Pleampa Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Vin si eu cu nevasta din dotare, catelul s-a hodorogit si ramane acasa. Sper sa gasesc benzinaria deoarece nu cunosc zona. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Vin si eu cu nevasta din dotare, catelul s-a hodorogit si ramane acasa. Sper sa gasesc benzinaria deoarece nu cunosc zona. Este singurul Petrom pe partea dreapta la iesirea din Bucuresti spre Giurgiu. 1 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Nea Giorgel, ma lasi si pe mine sa ard 2-3 mici pe gratarul tau si dau o tuica :2dr Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Vin si eu cu nevasta din dotare, catelul s-a hodorogit si ramane acasa. Sper sa gasesc benzinaria deoarece nu cunosc zona. Soseaua Giurgiului pana la capat, spre Jilava, intai apare Dedeman pe stanga, apoi imediat capatul de linie al tramvaielor si mergand tot inainte vei gasi acel Petrom. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 :2dr :h5 S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Nea Giorgel, ma lasi si pe mine sa ard 2-3 mici pe gratarul tau si dau o tuica :2dr Numai bine El nu are gratar.:ha::ha::ha: Ii ardem pe motor si am rezolvat problema.:ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Vin si eu! Ne vedem duminica :) ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 El nu are gratar.:ha::ha::ha: Ii ardem pe motor si am rezolvat problema.:ha: Cum sa n-am bre gratar? Io? Pai anul trecut aci la Calugareni, si acu 2 ani pe la groapa, cumnatu' Marian pe ce a ars pizdulicile?:ha::ha::ha: Nea Faneeee, esti pe faza? Daca tii mortis, facem mici la turbina, da' tre sa vii cu Ivan, turbina mea are cascheta:ha:. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Nea Giorgel, ma lasi si pe mine sa ard 2-3 mici pe gratarul tau si dau o tuica :2dr Numai bine Hai ca apar si eu, ne gasim pe acolo. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Aduc trei paleti :fr2 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Aduc trei paleti :fr2 Nici tu nu-i vinzi?:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Anul trcut am cumparat paleti pt a ma folosi de ei si nu putin 50lei pe 2 paleti!! :uameni Nu mai am de ars paleti, dar vin sa va vad , sa socializam , sa facem gratare !! :2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Anul trcut am cumparat paleti pt a ma folosi de ei si nu putin 50lei pe 2 paleti!! :uameni Nu mai am de ars paleti, dar vin sa va vad , sa socializam , sa facem gratare !! :2dr Zici ca anul asta ne lasi sa facem grataru ...in tigaie la butelie sau ne dam pe uscatura? :4079862908::ha3:fh consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 De anul trecut la Calugareni :x :ha: sursa: http://www.paqe.com "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 De anul trecut la Calugareni :x :ha: sursa: http://www.paqe.com Nu-l vad pe Vali Babu cu ceaunul, in rest e toata lumea:ha::ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cornelG300 Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 am si eu o "trāsurā"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 distractie cat mai placuta maine !!! si reveniti cu poze :h5:h5:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Incepem sa ne adunam... Editat Ianuarie 11, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Spoiler https://flic.kr/p/Cy3cLG Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Astazi am primit botezul "focului". :2dr Prima mea iesire cu colegii si sper sa fie mai multe daca timpul imi va permite. M-am simtit excelent inconjurat de oameni deosebiti. :h5 Multumesc pentru primirea alaturi de voi.:al Cum noaptea trecuta am fost pe baricade, la munca, am fost rupt de oboseala si am plecat printre primii. Iata cateva poze de la petrecerea campeneasca.:x S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Sa ne fie de bine si sa ne vedem si la anul viitor ! :h5 Editat Ianuarie 10, 2016 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Sa ne fie de bine si sa ne vedem si la anul viitor ! :h5 Check-in 5:05 :banana Unde e filmuletul cu batul de toyota? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Ne-am intalnit si la inceputu' asta de an si ne-am simtit f.bine! :2dr:cl:h5 Editat Ianuarie 10, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 Am participat si eu la aceasta intalnire, chiar daca ne-am urnit mai tarziu de acasa. Cand ajungeam la intalnire ne-am intersectat cu masina de militie care am inteles a atras atentia participantilor ca rezervatia si pasunile oamenilor trebuie ocolite. Toata lumea s-a conformat, locul a ramas asa cum l-am gasit - curat, eu plecand printre ultimii de acolo. Ma bucur ptr aceasta comunitate ca se maturizeaza de la an la an mai mult. Asta e un lucru bun. Un an asa cum va doriti, sa fim in primul rand sanatosi ca pe restul le-om face noi. :h5:cl consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Re: Calugareni 2016 - Traditionala "adunatura" de calesti 4x4 O iesire frumoasa intr-o atmosfera placuta :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate