Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce imi scapa ?

FordRanger

Postări Recomandate

• Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Ce imi scapa ?

Pai asta cu Y60 cu badge d eFord stiu ca s-a adoptat pe Australia,am inteles chiar ca a fost un fel de continuare a Y60-uluidupa ce nissan a incetat sa il mai produca iar americanii de la Ford l-au produs in continuare da cu emblema de Ford :)

oricum dac aii dai emblema jos e tot Patrol :)

acu daca tot suntem la nelamuriri..cum deosebim un patrol made in Japan si unul fabricat prin alte parti,gen Spania...etc???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai asta cu Y60 cu badge d eFord stiu ca s-a adoptat pe Australia,am inteles chiar ca a fost un fel de continuare a Y60-uluidupa ce nissan a incetat sa il mai produca iar americanii de la Ford l-au produs in continuare da cu emblema de Ford :)

oricum dac aii dai emblema jos e tot Patrol :)

acu daca tot suntem la nelamuriri..cum deosebim un patrol made in Japan si unul fabricat prin alte parti,gen Spania...etc???

pai e simplu , ridici capota si scrie pe placuta : mada in Japan sau mada in Spain :D

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Nu !

[ATTACH=CONFIG]257133[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]257134[/ATTACH]

nu stiu ce le place asa mult la astia de la ford denumirea asta de Maverik, vad ca pt ei toate Nissanurile is Maverik o fii echivalentul pentru cool in limba Ford :ha:.

La R20 i-au zis ca ii Maverik, acum am aflat ca si Y60-ul e tot Maverik :wtf1: .

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Ciuda si pizma . Se vede si in fotografii . Fordul este pentru oameni tineri , activi , si Nissanul pentru babaciuni . :ha:

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Ciuda si pizma . Se vede si in fotografii . Fordul este pentru oameni tineri , activi , si Nissanul pentru babaciuni . :ha:

numa vezi ca in ambele poze e sigla FORD pe masini :ha:

Natura si aventura

Link spre comentariu

Da , da . Le-ati fotoshopat voi , Patrolistii . :grin:

da ce lucra domnu' Ford sambata sara ca stept un ceas dupa un riplei :grin: numa ca sa vad cum isi mai apara brendul . Las ca stiu io ce lucrii :x .

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare