Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4

giorgel

Postări Recomandate

Iar am strans cativa paleti, nici de data asta nu vreau sa-i vand :ha:

Propun al doilea sfarsit de saptamana, 9 sau 10.01.2016.

Later edit :

Copy-paste de anul trecut, cu mici completari:

"Locul unde vom merge este CALUGARENI, acolo unde s-a facut si prima intalnire, iar data este(duminica) 10, luna ianuarie, anul 2016, sa fie intr-un ceas bun! :h5

Locul de intalnire este benzinaria PETROM, pe dreapta dupa capatul tramvaiului, catre Giurgiu.

Ora intalnirii : 09.00am

Ora plecarii : 09.30am.

Deplasarea pe sosea se va face in coloana, cu respectarea regulilor de circulatie.

Va rugam sa acceptati faptul ca aceasta intalnire este una de socializare si gratareala si mai putin una de off-road pe terenurile locuitorilor.

Dotari : fiecare cu ce-si aduce de-acasa, obligatoriu sa avem toti saci de gunoi pentru a nu lasa nimic in urma noastra.

Cine are posibilitatea de a aduce lemne pentru focul de tabara, este rugat sa o faca.

Masinile sa fie inmatriculate si apte pentru circulatia pe drumurile publice, conform legilor in vigoare.

Nu uitati sa va luati rovigneta....."

Editat de Astral

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4

Mi-au ramas si mie de anul trecut cativa, dar sa vad cu ce voi efectua transportul.

Iau si eu cativa pe plafonul lui Y60 pe portbagaj

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu

Iau si eu cativa pe plafonul lui Y60 pe portbagaj

Florine, mai bine ii bagam in Navara, e mai putin de munca...:sm

new hobby - off road :cl
Link spre comentariu

Giorgele ...zici ca iar vrei sa faci focu la inceput de an? Da'... cribite ai? Sau o arzi la amnar?

Am auzit ca te-ai pregatit temeinic sa-i privesti pastia cu patraoale, mitzumusche si toayote in retrovizoarele gaylanderului cum se chinuie sa te ajunga din urma... Esti chiar dispus sa joci la handicap. Eu zic sa iti pui troliul pe spate mai ales ca acolosea nu prea au de ce sa se trolieze baietii...

Nimic nu e imposibil cand iti doresti ...Nici macar aia cu opt ore jumate (ptr cunoscatori). :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@Yonutz,sa-ti amintesc cum am vazut eu Y61 in retrovizoare de la jumatea pantei? :grin: Priceless! Intr-adevar,singura,dar m-a virusat psihologic! :ha:

Link spre comentariu

Parerea mea e ca urmatorul week-end ar fi mai potrivit.

Cel propus e primul dupa Sf. Ion, e posibil ca unii sa vrea sa fie invitati la diverse petreceri si sa nu poata participa.

Link spre comentariu

Intalnirea de la Calugareni va avea loc, conform traditiei, in weekend-ul 9-10 ianuarie, de preferat pe data de 9.01. :ypu

Toti cei care pot ajunge sunt bineveniti. :2dr

Pentru cei care petrec de Sf. Ion :rsp:er si nu reusesc sa ajunga, vom urca :ft si filme!:oc

@giorgele, hai cu paletii :al aia, sa fie lumina, sa ne "simtem bine":app

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

@nessum: vorbesc eu cu nea fane, sa aduca siliconul pt. lopata, sau mai ai de data trecuta?:ha:

Paleti - am cativa :grin:

Pe 9 sau pe 10.01 - mie personal mi-e egal in acest moment. Acel weekend este rezervat.:wink:

Si ca sa fie treaba treaba, iata emblema:

[ATTACH=CONFIG]255564[/ATTACH]

web-astral2000.thumb.jpg.5e8d20289af122bc6e130ca4b2e4928b.jpg

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

@nessum: vorbesc eu cu nea fane, sa aduca siliconul pt. lopata, sau mai ai de data trecuta?:ha:

Pe 9 sau pe 10.01 - mie personal mi-e egal in acest moment. Acel weekend este rezervat.:wink:

Si ca sa fie treaba treaba, iata emblema:

[ATTACH=CONFIG]255564[/ATTACH]

Are, are siliconul pe ea... sa vorbeasca nea Fane cu cumnatu' Marian sa aduca specialitatea casei, "pizdulicile'', stie el.:pr1

IMGP3433.jpg.2e53ab49520e537c3b403ee9418aeebc.jpg

DSCN0060.jpg.e8cf9abe7333069c33539c29ffa1ec82.jpg

Editat de nessum
Adaugare poza cu "pizdulicile''

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Nenea Giorgel ma primesti si pe mine sa ma incalzesc la focul tau? :ha:

Editat de Astral

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Nenea Giorgel ma primesti si pe mine sa ma incalzesc la focul tau? :ha:

Sigur ca da. Ne vedem duminica 10.01.:h5

Link spre comentariu

Copy-paste de anul trecut, cu mici completari:

"Locul unde vom merge este CALUGARENI, acolo unde s-a facut si prima intalnire, iar data este(duminica) 10, luna ianuarie, anul 2016, sa fie intr-un ceas bun! :h5

Locul de intalnire este benzinaria PETROM, pe dreapta dupa capatul tramvaiului, catre Giurgiu.

Ora intalnirii : 09.00am

Ora plecarii : 09.30am.

Deplasarea pe sosea se va face in coloana, cu respectarea regulilor de circulatie.

Va rugam sa acceptati faptul ca aceasta intalnire este una de socializare si gratareala si mai putin una de off-road pe terenurile locuitorilor.

Dotari : fiecare cu ce-si aduce de-acasa, obligatoriu sa avem toti saci de gunoi pentru a nu lasa nimic in urma noastra.

Cine are posibilitatea de a aduce lemne pentru focul de tabara, este rugat sa o faca.

Masinile sa fie inmatriculate si apte pentru circulatia pe drumurile publice, conform legilor in vigoare.

Nu uitati sa va luati rovigneta....."

Editat de Astral

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare