Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Regimul inmatricularii vehiculelor pentru competitii sportive.

Alex-gaz
 Share

Recommended Posts

Salut, recent am vorbit cu un pasionat de raliu posesor al unui Imprezza WRX STi 2.0 turbo care si-a inscris masina cu numere definitive romanesti pt in regim de masina de competitii sportive FARA TAXA/TIMBRU DE MEDIU. Nu am cerut multe detalii, dar am inteles ca se poate, iar masina nu ar fi restrictionata in vreun fel la circulatia pe drumurile publice dat fiind faptul ca este o masina de serie fara alte modificari in acte(la observatii in talon sunt trecute doar inc un tip de jante pe care le poate incalta, si nu este trecuta deloc alta modificare(cipul de la motor pt 280cai nu e trecut)) la fel asigurarea nu e cinestie cu cat mai scumpa(20-25% in plus fata de regimul normal la aceleasi date), si impozitul din cate am inteles tot asa dupa capacitatea cilindrica. In fine intrebarea mea este daca s-ar putea inscrie tot asa si alte masini mai ales pt competitii offroad ca sa pastram si specificul forumului acesta, cu/fara modificari evidente si mentionate in talon si daca trebuie sa fi membru al unui club sportiv cu specific auto sau trebuie sa faci unele compromisuri sau este doar o chestie de interpretare si a acestui regim. In sensul ca se poate conduce pe drumurile publice doar in preajma competitiilor dar nu se leaga nimeni de asta dar nu poti sa te bazezi pe asta si alte romanisme sau nu poti cu aceasta parasi tzara fara ceva acte speciale, etc, ca birocratia europeana e imensa. Multzam anticipat! :wink:

Re: Regimul inmatricularii vehiculelor pentru competitii sportive.

Aici ai citit ? Pentru ca alte informatii mai aproape de realitate nu cred sa gasesti....

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89911-100Tracks-incepe-procedurile-de-omologarea-si-inmatriculare-a-autovehicolelor-off-road-de-competitie

Re: Regimul inmatricularii vehiculelor pentru competitii sportive.

Am citit acuma ms fain, oricum daca e sa ma intereseze mai mult vreo masina inmatriculata ca automobil de competitie precum aceea cred ca o sa cer ajutor juridic avizat...

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use