Niva Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 (editat) Vand masina 4x4 ptr competitii. - JEEP Wangler YJ - motor 4.0 benzina , ciptuning +20% , cca. 190-200 cp. - cutie manuala - suspensie Fox off road- kit original de conversie , arcuri elicoidale , combinat cu perne de aer + compresor - troliu fata 6T,spate 5T - electrice - racire ventilatoare electrice suplimentare - roll cage interior si exterior - frane spate independente - proiectoare fata spate si faruri LED - diferential blocant fata spate phneumatic Inmatriculat in BG pe societate comerciala , acte in regula , ITP si RCA valabil aprilie 2016.Masina este echipata cu accesorii pentru start in competitie off road sau raid. Pret : 15.700 euro - negociabil tel 0763638882 Editat Octombrie 30, 2017 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Ianuarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: Vand masina 4x4 ptr competitii Jeep Wrangler XJ alte poze ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Februarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2016 Re: Vand masina 4x4 ptr competitii Jeep Wrangler XJ UP ! 14200 Euro ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Octombrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Re: Vand masina 4x4 ptr competitii Jeep Wrangler XJ pret nou ! 10900 euro ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 22, 2017 Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Re: Vand masina 4x4 ptr competitii Jeep Wrangler XJ Wrangler XJ? Pare mai degraba un YJ ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Octombrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Re: Vand masina 4x4 ptr competitii Jeep Wrangler XJ da ! corect ! mi-a ramas Jaguarul pe retina , si am confundat initialele !:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Re: Vand masina 4x4 ptr competitii Jeep Wrangler XJ da ! corect ! mi-a ramas Jaguarul pe retina , si am confundat initialele !:wink: Rezolvat! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Noiembrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Re: Vand masina 4x4 ptr competitii Jeep Wrangler YJ 9900 euro ? Masina e gratis , platesti doar piesele montate din modificari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Februarie 19, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2019 Up ! Pret de primavara ca sunt cam multe fiare in curte !.....7500,00 euro !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate