Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

10 zile in Serbia si Muntenegru - august 2016

mm

Postări Recomandate

Salutare,

Pentru ca anul trecut am participat la o tura foarte faina in estul Serbiei, organizata de un tip pe care l-am descoperit pe Facebook, anul asta am decis sa repet neaparat experienta.

In concluzie, m-am inscris la tura asta:

http://www.rustikatravel.com/4x4/scheduled/serbia-montenegro-highlands/

Avand in vedere obisnuintele celor de pe aici de pe forum, as zice ca este o tura de offroad usor spre mediu cu multe posibilitati de distractie mai serioasa pe parcurs pentru cine are chef. Altfel, camping, corturi, bere, poze, gratare, foc de tabara si multa voie buna si liniste.

Aleksandar, organizatorul, a anuntat 10% reducere pentru cine se inscrie inca din ianuarie.

As vrea sa intreb daca exista doritori pe forum, ca sa nu iau singur drumul Belgradului :) Sunt convins ca multi dintre cei de aici s-ar simti f fain.

Cateva poze de anul trecut:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80808-Am-un-HDJ-80-Cum-procedez-%29&p=1017661&viewfull=1#post1017661

Alex

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 10 zile in Serbia si Muntenegru - august 2016

Nu sunt numai forestiere' date=' se merge mult si prin padure si pe gol alpin. In fine, fiecare cu distractia lui :)[/quote']

ideea imi pare faina , mai ales ca esti intr-o tara straina si poate daca mergi de capul tau nu reusesti sa afli zonele cele mai frumoase pe care cred ca incearca sa te duca ghidul.

Cand ai mai fost cate masini v-ati strans? Organizatorul cu cate masini a participat?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Exact asta e faza. Daca mergi de capul tau, ori nu nimeresti locurile, ori iti ia foarte mult sa le nimeresti... Plus ca daca ramai pe undeva si singur si fara sa vorbesti limba nu e prea simpatic.

Data trecuta am fost 5 masini: 3 din Germania, 1 din Belgia si cu mine. Organizatorul a venit si el cu o masina. S-a mers in fiecare zi cam de la 8 jumate dimineata pana pe la 6-7 seara, cu paizele de rigoare pentru poze, o gustare si cate o drumetie pe jos pe ici pe colo. Seara campa fiecare cum era pregatit si se dadea drumul la tzuici si foc de tabara...

Link spre comentariu

700 de euro + motorina + mancare, bautura. Cu cazarea nu sunt costuri, se doarme la cort, maxim 1-2 nopti pe la vreo cabana ceva daca ne apuca doru de confort :)

Link spre comentariu

Luna august este deja planificata la mine, din pacate. Poate la anul. Sau poate se mai fac ture de-astea si in alte perioade. In principiu sunt si eu interesat sa mai vad si alte meleaguri, altfel decat prin fereastra unui hotel...

Link spre comentariu

M-am uitat deja pe site-ul lor, fac ture faine, recreative. Cred ca trebuie sa-mi pun folie pe masina asta, ca zic ei mai la toate turele ca se lasa cu polish. :grin:

Vad ca organizeaza si prin Romania o tura... Destepti baieti! :bravo

Link spre comentariu

O intrebare de incepator :

- ce intra in cei 700 de euro ? Ok , platim si ce primim . Cazare la cort , mancare din borcan , motorina de la statii . Vize nu mai sunt necesare , aprobari sa umblam pe drumuri forestiere , nu sunt necesare . Pentru ce 700 de euro ?

Unii organizeaza nunti de 400 de persoane pentru mai putin. :grin:

Editat de FordRanger
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Da, polish e din plin. Altfel, traseele nu sunt extrem de grele, cum am zis. Rar cate o troliere, ceva mai des o drujba, ceva.

Ce se ofera am explicat mai sus... Un plan bine pus la punct.Traseul deja gandit intr-o tara necunoscuta, suport tehnic, daca e nevoie. Pentru cei care nu au timp de explorat pe cont propriu, dar care vor sa vada locuri faine si din alte tari,e destul de mult. Zic eu...

Exista cu siguranta piata pentru asa ceva. Ca dovada ca omu asta din Serbia face bani din trasee pe la noi. Probabil din cauza ca romanii sunt prea sceptici majoritatea ca sa se apuce de asa ceva :)

Link spre comentariu

Omul ala este unul din oamenii de baza Jeep Club Serbia.

A fost la noi la intalniri,a facut invitatii la ei la intalniri,face aste de fun si se pare ca o face bine.Pe deasupra a primit laude si umbla vorba prin targ ca-i serios si saritor.

Cine crede ca-i scump,sa nu se duca.

La fel cine crede ca se descurca singur,sa se duca singur.

Si mie mi se pare destul 630 E ,dar i-as da dar in perioada aia nu am concediu.Traseul este unul super,zona este unica in europa. de genul o data in viata.

dar fiecare face ce vrea cu banii lui.pentru vara este super ok propunerea.pentru iarna mergea ceva Maroc.

pentru noi,ceilalti, ceva carcota in fata calculatorului si gata satisfactia....ai dreak fraieri, se plimba ca tampitii prin munti straini, BGP...

pe principiul asta mare este si la Venus ce cautati ma la greci in insulele alea micute, HA ?!? niste tarani...

luati ultima fraza ca un pamflet,ca omuletii ce-si folosesc neuronul...

spor !

Editat de RZV

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Omul ala este unul din oamenii de baza Jeep Club Serbia.

A fost la noi la intalniri,a facut invitatii la ei la intalniri,face aste de fun si se pare ca o face bine.Pe deasupra a primit laude si umbla vorba prin targ ca-i serios si saritor.

Cine crede ca-i scump,sa nu se duca.

La fel cine crede ca se descurca singur,sa se duca singur.

Si mie mi se pare destul 630 E ,dar i-as da dar in perioada aia nu am concediu.Traseul este unul super,zona este unica in europa. de genul o data in viata.

dar fiecare face ce vrea cu banii lui.pentru vara este super ok propunerea.pentru iarna mergea ceva Maroc.

pentru noi,ceilalti, ceva carcota in fata calculatorului si gata satisfactia....ai dreak fraieri, se plimba ca tampitii prin munti straini, BGP...

pe principiul asta mare este si la Venus ce cautati ma la greci in insulele alea micute, HA ?!? niste tarani...

spor !

cand spun a fost la noi la intalniri, ma refer in RO la intalnirile jeep club nu la mine... iar eu am fost nevoit sa refuz din cauze personale sa merg la oricare din ele,si nici nu m-am ocupat de organizare...

LE : sa nu se inteleaga gresitinceputul din textul de mai sus.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Ai vazut toti muntii patriei ca sa zici ca vrei si in alta tara? Mai si platesti 700 euro si combustibil pana acolo. Asa ceva se poate organiza forte usor la noi(traseu si suport) gratis, dar poate asa sunt eu, nu ma arunca banii afara din casa. Si chiar daca m-ar arunca, tot nu as participa la asa ceva.

Nu incerc sa scot ochii cuiva, dar cand vad jaf la drum mare nu ma pot abtine.

Link spre comentariu

nu-i nimic, matale da 500E pe un WE la Praga, ca din aia nu avem in Ro....

si va fi sotia fericita,poze de facebook o sa ai, chestii din astea.

cineva spunea friciti cei saraci .... ai citit ceva de parcul ala dormitor dau dourmidor.... :grin: unic in Europa iti spune ceva...

vorbim vorbe, carcota de tastatura..

Link spre comentariu

Jaf la drumul mare e cand ti se baga mana in buzunar. Nu te obliga nimeni sa te duci. Stai acasa, e cel mai ieftinz. Lasa-ne pe noi, astia, mai prosti, sa ne ducem.

Link spre comentariu

100 de euro de mașină, 5 zile în Carpați, cazare și mâncare pe cont propriu

maxim 6 mașini pe tură

sună bine?

sau forestierele românești nu au haz?

:grin:

Organizezi tu? Pe fata, sau la secret? :))))) Glumesc!

Eu unul sunt interesat, sper ca de anul asta sa am mai mult timp de balaurit prin munti, asa mai soft.

Dar nu trebuie dat cu piatra nici in straini, si nici in cei care vor sa vada si alte meleaguri. Merge fiecare unde vrea cardanu' lui... Si il lasa bugetul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare