. Cel mai sigur verifici pe masina. Daca e cu pompa exclusiv mecanica, motor de 99 cai sau 73 kw, ai cablu. Se si vede in compartimentul motor iar relantiul este reglabil pe surub ca la vechile Dacii 1300. Mai mult, ai si schock mecanic pe cablu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.nechita Posted December 19, 2015 Author Share Posted December 19, 2015 Re: cablu acceleratie L200 Multumesc pentru raspuns. Am sa ma orientez dupa puterea motorului. Stau totusi si ma gandesc daca am sa ma descurc cu cei 99 de cai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts