wrangler97 Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Buna seara , In urma discutiilor vad ca aveti destul de multa experienta cu Wranglerul TJ si am si eu o problema la al meu. Detin unul fabricatie si nu trage la capacitate de 120 CP, daca sunt in a 4 sau a 5-a la un deal cu inclinatie 30% trebuie sa incep sa scad pana la a doua ca sa pot urca. Parca are cai morti, tin sa precizez ca am schimbat injectoare noi, bujii, fise, sonde lamda,delcou samd. Astept sa primesc curand senzorul MAP care am inteles ca tine loc de debitmetru la modelul asta. Please help sa ma pot bucura de un 4X4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Re: Nu trage motorul - TJ la rampa de 30% e normal...de ce crezi ca are si reductor in dotare? ai facut un dyno test? ce dimensiuni ai la anvelope? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: Nu trage motorul - TJ De fel tj altfel decat motorul de 4.0 este destul de puturos, fara pretentii. Fara alte rapoarte si cu gume putin mai mari viteza cu numarul 5 devine inutila, nu stiu daca are al tau o problema sau pur si simplu asa merg ele. Mergi cu altul asemantor, compara pe urma. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Re: Nu trage motorul - TJ baga in 4x4 si o sa-ti mearga .... ce dimensionne de roti ai ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Re: Nu trage motorul - TJ Tin sa completez ce a spus @worldscape, daca imi permite:grin: Nu baga in 4x4/4x4 low pe asfalt aderent/uscat ca nu ii place. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate