Levo Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? ...intr-un topic despre Patrol ...cuvantul Ford ...e putin in afara pozei, nu? ... Nu ! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? Pai asta cu Y60 cu badge d eFord stiu ca s-a adoptat pe Australia,am inteles chiar ca a fost un fel de continuare a Y60-uluidupa ce nissan a incetat sa il mai produca iar americanii de la Ford l-au produs in continuare da cu emblema de Ford :) oricum dac aii dai emblema jos e tot Patrol :) acu daca tot suntem la nelamuriri..cum deosebim un patrol made in Japan si unul fabricat prin alte parti,gen Spania...etc??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? Eu stiam ca i-au pus un motor ca lumea ( de Mazda ) si a fost bataie pe ele :ha: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? Pai asta cu Y60 cu badge d eFord stiu ca s-a adoptat pe Australia,am inteles chiar ca a fost un fel de continuare a Y60-uluidupa ce nissan a incetat sa il mai produca iar americanii de la Ford l-au produs in continuare da cu emblema de Ford :) oricum dac aii dai emblema jos e tot Patrol :) acu daca tot suntem la nelamuriri..cum deosebim un patrol made in Japan si unul fabricat prin alte parti,gen Spania...etc??? pai e simplu , ridici capota si scrie pe placuta : mada in Japan sau mada in Spain :D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? Eu stiam ca i-au pus un motor ca lumea ( de Mazda ) si a fost bataie pe ele :ha: crezi tu ca au blasfemiat patrolul ? ;) ...eu nu :D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? Nu ! [ATTACH=CONFIG]257133[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]257134[/ATTACH] nu stiu ce le place asa mult la astia de la ford denumirea asta de Maverik, vad ca pt ei toate Nissanurile is Maverik o fii echivalentul pentru cool in limba Ford :ha:. La R20 i-au zis ca ii Maverik, acum am aflat ca si Y60-ul e tot Maverik :wtf1: . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? Ciuda si pizma . Se vede si in fotografii . Fordul este pentru oameni tineri , activi , si Nissanul pentru babaciuni . :ha: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? Ciuda si pizma . Se vede si in fotografii . Fordul este pentru oameni tineri , activi , si Nissanul pentru babaciuni . :ha: numa vezi ca in ambele poze e sigla FORD pe masini :ha: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? Da , da . Le-ati fotoshopat voi , Patrolistii . :grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? sa vezi ce o s aradem noi cand o sa iti spunem hodorog tie ca ti-ai luat patrol si ai trecut la categoria Babalaci:):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? Inca nu am Patrol dar hodorog deja sunt . :old Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? Da , da . Le-ati fotoshopat voi , Patrolistii . :grin: da ce lucra domnu' Ford sambata sara ca stept un ceas dupa un riplei :grin: numa ca sa vad cum isi mai apara brendul . Las ca stiu io ce lucrii :x . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Ce imi scapa ? Am sesizat. M-ai simtit atins de muze si ma vrei in tabara ta :ha:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate