radu_vale_bogdy Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Salutare ! Am niste intrebari pentru cei ce se pricep la puntile Dana30 si Dana35: -daca se potriveste vari-lockul de pe fata si spate de la un Jeep Grand Cherokee wj cu quadra drive si punti dana 30 si 35 pe un jeep wrangler tj sport cu dana30 si 35 -Daca merita cumparat un vari-lock utilizat de pe un cherokee Wj sau mai bine un lsd aftermarket Nu vreau sa folosesc Wrangleru in condtii extreme, dar ambele diferentiale sunt deschise(le-am incercat pe elevator) si la o calatorie pe munte un lsd nu strica Caut in principiu sa pun pe spate, dar daca se potriveste de ce nu si pe fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: Vari-lock in TJ Nu cred ca ti-ai facut bine temele,din cate stiu eu D35 are doar trac-loc,doar pe D44 echipeaza si Vari-loc. Aparte asta D35 pe WJ sunt extrem de rare,personal nu am vazut niciuna si probabil gresesc dar am impresia ca D35 sa pus doar pe WJ 2x4. Dar se potriveste diff-ul de D35 de pe WJ pe TJ,este acelasi diferential si are LSD. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Re: Vari-lock in TJ Nu au nici o treaba unele cu altele . Cu ceva munca ai putea monta puntile cu totul de la WG mai ales ca spatele are DANA 44 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu_vale_bogdy Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Re: Vari-lock in TJ Cred ca asta va fi urmatoarea modificare la TJ :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate