giorgel Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 (editat) Iar am strans cativa paleti, nici de data asta nu vreau sa-i vand :ha: Propun al doilea sfarsit de saptamana, 9 sau 10.01.2016. Later edit : Copy-paste de anul trecut, cu mici completari: "Locul unde vom merge este CALUGARENI, acolo unde s-a facut si prima intalnire, iar data este(duminica) 10, luna ianuarie, anul 2016, sa fie intr-un ceas bun! :h5 Locul de intalnire este benzinaria PETROM, pe dreapta dupa capatul tramvaiului, catre Giurgiu. Ora intalnirii : 09.00am Ora plecarii : 09.30am. Deplasarea pe sosea se va face in coloana, cu respectarea regulilor de circulatie. Va rugam sa acceptati faptul ca aceasta intalnire este una de socializare si gratareala si mai putin una de off-road pe terenurile locuitorilor. Dotari : fiecare cu ce-si aduce de-acasa, obligatoriu sa avem toti saci de gunoi pentru a nu lasa nimic in urma noastra. Cine are posibilitatea de a aduce lemne pentru focul de tabara, este rugat sa o faca. Masinile sa fie inmatriculate si apte pentru circulatia pe drumurile publice, conform legilor in vigoare. Nu uitati sa va luati rovigneta....." Editat Ianuarie 7, 2016 de Astral Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Nu-i rea ideea!:br LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Speram si la ceva zapasda pana atunci :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Iar am strans cativa paleti, nici de data asta nu vreau sa-i vand :ha: Propun al doilea sfarsit de saptamana, 9 sau 10.01.2016. Aduc si eu celebra...lopata! :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Mi-au ramas si mie de anul trecut cativa, dar sa vad cu ce voi efectua transportul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Mi-au ramas si mie de anul trecut cativa, dar sa vad cu ce voi efectua transportul. Iau si eu cativa pe plafonul lui Y60 pe portbagaj "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tiru Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Iau si eu cativa pe plafonul lui Y60 pe portbagaj Florine, mai bine ii bagam in Navara, e mai putin de munca... new hobby - off road :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Pregatiti drona,ca iar o sa asistam la celebrele liniute intre Patrol si Mitsu in panta.:grin: Prietenii stiu de ce! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Decembrie 25, 2015 Partajează Postat Decembrie 25, 2015 (editat) Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Micutzule Hobbyt, vad ca ai ramas Micutzul Piroman. :ha::ha: Suna bine. Editat Decembrie 25, 2015 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 25, 2015 Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Giorgele ...zici ca iar vrei sa faci focu la inceput de an? Da'... cribite ai? Sau o arzi la amnar? Am auzit ca te-ai pregatit temeinic sa-i privesti pastia cu patraoale, mitzumusche si toayote in retrovizoarele gaylanderului cum se chinuie sa te ajunga din urma... Esti chiar dispus sa joci la handicap. Eu zic sa iti pui troliul pe spate mai ales ca acolosea nu prea au de ce sa se trolieze baietii... Nimic nu e imposibil cand iti doresti ...Nici macar aia cu opt ore jumate (ptr cunoscatori). :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 25, 2015 Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 @Yonutz,sa-ti amintesc cum am vazut eu Y61 in retrovizoare de la jumatea pantei? :grin: Priceless! Intr-adevar,singura,dar m-a virusat psihologic! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Acum poate stau si eu mai mult ca data trecuta! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
delwind Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Parerea mea e ca urmatorul week-end ar fi mai potrivit. Cel propus e primul dupa Sf. Ion, e posibil ca unii sa vrea sa fie invitati la diverse petreceri si sa nu poata participa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Intalnirea de la Calugareni va avea loc, conform traditiei, in weekend-ul 9-10 ianuarie, de preferat pe data de 9.01. :ypu Toti cei care pot ajunge sunt bineveniti. :2dr Pentru cei care petrec de Sf. Ion :rsp:er si nu reusesc sa ajunga, vom urca :ft si filme!:oc @giorgele, hai cu paletii :al aia, sa fie lumina, sa ne "simtem bine":app Editat Decembrie 28, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 @nessum: vorbesc eu cu nea fane, sa aduca siliconul pt. lopata, sau mai ai de data trecuta?:ha: Paleti - am cativa :grin: Pe 9 sau pe 10.01 - mie personal mi-e egal in acest moment. Acel weekend este rezervat.:wink: Si ca sa fie treaba treaba, iata emblema: [ATTACH=CONFIG]255564[/ATTACH] Editat Decembrie 28, 2015 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 @nessum: vorbesc eu cu nea fane, sa aduca siliconul pt. lopata, sau mai ai de data trecuta?:ha: Paleti - am cativa :grin: Pe 9 sau pe 10.01 - mie personal mi-e egal in acest moment. Acel weekend este rezervat.:wink: Si ca sa fie treaba treaba, iata emblema: [ATTACH=CONFIG]255564[/ATTACH] Are, are siliconul pe ea... sa vorbeasca nea Fane cu cumnatu' Marian sa aduca specialitatea casei, "pizdulicile'', stie el.:pr1 Editat Decembrie 29, 2015 de nessum Adaugare poza cu "pizdulicile'' Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mpopescu Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Asadar pe 9 sau pe 10? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Pai hai sa ne vedem duminica, 10 ianuarie! :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Interesant :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Pai hai sa ne vedem duminica, 10 ianuarie! :wink: Perfect ptr.Duminica! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 (editat) Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 @nessum: vorbesc eu cu nea fane, sa aduca siliconul pt. lopata, sau mai ai de data trecuta?:ha: Paleti - am cativa :grin: Pe 9 sau pe 10.01 - mie personal mi-e egal in acest moment. Acel weekend este rezervat.:wink: Nenea Giorgel ma primesti si pe mine sa ma incalzesc la focul tau? :ha: Editat Ianuarie 2, 2016 de Astral Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Nenea Giorgel ma primesti si pe mine sa ma incalzesc la focul tau? :ha: Sigur ca da. Ne vedem duminica 10.01.:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 ora 8pt trecute fix? http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 (editat) Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Copy-paste de anul trecut, cu mici completari: "Locul unde vom merge este CALUGARENI, acolo unde s-a facut si prima intalnire, iar data este(duminica) 10, luna ianuarie, anul 2016, sa fie intr-un ceas bun! :h5 Locul de intalnire este benzinaria PETROM, pe dreapta dupa capatul tramvaiului, catre Giurgiu. Ora intalnirii : 09.00am Ora plecarii : 09.30am. Deplasarea pe sosea se va face in coloana, cu respectarea regulilor de circulatie. Va rugam sa acceptati faptul ca aceasta intalnire este una de socializare si gratareala si mai putin una de off-road pe terenurile locuitorilor. Dotari : fiecare cu ce-si aduce de-acasa, obligatoriu sa avem toti saci de gunoi pentru a nu lasa nimic in urma noastra. Cine are posibilitatea de a aduce lemne pentru focul de tabara, este rugat sa o faca. Masinile sa fie inmatriculate si apte pentru circulatia pe drumurile publice, conform legilor in vigoare. Nu uitati sa va luati rovigneta....." Editat Ianuarie 7, 2016 de Astral Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Hai La Multi Ani !!! Pe anul asta . Prezent si eu :x KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate